IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Valentinski
    Мъдростта на вековете

"Не ми говорете за САЩ. Такава държава за мен не съществува. Аз закрих САЩ, те вече са само военен полигон и производствено предприятие."

"Не аз се ожених по сметка за Людмила Живкова, а тя за мен, за да получи софийско жителство - нали баща й е от Правец."

"Като стана президент парламентът ще се състои само от мен и още един. Няма да харчим пари. Ще бъде само един стол и той ще бъде с дистанционно управление."

"Смени плочата, моля те, мини на DVD." - Иван Славков към журналист.

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Вижте какъв финал само. Имаше бой, голове, жълти и червени картони, дузпа. Става за цветна телевизия." (След финала за купата на България Левски - ЦСКА 2:1; 2005)

"И напишете утре, кандидатирам се за кмет на София. Да, за София, а не Софиянски. Ще разруша всичко. Бакърджиев бутна мавзолея, аз ще разруша всичко. Ще оставя само едно поле и една къща."

"Догодина в Атина със Здравка (б.р. - Йорданова, олимпийска шампионка по гребане) ще сме в една лодка, но с платна и трябва всички вие да се съберете, за да духате."

"Добре съм, щом осъмнах."

"Много хубаво е в Бразилия. Не ми се прибираше. Пред Бразилия обаче предпочитам само себе си, а иначе Щатите естествено. Аз там се държа като бял човек."

"След като националите нямат стадион, ще дойдат да играят ето тука на летището в София."

"Писна ми от конгреси! Няма за какво да се събираме пак. Знаете, че когато има конгреси, обикновено ги печеля."

"Доброто прекарване е винаги там, където съм. Скучно ми е там, където ме няма."

"Срещу фашистите ми е било най-трудно, просто защото не съм се засичал с тях."

"Оставете ме на мира, защото жена ми е много бременна."

"Рох е тук да заповяда на Симеон да удвои бюджета на Лучано."

"Този Андрю Джъркинс (б.р.-Дженингс) е хомосексуалист."

"Ген. Владимир Стойчев бе истинският ми баща в олимпизма. Когато ме представя пред ръководителите на МОК, той им каза, че съм млад, но не и зелен."

"Реферите трябва да ги извеждаме с бронтранспортьори. Или да ги вдигаме от игрището с хеликоптери. Нали в крайна сметка трябва да бъдат спасени."

"Единственото място, където нещата не куцат, е футболният съюз. Някои футболисти куцат, но не и БФС."

"Много ми е тежка програмата. По БОК, по МОК, по олимпийската, ФИФА, УЕФА - знаете каква е."

"Аз съм щастлив! Заминавам, а жена ми остава в България."

"Полицията ще пази някой по пътя да не духне огънчето." (при преминаването на олимпийския огън за игрите в Атина 2004 през България)

"Аз съм доволен от всичко в живота си. Включително и от това, че лежах в затвора."

"В Египет беше топло, 20 градуса, и имаше много египтяни."

"Повече няма да стъпя в САЩ. Те са едно предприятие, а не държава. Пък и ми се ходи там толкова, колкото на американския посланик в село Лиляче. Нека дойде тук да ме интервюира, няма да му искам виза."
    За идеята да се пускат ученици и пенсионери безплатно с цел повече фенове на световната квалификация срещу Русия в София през 1995:

Ученици добре, ама пенсионери - не ! Те ще викат за Русия...

Коментар

• Всичките ли са на БОЖЕСТВОТО Батето?

Коментар

• Мъдростта на вековете

"Не ми говорете за САЩ. Такава държава за мен не съществува. Аз закрих САЩ, те вече са само военен полигон и производствено предприятие."

"Не аз се ожених по сметка за Людмила Живкова, а тя за мен, за да получи софийско жителство - нали баща й е от Правец."

"Като стана президент парламентът ще се състои само от мен и още един. Няма да харчим пари. Ще бъде само един стол и той ще бъде с дистанционно управление."

"Смени плочата, моля те, мини на DVD." - Иван Славков към журналист.

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Вижте какъв финал само. Имаше бой, голове, жълти и червени картони, дузпа. Става за цветна телевизия." (След финала за купата на България Левски - ЦСКА 2:1; 2005)

"И напишете утре, кандидатирам се за кмет на София. Да, за София, а не Софиянски. Ще разруша всичко. Бакърджиев бутна мавзолея, аз ще разруша всичко. Ще оставя само едно поле и една къща."

"Догодина в Атина със Здравка (б.р. - Йорданова, олимпийска шампионка по гребане) ще сме в една лодка, но с платна и трябва всички вие да се съберете, за да духате."

"Добре съм, щом осъмнах."

"Много хубаво е в Бразилия. Не ми се прибираше. Пред Бразилия обаче предпочитам само себе си, а иначе Щатите естествено. Аз там се държа като бял човек."

"След като националите нямат стадион, ще дойдат да играят ето тука на летището в София."

"Писна ми от конгреси! Няма за какво да се събираме пак. Знаете, че когато има конгреси, обикновено ги печеля."

