IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wannarock
    аз се опитах да те номинирам за досаден под номер 3
    а другото е дело на някой друг
    общо взете социалния експеримент мина според очакванията ми
    Объркал съм се, бил Дебнещия на замушака

Коментар

• http://it.youtube.com/watch?v=e4xzwrcCW1g

Мы бандито-ганстерито, мы костето-пистолето
      О-и-йес
      Мы стрелятно-убиванто-украданто то и это
      О-и-йес
      Банко-тресто-президенто ограблянто ун-моменто
      О-и-йес
      И за энто режисенто нас сниманто киноленто
      Мы бандито-знаменито, мы стрелянто-пистолето
      О-и-йес
      Мы пирато разъезжато целый день кабриолето
      О-и-йес
      Постоянно пьем Чинзано постоянно сыто-пьяно
      О-и-йес
      Держим банко миллионо и плеванто на законо (3х)
      Первый куплет 90-е, второй - наши дни... не напоминает?

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
        Първоначално изпратено от wannarock
        никой не е съвършен!
        Понеже мернах, че си ме номинирал за "Прецакан на БФБ, мечтаещ да се прецакат и тези с НИ, че да му олекне", ще ти напомня че на БФБ не успя да ме засегне срива, а НИ имам доста, а и ще наследя още повече, така че номинацията изобщо не ми подхожда... виж за "досаден участник" бих се номинирал и сам...

А оправи и ника на "дама на форума" не е "Притеснена" а:
        Първоначално изпратено от На 22 Януари 2008 уплашена
        Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
        аз се опитах да те номинирам за досаден под номер 3
        а другото е дело на някой друг
        общо взете социалния експеримент мина според очакванията ми
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          никой не е съвършен!
          Понеже мернах, че си ме номинирал за "Прецакан на БФБ, мечтаещ да се прецакат и тези с НИ, че да му олекне", ще ти напомня че на БФБ не успя да ме засегне срива, а НИ имам доста, а и ще наследя още повече, така че номинацията изобщо не ми подхожда... виж за "досаден участник" бих се номинирал и сам...

А оправи и ника на "дама на форума" не е "Притеснена" а:
          Първоначално изпратено от На 22 Януари 2008 уплашена
          Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
            Първоначално изпратено от Веско
            Първоначално изпратено от silistra
            http://6egi4ka.hit.bg/
            Ей, това по-интересно от повечето теми тука. Ще си го пусна пак да затвърдя знанията.
            Веско се е прецакал да цъка на ОК два часа и сега гледа да прецака и останалите
            никой не е съвършен!
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско
              Първоначално изпратено от silistra
              Ей, това по-интересно от повечето теми тука. Ще си го пусна пак да затвърдя знанията.
              Веско се е прецакал да цъка на ОК два часа и сега гледа да прецака и останалите

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  На светофар спира последен модел автомобил, оборудван със свръх нов компютър. Секунда преди да светне зелено с пълна скорост отзад се нацепва автомобил ЗАЗ.
                  На екрана на бордовия компютър се изписва следното съобщение:
                  "New hardware device detected. Do you want to insall drivers? (Y/N)"
                  Този го знам с Робокоп, като се навел за сапуна...

Коментар

• На светофар спира последен модел автомобил, оборудван със свръх нов компютър. Секунда преди да светне зелено с пълна скорост отзад се нацепва автомобил ЗАЗ.
                    На екрана на бордовия компютър се изписва следното съобщение:
                    "New hardware device detected. Do you want to insall drivers? (Y/N)"
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra
                      Това беше гадно.

Коментар

• http://6egi4ka.hit.bg/

Коментар

• ...баси,професията!
                          自由西藏

Коментар

• До 1000 лв. глоба за неправилен български
                            10 декември 2008 / News.dir.bg
                            От 500 до 1000 лв. ще е глобата, предвидена в проектозакона за транслитерация, приет днес от правителството. Санкцията за длъжностно лице варира между 100 и 400 лв., а за физически лица - от 100 и 300 лева.
                            Това обяви министърът на държавната администрация Николай Василев след днешното заседание на правителството, предаде БГНЕС.
                            В тълковния речник е записано следното значение за думата транслитерация: в езикознанието – предаване на букви от една азбука чрез букви от друга азбука, без оглед на оригиналния им изговор, установи Дир.бг.
                            Според Василев законът има няколко цели. Той дава определение на термина „транслитерация“, очертава кръга от субекти, които са задължени да го спазват – всички национални институции, както и всички физически и юридически лица, които използват в името си или в търговската си марка географски наименования или имена на исторически личности. Законът определя основните правила за транслитерация чрез въвеждане на таблична система за транслитерация.
                            Според Василев, ако законът бъде приет до пролетта, той и неговата администрация ще направят всичко възможно за няколко месеца да наложат правилата.
                            „Никога в живота си не съм виждал карта на България, изписана правилно, освен тези, които са направени в нашето министерство“, заяви Николай Василев.
                            Преди няколко месеца той обяви, че 50% от табелите на латиница по пътищата в страната са грешни. Проблемът идвал от все още неподменените стари табели, но подмяната им вече започнала.
                            Според него много грешки има и в изписаните на латиница географски наименования в пътните карти и в голяма част от уеб-сайтовете на различни институции.
                            "Още едно "n" няма ли да сложите?", това попита изумен той служителки в чейнджбюро на ГКПП-Калотина миналата година заради грешното изписване на табелата No comissionn (на английски commission - б.р.).

Коментар

• Седял си един цар в тронната зала и чул през прозореца викове: "Айде на хубавите ябълки-и-и-и!"

Погледнал - един старец с каруца продава ябълки, а наоколо - тълпа купувачи.

Прияли му се и на царя от плодовете, викнал първия министър и рекъл: "На ти пет жълтици, бягай да ми купиш ябълки."

Първият министър викнал последния министър и му рекъл: "На ти четири жълтици, бягай да купиш ябълки."

Последният министър викнал церемониалмайстора и му рекъл: "На ти три жълтици, бягай да купиш ябълки."

Церемониалмайсторът викнал шефа на стражата и рекъл: "На ти две жълтици, бягай да купиш ябълки."

Шефът на стражата викнал един стражар и рекъл: "На ти една жълтица, бягай да купиш ябълки."

Стражарят излязъл и спипал стареца за яката: "Хей, какво си се развикал? Тука хан ли е или царски дворец? Марш оттук, ябълките се конфискуват."

Върнал се стражарят и рекъл: "Ето, шефе, добра далавера. За една жълтица - половин каруца ябълки."

Шефът отишъл при церемониалмайстора: "Ето, значи, за две жълтици един чувал ябълки."

Церемониалмайсторът отишъл при последния министър: "Ето, за три жълтици една торба ябълки."

Последният министър отишъл при първия министър: "Ето, за четири жълтици половин торба ябълки. Какво да се прави, началство, инфлация."

Първият министър се явил при царя: "Ето, ваше величество, както заръчахте - заповядайте пет ябълки."

Седи царят в тронната зала и мисли: "Пет ябълки - пет жълтици. Една ябълка - една жълтица. И народът ще се скъса да купува. НА ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ!"

Коментар

• http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

Working...
                                X