IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това го помествам с цел....ПЕПИта, ВАЛЕта...и т.н. да си изкарват ядовете по друг начин....и долуописаният става

Когато случайно имаш наистина лош ден и просто искаш да си го изкараш на някой, направи го но не на някой който познаваш а някой който не познаваш.
    Всичко започна когато един ден си седях на бюрото и си спомних за телефонен разговор който трябваше да проведа а бях забравил. Намерих номера и позвъних. Вдигна мъж който каза:
    - Ало?
    - Здравейте, аз съм Крис. Мога ли да говоря с Робин Картър?
    Неочаквано телефона ми беше затворен. Не можах да повярвам че някой може да бъде толкова груб. Намерих верния номер на Робин и и се обадих – бях разменил последните две цифри на номера. След като свърших разговора с нея отново набрах „грешния" номер. Когато някой от другата страна ми вдигна, аз извиках
    - Ти си ГЪЗ!!! - и затворих.
    Записах си номера с думичката „ГЪЗ" до него и го прибрах в чекмеджето на бюрото. На всеки няколко седмици когато плащах сметки или просто имах наистина лош ден аз звънех на този номер и крещях в слушалката „Ти си ГЪЗ!!!". Това винаги ме успокояваше. Когато програмата „Разбери кой звъни" се появи и в нашия район си замислих че моето терапевтично „Ти си ГЪЗ!!!" трябва да спре. Така че отново му се обадих и казах:
    - Здравейте, аз съм Джон Смит от телефонната компания. Обаждам ви се за да разбера дали се интересувате от нашата програма „Разбери кой звъни".
    - НЕ! – извика той и ми затвори. Веднага го набрах отново и му казах
    - Защото си ГЪЗ!!!
    ...
    Един ден бях до супермаркета чакайки да се освободи място за паркиране. Някакъв пич с черно БМВ ме изпревари и паркира на мястото за което търпеливо чаках. Натиснах клаксона и се разкрещях че аз чакам за това място. Идиота не ми обърна никакво внимание. Тогава забелязах табелката „Продава се" залепена на прозореца така че си преписах телефонния номер от нея. След няколко дни, точно след като звънях на първия „ГЪЗ"(сложил съм си номера му на бутоните за бързо набиране), си помислих че не е лоша идея да звънна на беемве гъза също.
    - Ало, вие ли сте човека който продава черно БМВ?
    - Да. Аз съм.
    - Можете ли да ми кажете къде мога да видя колата?
    - Разбира се. Аз живея на 1802 Запад, 34-та улица. Жълта къща и колата е паркирана точно отпред.
    - Извенете, вашето име е?
    - Казвам се Дон Бъргмайер. - отговори ми той.
    - Дон, по кое време сте си вкъщи?
    - Всеки ден след 17.00.
    - Слушай Дон, мога ли да ти кажа нещо?
    - Да?
    - Дон, ти си ГЪЗ!!! - и затворих. Добавих номера му в бутоните за бързо набиране.
    Сега, когато имам лош ден, имам и двама гъзове на които да звъня. След няколко месеца ми дойде идея. Звъннах на гъз N1:
    - Aло? – попита той.
    - Ти си ГЪЗ!!! – но не затворих.
    - Още ли си тук? – попита той.
    - Да, тук съм – казах аз.
    - Спри да ми звъниш!! – изкрещя той.
    - Нама пък! – изкрещях му и аз.
    - Кой си ти? – проклинаше той
    - Казвам се Дон Бъргмайер.
    - Така ли? И къде живееш?
    - 1802 Запад, 34-та улица, ГЪЗ ТАКЪВ! В жълта къща и черния ми баварец паркиран отпред.
    - Ей сега идвам Дон. По добре почни да си пееш молитвите! – заплаши ме той.
    - Мухаха! Като че ли ме е страх от теб ГЪЗ смотан!
    След това звъннах на гъз N2:
    - Aло? – каза той.
    - Здрасти бе ГЪЗ сплескан – казах аз, отново без да затварям.
    - Само да те намеря... – се развика той.
    - И? – прекъснах го аз – Какво ще направиш?
    - Ще те спукам от бой!
    - Е, значи това е твоя шанс – казах аз – Ей сега идвам да видим!
    След което затворих и незабавно се обадих в полицията и им казах че живея на 1802 Запад 34 улица, и в момента се прибирам за да убия моя любовник. След което звъннах в Новините на 9 канал за да ги уведомя че двама гейове се бият на 1802 Запад, 34-та улица. Бързо отидох до колата и тръгнах към 34-та улица. Там имаше двама задници които се пребиваха от бой пред 6 патрулки, полицейски хеликоптер и репортерски екип от новините!

