IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boshko
    http://www.jobs.bg/f230704 :-D
    Това последното ме разби

Коментар

• “Нормален мъж-роден през 1973 година, пие несистемно. Живее с майка си, не работи. Пие, когато майка му даде пари"

Впечатляващо !!!
      Просто за това се иска силна руска воля...

Коментар

• Гражданин на Беларус постави "алкохолен рекорд", остана жив
        23 февруари 2007 | 08:24 | Агенция "Фокус"
        Минск. 29-годишен гражданин на Беларус постави рекорд по съдържание на алкохол в кръвта, съобщава МЕД-Новости. Според изданието, когато мъжът бил докаран в болницата в град Буда-Кошелево, този показател е съставил 11,17 промила, като, както известно, при 5,5 промила настъпва смърт. Според мнението на специалисти, за да се постигне такъв показател, е необходимо да се изпият наведнъж около пет бутилки водка. “Три пъти спиране на сърцето, спиране на дишането. Реанимационните мероприятия помогнаха, но самият той не дишаше. Той бе включен към системата за изкуствено дишане. Две денонощия бе в безсъзнание”, заяви Сергей Крижа, доктор-реаниматолог. “На третия ден “рекордьорът” се почувства добре и искаше да бъде изписан”, отбеляза още той. По данни на местната полиция, мъжът не е бил алкохолик. “Нормален мъж-роден през 1973 година, пие несистемно. Живее с майка си, не работи. Пие, когато майка му даде пари”, заяви полицай.

Коментар

http://www.jobs.bg/f230704 :-D
          ха ха ха ха тоя ще е изперкал
          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• http://www.jobs.bg/f230704 :-D

Коментар

• Марк Мобиус, известен менажер на фонда за нововъзникващи пазари Темпълтън, не се свени да разказва забавни (за него) случки от дейността си.
              (Той ходи по света и бърка във кофите за боклук на новите пазари за да намери бисери.)

Било 1999 (?) г. Една негова братовчетка често го канела на вечеря и го молела да й даде идея за инвестиране на нейните значителни спестявания.
              _ Имаме късмет, мила - казал й той един ден. - Бразилските пазари са паднали много ниско. Инвестирай в ей този портфейл и ще имаш значителен ръстеж.
              "Но, - продължава Мобиус, - вие знаете какво се случи с песото малко след това и....."

Месец по-късно дамата имала рожден ден и Мобиус отишъл у тях с голям букет цвета. Позвънил.
              Тя застанала на прага:
              _ Марк, какво е станало с парите ми! Върни ми парите! Няма да прекрачиш прага на моя дом преди да ми върнеш парите !
              _ Виж какво,мила. Парите ти не са у мен. Те са на пазара. Аз не мога да ти ги върна, но мога да ти кажа какво да направиш ти да си ги върнеш.
              _Кажи !
              _ Намери още пари, продай имот, апотекирай и ги вложи в същия този портфейл защото Бразилия вече удари абсолютното дъно!
              " В този момент тя ми удари такъв шамар, че цветята се разпиляха по пода."
              "Жалко,- заключи Мобиус, - ако беше ме послушала. година след това щеше да бьде вече на зелено. Но...това е краткосрочното мислене..."
              I learn most from my mistakes, and I even repeat them so that I can
              learn even more.

Коментар

• Мъжете са ...

... като кафето: най-добрите са горещи, силни и не ти дават да спиш цяла нощ;

...като търговски агенти: не трябва да им вярваш на нито една дума;

... като компютри: трудно можеш да ги разбереш и винаги имат проблем с паметта;

... като ксерокси: стават само за репродукции и за нищо повече;

... като банкова сметка: без пари пет пари не струват;

... като снеговалеж: не знаеш кога ще дойдат, колко сантиметра ще са и колко ще издържат;

... като колите втора ръка: не са скъпи, но не са съвсем стабилни;

... като грима: никога не остават твърде дълго;

...като хороскопите: винаги те съветват какво да правиш, но като правило - грешат;

... като времето: невъзможно е да бъдат променени по никакъв начин;

... като мини-полите: разсееш се за малко и ще оголят краката ти;

... като държавен служител: каквото и да ги помолиш да направят, те все си намират нещо по-важно, а в действителност - няма нищо подобно;

... като местата за паркиране: хубавите вече са заети, а свободните са все неудобни и прекалено малки;

... като косачка за трева: трудно е да ги запалиш, излъчват неприятна миризма и в половината от случаите - не действат;

... като сал: без проблеми плуват по течението, само да не полагат никакви усилия (или като алтернатива - неуправляеми са);

... като тракторите: ако им сипеш вътре някаква съдържаща спирт течност, продължават да работят;

