IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Взгляд”: Близо до Нижни Новгород се появи секта, кланяща се на Владимир Путин
    12 май 2011 | 14:45 | Агенция "Фокус"

Москва. В селището Болшая Елня близо до Нижни Новгород се появи секта, която се кланя на руския премиер Владимир Путин, съобщава вестник „Взгляд”.
    Общината е основана от жена, наричана майка Фотиня. Тя учи, че Путин в миналото си превъплъщение е бил апостол Павел и сега с още седем преродени апостоли се бори с антихристите. Фотиня посочва, че познава руския премиер откакто той е бил превъплъщение на княз Владимир. В Иконостаса на общината е окачен портрет на Путин. По време на „службите” адептите на сектата вместо псалми пеят съветския хит „Пусть всегда будет солнце”, допълва изданието.
    Да се свети Името Му!

Мисля, че крайно време и у нас да се появи секта, която да се кланя на нашия си човек, стига Путин се е правил на интересен!

Търся съмишленици за горното. Защото Негово е царството Българско и Той ще изгони Антихриста от земите ни.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      Божко, за да не ги бъркат с докторите, медицинските сестри носят касинки

представи си сега мъж с касинка .................... или пък ако е плешив няма да има за къде да я хване касинката

Полковник, ти легАл ле си си бре ... ?
      Като на пияно ви звучиш ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
        И кое е смешното?
        Божко, за да не ги бъркат с докторите, медицинските сестри носят касинки

представи си сега мъж с касинка .................... или пък ако е плешив няма да има за къде да я хване касинката

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          ЧЕТИРИМА МЪЖЕ РАБОТЯТ КАТО МЕДСЕСТРИ В ПЛЕВЕНСКАТА БОЛНИЦА

пациентите често се обръщали към тях с "докторе"
          И кое е смешното?

Коментар

• ЧЕТИРИМА МЪЖЕ РАБОТЯТ КАТО МЕДСЕСТРИ В ПЛЕВЕНСКАТА БОЛНИЦА

пациентите често се обръщали към тях с "докторе"

Коментар

• НАЙ-МРЪСНАТА КОЛБАСАРСКА ТАЙНА: ОТ 10 КИЛА МЕСО - 15 КГ ФИЛЕ

От 10 кг сурово месо стават 15 кг филе или шунка. Тайната е в тумблера - машина, която вкарва в месото вода, нишесте, течен пушек.
              С него или с инжектирането на разтвори се намалява себестойността и добивът се качва с до 65%, разкрили технолози, пише "24 часа".

Знаем за подобни практики, но вкарването на вода не е забранено от европейските регламенти, заяви шефът на агенцията по храните д-р Йордан Войнов.

Продуктите били безопасни, но потребителите се заблуждавали, че ядат месо, а всъщност им давали вода.

Тублерите и шприцовете не били българско изобретение, а идвали от западните държави, където слагали дори много повече вода, Е-та и добавки, твърдят българските месари.
              хич не ми е до смях, че това ядем

и кренвиршите "стара планина" са само вода

Коментар

• УВОЛНИХА ОБЩИНСКИ ЮРИСТ ЗАРАДИ СТИХОТВОРЕН МАЙТАП С ПОЧЕТНА ГРАЖДАНКА В ПЛОВДИВ

Съветничката от ВМРО-НИЕ д-р Лилия Учкунова не прости задявката на зевзека
                Юристът на община Пловдив Христо Андонов, който от днес е уволнен заради написано от него хумористично стихотворение по адрес на общинската съветничка Лилия Учкунова, ще обжалва заповедта на и.д. кмета Александър Долев, въпреки че отстраняването му бе потвърдено и от титуляра Славчо Атанасов, който е в отпуска.

А ето и спорната творба, предизвикала крутата мярка:

Кой не знай Бабả Учкун Войвода,
                кой не е чувал за нея ?!
                Таз македонска хала неземна,
                таз, която аз сега ще да възпея !
                Върло в съвета Бабả Учкун атакува
                и на микрофона люто негодува !
                Здравето на народа управлява
                що разбойник има, тя го разобличава !

