IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъж към жена си:
    - Да го направим днес като пчеличките.
    - Как е това? Сигурно ще ме намежеш с мед и после цялата ще ме оближеш?
    - Не, ще ми кацнеш, ще посмучеш и ще отлетиш...
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Ентусиаст стреля по преследвана от полицията кола

15:09 | 14 март 2011 | Общество
      Виж 1 снимка
      Нарушителят е задържан за срок до 24 часа Нарушителят е задържан за срок до 24 часа
      Сн.: МВР
      Ентусиаст се включи в полицейска акция и простреля с пушка с оптически мерник гумата на преследван автомобил.
      Гонката станала вчера около 10 ч. на пътя от с. Крън към град Шипка, когато полицейски екип на РУ "Полиция" - Казанлък сигнализирал на лек автомобил "Нисан Тирано" да спре, съобщиха от пресцентъра на полицията в Стара Загора.
      Шофьорът обаче не реагирал нито на звуковите, нито на светлинните сигнали и продължил, а след него потеглила патрулката. Докато се гонели, нисанът и полицаите изпреварили лек автомобил "Мицубиши". 36-годишният му шофьор от Казанлък обаче решил да се включи в преследването и да помогне на униформените.

Източно от "Царския завой" на 3 км преди връх "Шипка", нисанът навлязъл в черен път, който се оказал труден за патрулката и единият от полицаите изстрелял 7 стоп-патрона във въздуха, уточниха за Дир.бг от пресцентъра на полицията.
      В това време шофьорът на нисана го изоставил и избягал.
      Малко по-късно беглецът е задържан, това е 28-годишен мъж от с. Крън, който няма книжка.

По време на огледа на колата обаче станало ясно, че задната лява гума е "унищожена". Оказва се, че 36-годишният ентусиаст от Казанлък я е прострелял със законно притежаваната си пушка с оптически мерник. Мъжът е дал писмени обяснения в полицията.

Виновникът за гонката е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Коментар

• Министърът на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков също се е наредил на опашка да зареди бензин. И той като протестиращите е заредил за 50 стотинки. Трайков призна пред Нова телевизия, че цената на бензина е наистина много висока, предаде Livenews.

Коментар

• От изявление на Бойко Борисов днес по повод цените на горивата и петрола:

"Предприели сме всички мерки. Много ми се иска проблемът в Африка да бъде разрешен. В момента 118 долара е цената на барел на Европейската централна банка.

Когато Шести американски флот пътува за някъде, никога нещата не се развиват по най-добрия начин. Очаква се всякаква интервенция и това веднага вдига цените на борсите", каза още Борисов.

Коментар

• Мъжете верно мислят за секс, но в свободното от пиене време.

Култово...
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Цената за барел нефт расте, защото Шатите добиват долари по-бързо, отколкото Опек барели.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin Разгледай мнение
                Па теле ти един
                Кенеди,Хрушчов и Т.Живков вечерят в ресторант. Всеки си поръча и плаща. Всички си поръчат агнешки главички в различни варианти по собствено предпочитание.
                Бистрят световните проблеми,новия световен ред,но идва време за сметката.
                Идва келнера и казва:
                " Г-н Кенеди дължи 30 $,г-н Хрушчов 20 $.г-н Живков-вие 10$.
                Живков се възмущава; "Но господине,вие ме обиждате ,обиждате България.И аз мога да си платя 30 $."
                Келнера му обяснява:
                "Всичко е точно,господине. На Кенеди главичката е с език и мозик,на г-н Хрушчов с език без мозък,а вашата е без език и без мозък"
                ХА ХА ХА тоа пък още по убав
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  убав убав ама сакам сега за мен нещо смешно
                  Па теле ти един
                  Кенеди,Хрушчов и Т.Живков вечерят в ресторант. Всеки си поръча и плаща. Всички си поръчат агнешки главички в различни варианти по собствено предпочитание.
                  Бистрят световните проблеми,новия световен ред,но идва време за сметката.
                  Идва келнера и казва:
                  " Г-н Кенеди дължи 30 $,г-н Хрушчов 20 $.г-н Живков-вие 10$.
                  Живков се възмущава; "Но господине,вие ме обиждате ,обиждате България.И аз мога да си платя 30 $."
                  Келнера му обяснява:
                  "Всичко е точно,господине. На Кенеди главичката е с език и мозик,на г-н Хрушчов с език без мозък,а вашата е без език и без мозък"

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Ей ти един , но за Тито :

Умрял Тито. В Югославия обявили "мука" (национален траур).
                    Граждани, неразбрали какво не бива да правят по време на
                    траура, звънят в националното радио да питат:
                    - Да пиемо мое ли?
                    - Не мой! Мука!
                    - А да играмо?
                    - Не мой - мука. Да ви е тужно!
                    - А да йе**ме мое ли?
                    - Мое. Али свакой со своя жена - да му е тужно. Да е пуна муката!
                    убав убав ама сакам сега за мен нещо смешно
                    Last edited by Eti_; 13.03.2011, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      ... я дайте един виц за ТАТИ ви
                      Ей ти един , но за Тито :

Умрял Тито. В Югославия обявили "мука" (национален траур).
                      Граждани, неразбрали какво не бива да правят по време на
                      траура, звънят в националното радио да питат:
                      - Да пиемо мое ли?
                      - Не мой! Мука!
                      - А да играмо?
                      - Не мой - мука. Да ви е тужно!
                      - А да йе**ме мое ли?
                      - Мое. Али свакой со своя жена - да му е тужно. Да е пуна муката!
                      Last edited by Eti_; 13.03.2011, 12:21.
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Кво сте се оклюмали бре я дайте един виц за ТАТИ ви

Коментар

• Алтернативен разум-2

bill72

Бута детска количка

Нед, 06 Мар 2011 17:47:01 "Също така не е и маловажен факта , че се вдига мощността на двигателя , за неопитен шофъор е много опасно " http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=841943

Коментар

• Ирландец минава покрай пъб...

Коментар

• Веднъж Баба Яга хванала млад и красив момък и му казала:
                              - Ако, отговориш на гатанката ми, ще правим секс, а ако не познаеш, ще те изям. Момъкът си помислил:
                              - По-добре да ме изяде...
                              А, Баба Яга продължила:
                              - Зеленичко, живее в блатото, скача, започва с "ж" и завършва с "а". Що е то?
                              - Скакалец!
                              - Ах, ти, палавник такъв! - викнала Баба Яга. - Позна!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• ташак работа

Заглавие:" Усещате ли идващия глобален крах ? "-" Бате Пешо :" A бе къде са Пеко и Спеко да се изкажат.Те са специалисти по темата.Истинска криза е да си болен от рак спин или пък слънцето да не изгрее.Другото е ташак работа." http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12161&page=3

Коментар

Working...
                                X