IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    Блъснат от кола на НСО обвинен, че не е избегнал удара
    Егати абсурда майна! Аз реших да мина на червено, щото от бялото получавам киселини!
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• ‎1. отричане
      2. гняв
      3. псуване
      4. депресия
      5. примирение.....
      5-те етапа при купуване на бензин/дизел

Коментар

• Минаването на зелено - престъпление, когато те удари кола на НСО

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...la_na_NSO.html
        Last edited by marketleverage; 16.03.2011, 15:24.
        mWPCloud.com

Коментар

• Блъснат от кола на НСО обвинен, че не е избегнал удара
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Новобрачна двойка вкъщи. Той монтира огледало:
            - Достатъчно е само един дюбел отгоре, втория отдолу въобще не е нужен.
            Тя:
            - Щом са направени две дупки - трябва да се използват и двете!!
            Той:
            - Добре, довечера преди лягане ще ти напомня за това...

Коментар

• Дядо Коледа при психиатър: - Не вярвам в себе си ?!

Коментар

• От 10 часа започна асфалтирането на дупка на кръстовището на улиците "Алабин" и "Граф Игнатиев", съобщи БГНЕС.

Към обяд задръстването стигна до стадион "Васил Левски".

Коментар

• Бирата сега е по-евтина от бензина.
                  ПИЙ! НЕ КАРАЙ!

Коментар

• Жената лежи в болница.
                    След работа отидох до магазина. Напазарувах за ядене разни неща. Прибрах се. Почистих на котката, Посрещнах децата от училище. Помогнах им за домашните. Приготвих вечеря. Нахранихме се. Минах с прахосмукачката. Измих чиниите. Сложих децата да спят. Нахраних котката. Пуснах пералнята. Подредих, както имаше за подреждане. Нито компютър, нито телевизор съм пускал ( ако така продължава, в свободните минутки ще почна да гледам сериали и да плача...).
                    Легнах си.
                    Почти полунощ е. Гроги съм, направо тялото ме боли. Сутринта трябва рано да ставам да водя децата на тренировка.

Представих си ситуацията:
                    Прибира се жената пияна от бар, носи и някоя биричка за допиване вкъщи. Включва телевизора, тропа из кухнята, търсейки нещо за пиянския глад. Пие биричка в кухнята, пуши, смее се. После идва в спалнята, вонейки на пиячка и цигари, и почва да ми се натиска.
                    БИХ Я УБИЛ!!!

Коментар

• София се нафъндъчи магистрално.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Мъж към жена си:
                        - Да го направим днес като пчеличките.
                        - Как е това? Сигурно ще ме намежеш с мед и после цялата ще ме оближеш?
                        - Не, ще ми кацнеш, ще посмучеш и ще отлетиш...
                        това ми напомня малко за играта на пролет ............ знаеш ли я?

Коментар

• Вървял си Бай Ганьо по улиците на Сохо в Лондон и търсел подходящо място, където да задоволи мъжките си нужди. Влязъл той накрая в един публичен дом. Подредили му се момичетата, избрал той една хубавица и тя го повела към стаята.
                          - Колко? - пита Бай Ганьо
                          - Ами 20 лири за секс на пода, 40 за секс на дивана и 60 за секс на ей това огромно легло.
                          Вади Бай Ганьо 60 лири и ги тръшка на шкафчето.
                          - Оу, мистър, искате любов и нежност в кралското легло? - любопитства девойката с древна професия.
                          - Абе квото ти кралско легло, бе! Три пъти на пода!
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Предсказали, че 2012 година се настъпи Апокалипсисът и попитали радио Ереван как ще се отрази това на България.
                            - Това не важи за България, която Апокалипсисът ще отмине. – отговорило радиото. - Тя е 20 години назад.”
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• „Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.”

Уинстън Чърчил

Коментар

• Млад моряк излиза за пръв път на далечно плаване с наш кораб.Търпял месец, два, но на третия вече не можел.Разбрал, че готвача осигурява туй-онуй.Отишъл той при него, така и така, искам секс.
                                - Може - рекъл готвачът. Имаме тука в кухнята един китаец, ползваме го за такива работи
                                - Какъв китаец, бе!?! Аз искам жена.
                                - Ми намери си. Ако щеш.
                                Минали още 2 седмици в лъскане и накрая се предал.Отишъл пак при готвача.
                                - Китаец - китаец, давай го!
                                - Хубаво, ама си приготви 300 $. Дал човека сумата и на другия ден, готов, отива в уречената каюта.
                                - Много, бе, баси китаеца!
                                - Чакай сега, 100 снасям веднага на капитана, щото той не одобрява такива работи.
                                - И 200 за китаеца?
                                - Не, 100 давам и на боцмана, щото и той много не харесва такива работи.
                                - Значи 100 за китаеца?
                                - Е, айде сега, и аз гушвам 50, за кво работим?
                                - И 50 за него?
                                - Не, не съвсем.По 25 давам на двама юнаци да държат китаеца, щото пък той ВЪОБЩЕ не харесва такива работи...

Коментар

Working...
                                X