IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още факти за Чък Норис:
    • При много мъже единия тестис е по-голям от другия. При Чък Норис ВСЕКИ тестис е по-голям от другия.
    • Има два типа жени: такива, които искат да спят с Чък Норис и такива, които искат да спят с Чък Норис отново.
    • Има два типа мъже: единия е Чък Норис, а другите - тези, които ще умрат.
    • Животът на земята е доказателство, че Чък Норис никога не се е ядосвал истински.
    • Когато Бог казал “Да бъде светлина !”, Чък му отговорил “Кажи ‘Моля!’”
    • Господ е искал да създаде света за 10 дена. Чък Норис му е дал 6.
    • Когато на Чък Норис са му правили операция, упойката е била сложена на докторите.
    • Чък Норис може да превърне въглен в диамант само с продължителен поглед.
    • Чък Норис може да изстиска пот от камък.
    • Чък Норис може да запали огън, като търка две кубчета лед едно в друго.
    • Чък Норис не взима душ. Той си взима кървави бани.
    • Ако напишеш само Чък Норис на контролната си по литература изкарваш поне тройка.
    • Ако напишеш името на Чък Норис на Скрабъл печелиш. Завинаги.
    • Когато Чък Норис играе на Монополи, той влияе на световната икономика. (Сега разбрахте ли откъде се е появила световната финансова криза?)
    • Исус е можел да върви по вода, а Чък Норис може и да плува върху суша.
    • Чък Норис си слага релефни презервативи наобратно, така че цялото удоволствие да бъде за него.
    • Чък Норис може да раздели атом. С голи ръце.
    • Всеки може да опикае пода. Чък Норис може да осере тавана.

Коментар

• Stopped engine aerobatics
      http://www.youtube.com/watch?v=9ZBcapxGHjE Боб Хувър

Коментар

• ЗАЩО ЖЕНИТЕ СА ПО-РЕЛИГИОЗНИ- Свети Петър отива при Господ, за да го пита относно някои технически въпроси:
        - Приключихме почти работа над човека. Но не знаем колко нервни окончания да вкараме в дланите на Ева.
        - А колко дадохте на Адам? - пита Господ.
        - Някакви си двеста.
        - Дайте толкова и на Жената.
        - Аха...още не знаем колко да сложим около интимните части.
        - А колко получи Адам?
        - Четиристотин.
        - Ами добре, дайте толкова и на Ева.
        След момент Господ подвиква след Петър:
        - Знаеш ли какво? Я й дайте десет хиляди, че да крещи всеки път моето име всеки път като отиде в леглото с мъж.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Хахахаха така се спира най-добре
          http://vbox7.com/play:2ed87e5f

Коментар

• http://vbox7.com/play:c50d1a41

Коментар

• Разговор между служител и шеф:

Служител: Този месец повиших доходите на компанията, като привлякох ключови клиенти, работих извънредно – всяка събота и неделя, въпреки че току-що ми се роди син; нагърбих се със задачи, които не са свързани със задълженията ми, тъй като се наложи да ръководя екипа, докато колегата отсъстваше. Мисля, че добрите ми резултати са основателна причина да ми увеличите заплатата.

Шефът: Категорично не!

Служител:?!?!?

Шефът: Първо, трябва да разберете, че всяко извънредно нещо, с което се наемете, автоматично Ви влиза в задълженията. Второ: сега е криза!

...

Собственик на фирма повикал в кабинета си млад служител, назначен преди месец.
              - Как е? - попитал го - Свикна ли вече?
              - Свикнах, господине.
              - А работата върви ли?
              - За мен работата е истинско удоволствие!
              - Така ли? Тогава от утре ти намалявам заплатата.
              - Как така?
              - Във финансова криза сме, аз ти плащам, за да работиш, а не да си правиш кефа!
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                Първоначално изпратено от be_google
                На какво стана износител №1 САЩ ???
                Това добре го написа в тази тема, защото износител №1 е Германия, до скоро второто място беше на САЩ, но Китай преди година им го отне.
                айде цялото!

и един ляв (дори лявоцентристки) въпрос:

1. на мечки
                2. на кризи
                3.на двете по 50%

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim
                  http://vbox7.com/play:6747cdfd&ef=1

Ето,тук съм ви го превел и на български.
                  Това беше добро
                  Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                    Криза - това е когато си на 30 години и паричните фантазии те спохождат по-често от сексуалните....
                    ного си дигнал летвата...
                    при некои тва състояние е перманентно от 15-тата годишнина натам...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                      Криза - това е когато си на 30 години и паричните фантазии те спохождат по-често от сексуалните....
                      Tova ne e kriza a bolest batko, naricha se alchnost

Коментар

• Криза - това е когато си на 30 години и паричните фантазии те спохождат по-често от сексуалните....
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://vbox7.com/play:6747cdfd&ef=1

Ето,тук съм ви го превел и на български.
                          Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                            Това добре го написа в тази тема, защото износител №1 е Германия, до скоро второто място беше на САЩ, но Китай преди година им го отне.

Коментар

• Мъж всяка вечер се прибира в къщи, обува чехлите и забил нос във вестника механично яде вечерята. Най- накрая на жената й омръзва това поведение и решава да скъса с тази порочна традиция, като прибягва до малко хитрости. Тя внимателно се гримира, облича нова рокля и слага накити. Но това, уви, не води до никакъв резултат. Тогава жената посреща мъжа чисто гола - същият ефект. Отчаяна бедната жена си слага противогаз и в такъв екстравагантен вид посреща мъжа си. Той отново нищо не забелязва. Тогава тя го пита гневно:
                              - Скъпи, не забелязваш ли колко съм се променила?
                              Мъжът откъсва поглед от вестника и наблюдавайки я дълго, неуверено пита:
                              - Скъпа, да не си си оскубала веждите?
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                                Първоначално изпратено от Negramoten
                                да те питам неграмотен - вие с бояна75 да не сте семейство, а асен12345 да ви е детето! имат обща семейна черта - бърборковци сте големи... семейство сопрано в действие
                                Аз не виждам нищо общо межу мен и останалите двама.

В интерес на истината ти си доста по-голям бърборко от мен, аз за 5 години форумстване имам 6700 поста, а ти за година и няколко месеца си навъртял 2600. Някъде два пъти повече бъбриш, а ако сложим и другите ти комунистически никове, сигурно ще стане страшно...
                                Общо мнения: 6771
                                [0.82% от всички / 5.60 мнения на ден]
                                Вижте всички мнения на Negramoten

а преди тези 2 години имаш може би... 3 - 4 000 !

и запомни - нито съм комунист, нито пиша с друг ник!

прав си, че има хора с по няколко ник-а...
                                2004-та съм регнат, а броя на мненията се запази и след като смениха форума на 19-ти август 2005-та. Ако не вярваш, виж кога е рагнат например Мариян Йорданов...

Хайде бърборко, аз ще лягам, а това че не си побъркан комунист пишещ под няколко ника го разправяй някъде другаде...
                                и никове "ЛОГОРЕЯ" и "ПСИХОПАТ" са свободни - може за теб да си избереш, може за жената от семейството боянка57 или сладкия пъпчив асенчо12345 - дано му мине акнето, че задръсти форума... щото родителите и те като забият тука и няма внимание, няма любов...

Другари, отивам да спя, а когато се събудя революцията може да започнала - по план първо ще изтрепем мечките... така започват революциите...

и един ляв (дори лявоцентристки) въпрос:

1. на мечки
                                2. на кризи
                                3.на двете по 50%

Коментар

Working...
                                X