Ето сега се чувствам добре. Управлението на гнева наистина работи!!!

Коментар

• Въпрос на радио Ереван към известният БГ трейдър б'ат Сали:

Господин трейдър,знаем ,че направихте доста парици,бихте ли ни казали какво най-вече търгувате?
      Кабела и само кабела. "Купувам" го през нощната сесия и после го продавам на добър профит.И един съвет от мен,когато "трейдвате кабела" през азиатската сесия спазвайте строга дисциплина,без гумени ръкавици и ботуши не се включвайте в движението , щото "пазарът" може да ви "почерни". Успех!

Коментар

• Жива и здрава е, да.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, злите езици говорят, че си срещал дамата не на живо, а едва жива. Цялата столична общественост е разтревожена. Жива ли е все още след срещата с теб?

Коментар

• Аналгин, това е най-якото грабване на което съм попадал напоследък
            страшен виц

Коментар

• Разбрахте ли защо Татяна Дончева толкова много искаше да стане кмет на София?
              Отговор: защото си мислела, че секса вървял заедно с града.

Коментар

• Негодници - Смърфиета не е тлъста - срещал съм я на живо !!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• AMSTERDAM (Reuters) - While most people try to avoid paying taxes as best as they can, some Dutch firms have discovered they can earn more money by doing just the opposite.

Because the Dutch Treasury pays 5 percent interest on any excess amount paid that it returns later -- more than commercial banks would offer -- some firms gladly accept an estimate that is too high, Dutch Finance Minister Gerrit Zalm complained on his weblog Monday.

"If it turns out they need the money after all, they just submit a new estimate," Zalm said, adding this kind of "banking with the government" needed to stop as quickly as possible.

"The state now needs to borrow less, but the 3.25 percent that we save this way doesn't outweigh the 5 percent we have to pay," Zalm said.

© Reuters 2005. All Rights Reserved.

http://today.reuters.com/news/newsAr...UTCH-TAXES.xml
                  http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• MIDAS - страшен виц - и мен замалко да ме доубият докато го четох

Коментар

• Съгласна съм! :-D

Който си мисли че съм дебела или едра, да се включи в обзалагането! Brain ще е арбитър и за това ще получи комисионна 20%. :!:

Може би gateway ще се включи първи в залаганията? ;-)

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от Bobi75
                        кой иска да се хванем на бас на вързано дали Смърфиета е едра или не. А сега да ви видим какви играчи сте.

На бас за 1000 лева. Аз казвам, че не е!!!
                        Обзалагайте се с Боби де! Аз ще съм арбитър срещу 15% и ще делим със Смърфиета

Коментар

• Жена в магазин за авто части
                          (Действителен случай)