... като докторите: никога не можеш да разбереш какво искат да кажат;

... като лекарство: неприятно е да си имаш работа с тях, но са необходими;

... като кучетата: ако не ги възпитаваш, ще бягат по цялата къща и ще цапат навсякъде;

... като директорите: нищо не умеят да правят, но всичко трябва да работи идеално;

... като пощальоните: чукат на всички врати, надявайки се все някой да отвори;

... като инженерите: за тях на теория всичко работи, но на практика - първият водопроводчик ще направи всичко много по-добре;

... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;

...като видеото: напред - назад - напред - назад - стоп - извади;

...като сперматозоидите: само един на 15 милиона се оказва полезен;

...като микровълновата печка: загряват за 15 секунди;

...като делфините: всички казват, че са умни, но още никой не го е доказал;

...като раците: всичко в тях е хубаво, освен главата;

...като рекламата: трябва да се съмняваш във всичко, което ти казват;

... като облигациите: изисква се много време, за да узреят;

...като миксера: необходим ти е, но не знаеш точно за какво;

...като охлювите: рогати, лигави, пълзят и при това си мислят, че това е техният дом;

...като облаците: когато си тръгват, можеш да се надяваш, че денят ще бъде прекрасен;

...като бутилка бира: празна от гърлото нагоре;

...като конете: ако ги впрегнеш умело, можеш да ги яздиш дълги години;

...като пуканките: залъгват глада, но за кратко;

...като новородените: отначало са толкова забавни, но после ще се умориш да им разтребваш мръсотиите;

Коментар

• Един по-стар - ако знайте го - сори:

След като Иванчо отсъствал цял ден от селското училище, на другата сутрин още първият час учителката го погнала:
                  - Ти !!! Безотговорно хлапе, калпазанин, келеменце, мързел, докога ще се занимавам с тебе ?!? Де беше вчера ?!? А ?!?
                  - Ми-и-и-и аз, моля другарко... таковата...
                  - Стига мрънка, казвай !!!
                  - Ми-и-и... работа имах...
                  - Каква работа, бе ти ученик ли си или какъв си ?!? Стига лъга, къде беше ?!?
                  - Ами-и-и...
                  - Казвай !!!
                  Иванчо увъртал, увъртал предвидливо, но след като даскалицата го тормозила около 4 минути с пълна пара, накраят той си признал:
                  - Ми-и-и... водих козата на пръч, другарко...
                  Всичките 28 налични бурсука в класната стая избухнали в гръмогласен кикот, а учителката разбрала както причината за увъртането на Иванчо, така и че тя самата е допуснала тактическа грешка с настояването си. След като поблъскала с дневникът по катедрата, за да усмири хлапетата, та се провикнала сърдито, за да замаже резилът:
                  - Е... че не можа ли баща ти да свърши тая работа, вместо ти да отсъстващ от училище?
                  - А, тати може !!! - реагирал веднага Иванчо - То-о... ако е за въпрос и аз вече мога, ама козата много проклета... пръч иска...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хаа-а-а-а-а-ха-ха - баси бъзикът... Браво Ники !!!!
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ...ето как:
                      В мъжкия организъм:

Мозъка: Раз-два!Леви-десни!Крака - напред,Очи - гледаме,Уши - ослушваме се!

Ушите: К'во?

Мозъка: Нищо,карайте напред.

Ушите: Нии т'ва и праим де.

Очите: Скивай,скивай!Какв мадама приближава!

Мозъка: Я,къде? Ухаа! Крака!

Краката: К'во?

Мозъка: Нищо!!! Веднага курс към ей оная мацка!

Краката: Yes,sir!

Мозъка: Така е по-добре.

Очите: А к'во дупе има ...

Члена: Наистина? Хммм... Ей, Мозък, дай кръв.

Мозъка: На мен ще ми е нужна повече.Ще умувам как да се внедрим.

Члена: Ади де...

Мозъка: А бе аз още не съм се запознал с нея,а ти вече надигна глава!

Члена: Ми такъв съм си!

Мозъка: Тишина! Така, почвам да мисля. Аз мисля. Аз..м..и..с..ля Аз..ми..с..ля.. ЧЛЕН!!! Перстани веднага!!!

Члена: Сорри босс...

Мозъка: Очи, къде е тя?

Очите: Крака,побъркахте ли се?? Аз още не съм измислил к'во да кажа!!

Краката: Ти докато измислиш ,ще брадясаме. Тръгваме!

Устата: Мозък, мисли! К'во да кажа?

Мозъка: ъъъ... ами,(не, това не става) може ли..ъъ..(тъпо е) хммм...

