Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Минаването на зелено - престъпление, когато те удари кола на НСО
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...la_na_NSO.htmlLast edited by marketleverage; 16.03.2011, 15:24.
Коментар
-
Жената лежи в болница.
След работа отидох до магазина. Напазарувах за ядене разни неща. Прибрах се. Почистих на котката, Посрещнах децата от училище. Помогнах им за домашните. Приготвих вечеря. Нахранихме се. Минах с прахосмукачката. Измих чиниите. Сложих децата да спят. Нахраних котката. Пуснах пералнята. Подредих, както имаше за подреждане. Нито компютър, нито телевизор съм пускал ( ако така продължава, в свободните минутки ще почна да гледам сериали и да плача...).
Легнах си.
Почти полунощ е. Гроги съм, направо тялото ме боли. Сутринта трябва рано да ставам да водя децата на тренировка.
Представих си ситуацията:
Прибира се жената пияна от бар, носи и някоя биричка за допиване вкъщи. Включва телевизора, тропа из кухнята, търсейки нещо за пиянския глад. Пие биричка в кухнята, пуши, смее се. После идва в спалнята, вонейки на пиячка и цигари, и почва да ми се натиска.
БИХ Я УБИЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеМъж към жена си:
- Да го направим днес като пчеличките.
- Как е това? Сигурно ще ме намежеш с мед и после цялата ще ме оближеш?
- Не, ще ми кацнеш, ще посмучеш и ще отлетиш...
Коментар
-
Вървял си Бай Ганьо по улиците на Сохо в Лондон и търсел подходящо място, където да задоволи мъжките си нужди. Влязъл той накрая в един публичен дом. Подредили му се момичетата, избрал той една хубавица и тя го повела към стаята.
- Колко? - пита Бай Ганьо
- Ами 20 лири за секс на пода, 40 за секс на дивана и 60 за секс на ей това огромно легло.
Вади Бай Ганьо 60 лири и ги тръшка на шкафчето.
- Оу, мистър, искате любов и нежност в кралското легло? - любопитства девойката с древна професия.
- Абе квото ти кралско легло, бе! Три пъти на пода!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Предсказали, че 2012 година се настъпи Апокалипсисът и попитали радио Ереван как ще се отрази това на България.
- Това не важи за България, която Апокалипсисът ще отмине. – отговорило радиото. - Тя е 20 години назад.”Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Млад моряк излиза за пръв път на далечно плаване с наш кораб.Търпял месец, два, но на третия вече не можел.Разбрал, че готвача осигурява туй-онуй.Отишъл той при него, така и така, искам секс.
- Може - рекъл готвачът. Имаме тука в кухнята един китаец, ползваме го за такива работи
- Какъв китаец, бе!?! Аз искам жена.
- Ми намери си. Ако щеш.
Минали още 2 седмици в лъскане и накрая се предал.Отишъл пак при готвача.
- Китаец - китаец, давай го!
- Хубаво, ама си приготви 300 $. Дал човека сумата и на другия ден, готов, отива в уречената каюта.
- Много, бе, баси китаеца!
- Чакай сега, 100 снасям веднага на капитана, щото той не одобрява такива работи.
- И 200 за китаеца?
- Не, 100 давам и на боцмана, щото и той много не харесва такива работи.
- Значи 100 за китаеца?
- Е, айде сега, и аз гушвам 50, за кво работим?
- И 50 за него?
- Не, не съвсем.По 25 давам на двама юнаци да държат китаеца, щото пък той ВЪОБЩЕ не харесва такива работи...
Коментар
Коментар