IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    Първоначално изпратено от Negramoten
    Първоначално изпратено от be_google
    да те питам неграмотен - вие с бояна75 да не сте семейство, а асен12345 да ви е детето! имат обща семейна черта - бърборковци сте големи... семейство сопрано в действие
    Аз не виждам нищо общо межу мен и останалите двама.

В интерес на истината ти си доста по-голям бърборко от мен, аз за 5 години форумстване имам 6700 поста, а ти за година и няколко месеца си навъртял 2600. Някъде два пъти повече бъбриш, а ако сложим и другите ти комунистически никове, сигурно ще стане страшно...
    Общо мнения: 6771
    [0.82% от всички / 5.60 мнения на ден]
    Вижте всички мнения на Negramoten

а преди тези 2 години имаш може би... 3 - 4 000 !

и запомни - нито съм комунист, нито пиша с друг ник!

прав си, че има хора с по няколко ник-а...
    2004-та съм регнат, а броя на мненията се запази и след като смениха форума на 19-ти август 2005-та. Ако не вярваш, виж кога е рагнат например Мариян Йорданов...

Хайде бърборко, аз ще лягам, а това че не си побъркан комунист пишещ под няколко ника го разправяй някъде другаде...

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
      да те питам неграмотен - вие с бояна75 да не сте семейство, а асен12345 да ви е детето! имат обща семейна черта - бърборковци сте големи... семейство сопрано в действие

В интерес на истината ти си доста по-голям бърборко от мен, аз за 5 години форумстване имам 6700 поста, а ти за година и няколко месеца си навъртял 2600. Някъде два пъти повече бъбриш, а ако сложим и другите ти комунистически никове, сигурно ще стане страшно...
      Общо мнения: 6771
      [0.82% от всички / 5.60 мнения на ден]
      Вижте всички мнения на Negramoten

а преди тези 2 години имаш може би... 3 - 4 000 !

и запомни - нито съм комунист, нито пиша с друг ник!

прав си, че има хора с по няколко ник-а...

Коментар

• На колко години е?

Коментар

• Коментар

• Един ден Господ отишъл при Адам и му казал:
            -Имам една добра и една лоша новина.
            -Ами, първо ми кажи хубавата.
            -Имам за теб два нови органа. Единия се нарича мозък. С него ще станеш много интелигентен, ще създаваш нови неща и ще водиш прекрасни разговори с Ева. Втория орган се нарича пенис. Той ще ти позволи да възпроизвеждаш новата интелигентна форма на живот и да населиш тази планета.
            Много развълнуван, Адам възкликнал:
            -Какви чудесни подаръци си ми приготвил! Каква би могла да бъде лошата новина след такива хубави вести?
            -Лошата е, че, когато те създадох, не ти дадох достатъчно кръв и сега двата органа не могат да действат едновременно.
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://it.youtube.com/watch?v=e4xzwrcCW1g

Мы бандито-ганстерито, мы костето-пистолето
              О-и-йес
              Мы стрелятно-убиванто-украданто то и это
              О-и-йес
              Банко-тресто-президенто ограблянто ун-моменто
              О-и-йес
              И за энто режисенто нас сниманто киноленто
              Мы бандито-знаменито, мы стрелянто-пистолето
              О-и-йес
              Мы пирато разъезжато целый день кабриолето
              О-и-йес
              Постоянно пьем Чинзано постоянно сыто-пьяно
              О-и-йес
              Держим банко миллионо и плеванто на законо (3х)

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от joda
                  А оправи и ника на "дама на форума" не е "Притеснена" а:
                  Първоначално изпратено от На 22 Януари 2008 уплашена
                  Искам да споделя с вас .. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
                  Negramoten,мисля си че поста на "Уплашена" не е за тази тема!
                  От тази тема го взех...

ПП.http://forum.investor.bg/viewtopic.p...5%ED%E0#823381
                  на тази жена Комисията дори може да и спаси живота, ако я намери... това определено не е смешно!
                  Бе появи се в началото на кризата, и този ник има едно мнение, със сигурност някой се е изгаврил (като теб със 100-те ти ника)...

Коментар

• Може би сте чели това от ранния Недялко Йорданов: ))

КООПЕРАТИВНО
                    В МОЙТА нива цъфна слива.
                    В твойта нива цъфна слива.
                    Твойта слива си я бива,
                    но и мойта си я бива.
                    Всеки сливи ще добива
                    само в кооператива,
                    в който дружно ще се слива
                    мойта слива с твойта слива.
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Искам да споделя с вас .. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
                      От тази тема го взех...

на тази жена Комисията дори може да и спаси живота, ако я намери... това определено не е смешно!
                      Бе появи се в началото на кризата, и този ник има едно мнение, със сигурност някой се е изгаврил (като теб със 100-те ти ника)...

Коментар

От тази тема го взех...

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                          Първоначално изпратено от wannarock
                          аз се опитах да те номинирам за досаден под номер 3
                          а другото е дело на някой друг
                          общо взете социалния експеримент мина според очакванията ми
                          Объркал съм се, бил Дебнещия на замушака
                          не обиждай Дебнещия как може да го объркаш с мен
                          Като две капки вода

Коментар

Първоначално изпратено от wannarock
                            аз се опитах да те номинирам за досаден под номер 3
                            а другото е дело на някой друг
                            общо взете социалния експеримент мина според очакванията ми
                            Объркал съм се, бил Дебнещия на замушака
                            не обиждай Дебнещия как може да го объркаш с мен
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                              Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
                              От тази тема го взех...

Коментар

Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X