Устата: ъъъ...Извинявайте...може ли...ъъъ..такова... А?

Ушите: Пита ни нещо. Мисля, че не разбра.

Очите: За това пък се обърна! Леле к'ви цици!

Ръцете: Дайте да пипна!

Члена: Ето това е приказка! Давайте милички,по-смело!

Мозъка: Всички да се успокоят! Равнис! Мирно!! Остави!! Ей, Муцуно що си такава червена??

Лицето: Аз не съм Муцуна,а Лице.

Мозъка: Да бе! Питам те, що си червена?

Лицето: Миии...Члена каза, че раздават кръв безплатно.

Очите: Тя чака какво ще кажем. Мозък! Работи, не се побутвай!

Мозъка: Виж сега, Уста, питай колко градуса под нулата е.

Устата: Ти да не си изперкал?

Мозъка: Изпълнявай!!!

Устата: ъъъ..Амм.. колко .. е.. сега..ъъ..часът?...

Мозъка: Идиот... Боже,какъв идиот. Ох,добре... Уши, какво отговаря тя?

Ушите: К'во?

Мозъка: К'во?

Устата: К'во?

Ушите: Казва ,че е шест часът.

Члена: КАКВО??? За такива думи ...

Мозъка: Спокойно,оставете ме да помисля...

Очите: Тя си тръгва..

Мозъка: Къде? Стой тука! Ех, мамка му ..

Очите: И все пак какъв задник!

Члена: Мухльо си ти,приятелю Мозък.

Устата: Ех...

Ръцете: Както винаги до нас работата не стигна изобщо.

Мозъка: Добре, другия път ще покажем какво можем,нали... Хайде да пием бира.

Члена: Обаче си пълен загубеняк! С теб на е трудно и импотентен да станеш. Такова парче изтърва!

Мозъка: Млъквай бе, грездей. Ти тая вечер без работа няма да останеш.

Члена: Бла-бла! Ей, я чуй, докато си трезвен, кажи на Ръцете да ме изтърсват по-добре,а? Казнова, знаеш ли между другото, защо жените мислят по време на секс? Защото са прикачени към главния компютър! хахахаха

Мозъка: blink.gif ?!

Члена: Нищо забрави... dry.gif

Коментар

• Очаквайте наскоро новите епизоди на ОМО 2.
                        Омо е убит но не съвсем
                        Очаквайте невероятни битки с малкия зъл човек Борсата, които коварно подмами Омо и нанесе три удара по главата с тъп предмет. Но Омо вече не е сам той е въоръоръжен с пентиум на 500 мгхц и монитор 21 инча от хиляда и деветстоната - нунджакото на 20 век.След 4 месеца на тренировки в манастира "Шао Лин" и пиене на отвара от липов цвят Омо е със зараснала глава и е готов да застане лице в лице срещу врага.Борбата навлиза в нова фаза два мозъка ще се изправят един срещу друг и ще оцелее този чийто череп е по дебел.
                        Време е за сеел

ot форума на СТС

Коментар

• PEPIIIIIIIII, VURNI SE SVIDNA BORSOVA ROJBO- BEZ TEB E SKU4NO I TUJNO

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                            Ами така е ФОНДОВЕТЕ не са за един ден, имат си екипи от добри анализатори, които са оценили МОСТС и ХДПАТ, като много перспективни и са заложили на тях. :-))) Всичките коефициенти от отчетите са относителни, така че......... основен е ФУНДАМЕНТА. ;-)

Коментар

Първоначално изпратено от niki5
                              stochastischer Trend: „Random Walk“ bei denen eine Variable lange in eine Richtung tendiert, dann die Richtung wechselt, dann wieder eine andere (wie ein Betrunkener auf einer nдchtlichen Strasse)
                              Ot Seminara varhy Time Series
                              Много смешно! :shock:

Поне да си беше направил труда да го преведеш.
                              Ако беше английски разбирам, предполагам почти няма човек в този форум който да не го знае, ама немски...
                              http://fishki.net/comment.php?id=17689 - tva se ndjvam pone da ti haresa boshko,ima neshto obsto s gornoto

Коментар

• ...распоряжение Комитета по образованию Санкт-Петербурга от 19 января 2007 года, регламентирующее работу педагогов в сети Интернет?

В этом подзаконном акте прямо написано, что ходить в интернет можно только при помощи браузера Internet Explorer, а работать с электронной почтой – в Outlook Express. Там же, кстати, говорится, что выход в Интернет осуществляется с 8.00 до 19.00 (кроме воскресенья), а последняя пятница месяца отдана под день профилактики (интернета, очевидно).

http://lenta.ru/articles/2007/02/19/battle/

Коментар

Working...
                                X