Вечер след края на работния ден. Магазин за авточасти. Само един продавач и опашка от около 10 човека. Продавача работи доста добре, но опашката все пак се движи бавно - докато намери частта в каталога, докато провери в компютъра, туй - онуй... Цялата опашка е малко напрегната, заради това че трябва да си губи времето, би било добре за 5 минути да купят каквото им трябва и да си ходят... Цялата опашка се състои от мъже, с изключение на една девойка.
                          Девойката:
                          - Трябват ми спирачни накладки!
                          Продавача:
                          - За каква кола?
                          Девойката:
                          - За мойта!
                          Продавача:
                          - ?!
                          Опашката е отчаяна, разбират че това ще продължи дълго...Продавачът:
                          - Марка?
                          Девойката:
                          - ?!
                          Продавачът:
                          - Как се казва?!
                          Девойката:
                          - Фолксваген!
                          Продавачът:
                          - Модел?
                          Девойката:
                          - ?!
                          Продавачът:
                          - Отзад, на багажника, какво пише?
                          Девойката:
                          - А-а-а-ааа! (пауза за размисъл) - "Роло"!
                          Продавачът:
                          - ?!
                          Опашката:
                          - ?!
                          Девойката:
                          - !
                          Продавачът и опашката се замислят какво е това "роло".
                          Изведнъж, някой от опашката получава просветление:
                          - Поло!
                          Девойката:
                          - ?
                          Продавачът:
                          - Уффф!
                          Опашката:
                          - Уф! Уф! Уф!
                          Продавачът:
                          - Година?
                          Девойката:
                          - 1978!
                          Продавачът:
                          - ?!
                          Опашката:
                          - ?!
                          Всички са в шок, такава антика, а още се движи...
                          Продавачът нерешително прелиства каталога... Изведнъж някой от опашката:
                          - Хахахаха, хихихихи! (подавен смях), после по опашката с верижна реакция се чува хихикане...
                          Девойката (към опашката):
                          -?!
                          Цялата опашка, вече дружно "ХА-ХА-ХА"! Продавачът се откъсва от каталога. Тъпо гледа опашката, но и той загрява и почва да хихика. По-късно, потискайки смеха си:
                          - Година на производство на колата?!
                          Девойката:
                          - 1999.
                          Продавачът (ровейки се в каталога):
                          - Обем?
                          Опашката замира. Девойката (мислейки няколко секунди):
                          - На кое?
                          Опашката:
                          - ?!
                          Някой от опашката, на пода на магазина:
                          - На багажника, хаха - обема на багажника!
                          Опашката:
                          - Ха-ха-ха!
                          Девойката (много смутена):
                          - Не знам...
                          Половината опашка започва да се тресе в конвулсии. Продавачът:
                          - Дайте документите.
                          Девойката (дълго се рови в чантичката си) и вади ПАСПОРТ!Остатъците от опашката, в пристъпи на епилепсия, падат на земята. Най-слабите вече ги доубиват, за да не се мъчат. Около отдела се събира тълпа. Продавачът (червен от сдържания смях):
                          - Документите на КОЛАТА!
                          Девойката (червена като продавача, но по други причини), изсипва съдържанието на чантичката си на рафта, продавача лови оттам свидетелството за регистрация, започва да търси по каталога накладки. Пауза. Народът от опашката постепенно се успокоява. Връща се в строя, чува се рядко, самотно хихикане.
                          Продавача:
                          - Имаме Lucas.
                          Девойката:
                          - Това какво е - модел?
                          Някой от опашката, (задавяйки остатъци от хихикане):
                          - Не - това е марка!
                          Девойката:
                          - ?! (явно се чувства тъпо)... А други имате ли?
                          Продавачът:
                          - Имаме Ferоdo, Ate.
                          Девойката:
                          - А задни?
                          Продавачът:
                          - Имаме и задни.
                          Девойката:
                          - Какви?
                          Продавачът:
                          - Същите.
                          Девойката (след дълъг размисъл):
                          - Не искам!
                          Продавачът:
                          - Какво не искате?
                          Девойката, почервеняла като рак, почти крещейки, и вече достигайки до писък:
                          - Нищо не искам!
                          (бързо събира нещата си от рафта и си тръгва)
                          Опашката:
                          - !?
                          Продавачът:
                          - ?!... (пауза) - хм... !! ... следващия!

Коментар

• .

кой иска да се хванем на бас на вързано дали Смърфиета е едра или не. А сега да ви видим какви играчи сте.

На бас за 1000 лева. Аз казвам, че не е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gateway
                              Smurfieta, tezi 4e ne se zasqga6 gi razprqvaj na koito ne zanqt, 4e si debela i ti kolejke. Qvno kolegite tuk ne znaqt, no ve4e im e qsno za6to si tolkova 4uvstvitelna...
                              Не е, колега, не е

Коментар

• За вица на Бобан ....
                                Не разбрахте ли, че някой се е опитал да се заяжда със Сашо Диков и репортерката му Петя.

Коментар

Working...
                                X