Що посран гъз има, тя го „лекува”
                И със свои и със чужди, без свян се целува !
                Враговете казват, че го прави за парата ,
                но кои са те, че да плюят в на Бабả Учкун сурата ?!
                А кога конкурс за задава,
                Бабả Учкун вилней и вдига врява,
                микрофона дръзко узурпира
                че Воеводския Съвет много я нервира !
                На всите лечебници свои ортаци нарежда,
                и на чужди и на свои, пред никой не се навежда !
                Каузата със зъби и нокти брани,
                Тя сама народа може да изхрани !
                И тук автора на тая ода се подсеща,
                че Бабả Учкун "защитава" и кауза гореща.
                Социалната политика за народа брани,
                ще храни пенсионерите с леща и банани!
                „Пловдивска околия на райони разделете,
                и всички набори с комат и манджа нагостете!”
                Така се Бабả Учкун провикна,
                цирей на г..а от ярост и поникна !
                Но има и врагове чутовни, големи
                нашта гордка воеводка,
                Кога атакуват я брутални и заслепени,
                дави мъката с бутилка водка !
                Савин Паша и Стоил Ефенди тя никак не обича
                Дописки им пуска, тежко почва да въздиша,
                Люти клетви занарежда,
                пушката за бой зарежда !
                Надига се ярост, очила се запотяват,
                мисли черни в душата воеводска се явяват.
                Бабả Учкун свива ръце в юмруци,
                ще громи без страх враговете в адвокатски ямурлуци !
                „На Стоил Ефенди да му приседне таратора,
                Ще го вкарам аз този момък във затвора !
                Аз на ушенце му хортувам, а той хич не ме слуша,
                ще си сваля жартиера и ще го удуша !”
                Баба Учкун така се изповяда,
                пенсионер от ужас повърна си обяда,
                Настана суматоха, вдигна се шум и врява
                Присъди с лекота лудата Баба отново раздава !
                Да вкарва в затвора с лекота й се отдава,
                но ЕГН Войвода много често я предава!
                В главата има само плява,
                слушайте ме , хора, батко ви не се ебава!

Б. а. - Разбира се, отношението ми към въпросната лейди може да бъде изразено само в такава форма.
                Към сериозните неща в живота - сериозно, към смешните - смешно!

Коментар

• след гениалната мисъл, че банка чиято акция струва 1 лев не може да купи банка чиято акция струва 10 лева

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  Ами при цена на ССВ от леФче щеше да е доста интересна ситуация закупуването на ВАСВ на 10 лв. ....
                  мислех, че нищо повече не би могло да ме учуди, но ето, че цвети успя да ме изуми с поредния си проблясък как оценява акции и как ги сравнява .................. и какво самочувствие демонстрира само още със самото начало в долния пост

Колега,
                  не искам да те обиждам ,но изявлението е достойно за Женският пазар...
                  Хубаво е да попрочетеш колко акции са листнати от
                  ВАСВ и ССВ и ФИБ на борсата ,като съотношението е близо едно към 7 към 9 и нещо....
                  Което означава че цената приравнена спрямо ФИБ трябва да е към 29 лв. а към ССВ към 11 лв. ....
                  В момента е пред продажба и липса на сериозни купувачи и поради ред други причини не се търгува активно заради което продавачите натделяват ...до даден момент .
                  Същите причини щяха да се изговорят ако се сложат ССВ ,ФИБ на масата за продажба....и доводът печалба нямаше да стой на дневен ред според мен...
                  Не е препоръка....
                  П.П. А към акции на КОРП при съотношение 1 към две на ВАСВ ... цената трябва да бъде технически около 38 лв...........
                  И да не бъда обвинен за липса на реализъм смятам че на сегашното положение една бъдеща цена от 5 -5,5 лв. която е пусната в обръщение отдавна е добре за осредняване или за влизане в позицията...
                  не по-малко интересно е новите термини които цвети налага в икономиката и тяхното разяснение

Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  цената на акциите при обявяване на увеличението и създаване на Сомен в два етапа беше около 5,7 -5,90 .... говори се за цена от под 3-3,3 евро ,което прекарва вече притежателите на Сомен без да са станали собственици на акциии.... някой от собствениците на Сомен почнаха да плачат по форумите и няма да участват в следващият етап.
                  цветано, какво е това Сомен
                  Нещо като като бонове за бензин или храна ,който на определена дата се осребряват като акции с всички права ....датата наближава.
                  Важното е че определяне на цената стана на нещо като акцион където беше много по ниска от борсовата в момента 4,25 а борсовата 5 ,7 евро и количеството беше 1към 1 стари .Така всички стари акционери изгърмяха....
                  и всичко това прибавено към бисерите й от последните месеци

