If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да те питам неграмотен - вие с бояна75 да не сте семейство, а асен12345 да ви е детето! имат обща семейна черта - бърборковци сте големи... семейство сопрано в действие
Аз не виждам нищо общо межу мен и останалите двама.
В интерес на истината ти си доста по-голям бърборко от мен, аз за 5 години форумстване имам 6700 поста, а ти за година и няколко месеца си навъртял 2600. Някъде два пъти повече бъбриш, а ако сложим и другите ти комунистически никове, сигурно ще стане страшно...
Общо мнения: 6771
[0.82% от всички / 5.60 мнения на ден]
Вижте всички мнения на Negramoten
а преди тези 2 години имаш може би... 3 - 4 000 !
и запомни - нито съм комунист, нито пиша с друг ник!
прав си, че има хора с по няколко ник-а...
2004-та съм регнат, а броя на мненията се запази и след като смениха форума на 19-ти август 2005-та. Ако не вярваш, виж кога е рагнат например Мариян Йорданов...
Хайде бърборко, аз ще лягам, а това че не си побъркан комунист пишещ под няколко ника го разправяй някъде другаде...
да те питам неграмотен - вие с бояна75 да не сте семейство, а асен12345 да ви е детето! имат обща семейна черта - бърборковци сте големи... семейство сопрано в действие
В интерес на истината ти си доста по-голям бърборко от мен, аз за 5 години форумстване имам 6700 поста, а ти за година и няколко месеца си навъртял 2600. Някъде два пъти повече бъбриш, а ако сложим и другите ти комунистически никове, сигурно ще стане страшно...
Общо мнения: 6771
[0.82% от всички / 5.60 мнения на ден]
Вижте всички мнения на Negramoten
а преди тези 2 години имаш може би... 3 - 4 000 !
и запомни - нито съм комунист, нито пиша с друг ник!
Един ден Господ отишъл при Адам и му казал:
-Имам една добра и една лоша новина.
-Ами, първо ми кажи хубавата.
-Имам за теб два нови органа. Единия се нарича мозък. С него ще станеш много интелигентен, ще създаваш нови неща и ще водиш прекрасни разговори с Ева. Втория орган се нарича пенис. Той ще ти позволи да възпроизвеждаш новата интелигентна форма на живот и да населиш тази планета.
Много развълнуван, Адам възкликнал:
-Какви чудесни подаръци си ми приготвил! Каква би могла да бъде лошата новина след такива хубави вести?
-Лошата е, че, когато те създадох, не ти дадох достатъчно кръв и сега двата органа не могат да действат едновременно.
Мы бандито-ганстерито, мы костето-пистолето
О-и-йес
Мы стрелятно-убиванто-украданто то и это
О-и-йес
Банко-тресто-президенто ограблянто ун-моменто
О-и-йес
И за энто режисенто нас сниманто киноленто
Мы бандито-знаменито, мы стрелянто-пистолето
О-и-йес
Мы пирато разъезжато целый день кабриолето
О-и-йес
Постоянно пьем Чинзано постоянно сыто-пьяно
О-и-йес Держим банко миллионо и плеванто на законо (3х)
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от be_google
на тази жена Комисията дори може да и спаси живота, ако я намери... това определено не е смешно!
Бе появи се в началото на кризата, и този ник има едно мнение, със сигурност някой се е изгаврил (като теб със 100-те ти ника)...
Може би сте чели това от ранния Недялко Йорданов: ))
КООПЕРАТИВНО
В МОЙТА нива цъфна слива.
В твойта нива цъфна слива.
Твойта слива си я бива,
но и мойта си я бива.
Всеки сливи ще добива
само в кооператива,
в който дружно ще се слива
мойта слива с твойта слива.
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от be_google
Първоначално изпратено от Negramoten
Първоначално изпратено от joda
А оправи и ника на "дама на форума" не е "Притеснена" а:
Първоначално изпратено от На 22 Януари 2008 уплашена
Искам да споделя с вас .. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
Negramoten,мисля си че поста на "Уплашена" не е за тази тема!
аз се опитах да те номинирам за досаден под номер 3
а другото е дело на някой друг
общо взете социалния експеримент мина според очакванията ми
Объркал съм се, бил Дебнещия на замушака
не обиждай Дебнещия как може да го объркаш с мен
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от joda
Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
Коментар