"Доброто прекарване е винаги там, където съм. Скучно ми е там, където ме няма."

"Срещу фашистите ми е било най-трудно, просто защото не съм се засичал с тях."

"Оставете ме на мира, защото жена ми е много бременна."

"Рох е тук да заповяда на Симеон да удвои бюджета на Лучано."

"Този Андрю Джъркинс (б.р.-Дженингс) е хомосексуалист."

"Ген. Владимир Стойчев бе истинският ми баща в олимпизма. Когато ме представя пред ръководителите на МОК, той им каза, че съм млад, но не и зелен."

"Реферите трябва да ги извеждаме с бронтранспортьори. Или да ги вдигаме от игрището с хеликоптери. Нали в крайна сметка трябва да бъдат спасени."

"Единственото място, където нещата не куцат, е футболният съюз. Някои футболисти куцат, но не и БФС."

"Много ми е тежка програмата. По БОК, по МОК, по олимпийската, ФИФА, УЕФА - знаете каква е."

"Аз съм щастлив! Заминавам, а жена ми остава в България."

"Полицията ще пази някой по пътя да не духне огънчето." (при преминаването на олимпийския огън за игрите в Атина 2004 през България)

"Аз съм доволен от всичко в живота си. Включително и от това, че лежах в затвора."

"В Египет беше топло, 20 градуса, и имаше много египтяни."

"Повече няма да стъпя в САЩ. Те са едно предприятие, а не държава. Пък и ми се ходи там толкова, колкото на американския посланик в село Лиляче. Нека дойде тук да ме интервюира, няма да му искам виза."

Коментар

• Мале-мале, Уисков - това ме разби !!!!! :-) :-) :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вървял Щирлиц из гората и търсел гъби.
            Тук гъби, там гъби, никъде нямало гъби.
            Щирлиц въздъхнал: "Сигурно не е сезонът на гъбите." и .....
            седнал в една преспа.
            прекалените страх и алчност не са добри съветници

Коментар

• В болшинството от случаите на 20 и рус...
              tya

Коментар

• Докато научим как се правят настройките, се появил по-елементарен, но пък по-атрактивен модел... ;-) ;-) ;-)

Коментар

• Ами да, така си е фини инструменти сме си това ние, жените, много трябва да се внимава с настройките
                  tya

Коментар

• Животът обяснен - накратко.

Коментар

• СУХ ШПЕК КАРОЛ, АКО ОБИЧАШ ИСТИНСКИТЕ САЛАМИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА КФМ! !!

Не се ебавам сега гледах реклама по БТВ. Хахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от Jack_Daniels
                        Кравата казала на пилето:
                        - Пиле, ти болно ли си?
                        Пилето отговорило:
                        - Ти луда ли си?

ХАХАХАХХАХАХХАХХХАХАХХААХ

Коментар

• Кравата казала на пилето:
                          - Пиле, ти болно ли си?
                          Пилето отговорило:
                          - Ти луда ли си?
                          Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Голям шеф решил, да провери, колко са умни подчинените му.
                            Отива при секретарката:
                            - Колко е две по две?
                            - Искате ли подробен рапорт или така?
                            - Давай така!
                            - Четири!
                            Отива при компютърния специалист:
                            - Колко е две по две?
                            Оня пуснал Excel и след пет минути кзва:
                            - Получава се 4.00 E+0, но не съм сигурен, ще трябва да питам програмиста, той ще помогне!
                            Отива при счетоводителя:
                            - 2х2?
                            - А, да, сега ще го проверим. Значи според мен е някъде между 3.196... и... да кажем... 5.659. Но по-точен отговор мога да дам след две седмици!
                            Отива при мениджъра по продажбите:
                            - 2х2?
                            - А, колко трябва да бъде?
                            - Ами аз теб питам!
                            - Ммм... значи няма да кажете вашата цена!? Добре, да кажем, че е шест! Не, не, почакайте! Вие добре знаете пазара! Мога да ви го дам за 5.25, като на приятел!
                            Отива при юрист-консулта:
                            - Колко е две по две?
                            - Трябва ли да отговоря?
                            - Да!
                            - Ами в началото ще кажа 4, но с добра защита може да се получи и 3!

Коментар

• Това страхотно ми хареса.
                              tya

Коментар

• На Иванчо са му дали 3 ябълки.
                                Той е изял 2.
                                Колко ябълки има Иванчо?
                                Мислите си че 1?
                                Ама никъде не е казано, колко ябълки е имал Иванчо преди да му дадат 3-те.
                                Извод - нулирайте си променливите!

Иванчо има 3 ябълки. Дали му още 3. Той изял 2. Колко ябълки има Иванчо?
                                4? Неееееееееее! 6! Двете ги е изял един ден по рано.
                                Извод - синхронизирайте си нишките!

Иванчо имал 5 ябълки. Изял 2. Колко са му останали?
                                3? Нееее! Той не е ял свои ябълки! Пак има 5!
                                Извод - защитавайте си адресното пространство! [/list]
                                прекалените страх и алчност не са добри съветници

Коментар

Working...
                                X