Килур утре ще намеря указанието за отмяна на продажбата на акциите Т+2..
                  какво да помисля..... акциите на БФБ и не само на там от две години официално отпадна срок за сетълментза придобиване и продажба...ако не знаеш не пиши а чети правилници......
                  Акцията като номинал е еФтина....
                  аз качих средната че продавах на около 35-40 лв....
                  Подценеността или надцененоста на дадена позиция понякога се определя от търсенето и предлагането на маркета..........
                  Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Относно празника аз мислех да не го смятам за такъв ама вкъщи вече ме "оскубаха" финансово...
                  Имам акции с количество броят на пръстите на двете ръце...
                  Голяма борба водите чак се съжалих и вместо да продам ви помогнах с 20 акции... пък да видим.
                  Полки , понеже не пиеш сигурно тогава имаш склероза...
                  Полки, искам да те помоля да ми пратиш сайтовете където гледаш премаркета, ДАУ и DAX защото ми преинсталираха компютъра и ми унищожиха сайтовете от които ги гледах...
                  не може да се спре това момиче --- няма спирачки

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Не съм имал това удоволствие.
                    Но съм бил на Нова година във чисто военен квартал, преди, когато достъпът до боеприпаси беше лесен.
                    Предполагам, че е същото.
                    Аз пък обратното - бил съм в Казанлък в новогодишната нощ, но не и в такъв квартал, макар че се получава такъв град.
                    В общи линии - КОСОВО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Бил ли си там в новогодишна нощ?
                      Не съм имал това удоволствие.
                      Но съм бил на Нова година във чисто военен квартал, преди, когато достъпът до боеприпаси беше лесен.
                      Предполагам, че е същото.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Чета в един вестник:
                          "При обиск в казанлъчанин откриха боеприпаси!"

И се чудя къде тук е новината. Ако беше :
                          "При обиск в казанлъчанин НЕ откриха боеприпаси!". Това щеше да е новина!
                          Бил ли си там в новогодишна нощ?

Коментар

• В ресторанта "Златното пиле", клиент пита сервитьора:
                            - Искам да ми приготвите едно пиле по дижонски! Ама, и пилето да е от Дижон! Можете ли!
                            - Разбира се! - рекъл сервитьор, а на готвача рекъл: - Шефе едно пиле печено!
                            След малко носи той пилето, поставя го на масата, а клиентът запретва ръкави, бръква с пръст в трътката, облизва си пръста и възмутен казва:
                            - Поисках пиле по дижонски от Дижон! А Вие ми носите пиле от Костброд!
                            - Един момент, станала е грешка! - казал сервитьорът и върнал пилето. - Шефе, тоя позна, че не е от Дижон. Кво да правим?
                            - Я му занеси това! Няма да го познае!
                            Клиентът, пак запретва ръкави, пръста отзад, облизва го и е бесен:
                            - Какво толкова поисках бе хора - пиле от Дижон! А, вие ми пробутвате пиле от кокошарника на баба Пена от Кумарица!
                            Нямало как, обадили се във френското посолство, с куриер изпратили едно пиле от техните резерви, приготвили го, сервитьорът го отнесъл, а целият персонал наизлязъл да видят ефекта!
                            Клиентът повтаря процедурата, облизва пръстаи казва:
                            - Е, от покрайнините на Дижон е, но приемам че е дижонско!
                            Целият персонал си отдъхнал. От съседната маса се приближил един мъж и попитал специалния клиент:
                            - Господине, незнам от кога си поркам и вече забравих от къде съм ... къде живея.. Та ще Ви помоля - да сваля гащите, пък да видите от къде съм..., че да се прибера..

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Пропуснали са и г-н Самюъл Колт, който направи хората равни, подкрепяйки ги в трудни моменти. God made mеn, but Samuel Colt made them equal

да не забравяме и господата Smith&Wesson

http://www.prikachi.com/images/227/3329227b.gif

ПП флаш е да се задържи малко по-продължително
                              Last edited by NYSERookie; 11.05.2011, 21:49.
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Пропуснали са и г-н Самюъл Колт, който направи хората равни, подкрепяйки ги в трудни моменти. God made mеn, but Samuel Colt made them equal
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X