If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе това за културата, така си е, няма какво да се правим на културни като цял живот все от Илиенци пазаруваме. Все пак няма как цените в моловете да са като тези на ментетата от Илиенци, ама ние все се опитваме да се правим на тарикати и да търсим под вола теле. Е не става, трябва и култура да имаме, и се сърдим когато някой ни го каже направо в очите.
какво значи да имаш култура? да не мислиш, че това което се продава по моловете се произвежда на различно място? Да не мислиш, че цената му не е многократно увеличена в сравнение със същата стока в друга страна със стандарт по-висок от нашия и без Илиянци? От къде са пазарували там хората та имат култура на пазаруване в моловете? Не опира въпроса в това! А в това цените на стоките колко адекватни са спрямо покупателната способност на нашето население. Това е поредната идиотска статия за да се запълва пространство по страниците на сайтовете... Айде приятно ви пазаруване на културтрегерите!
Браво, Перник, БРАВО! Ей тази сутрин си седях и се чудих къде ми общата култура, а то се оказва, че съм я забравил на сергията за китайски ментета на Илиенци.
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
.....................
Не случайно когато в края на мандата му една репортерка го пита „Кажете, г-н Костов, какво е положението, общо взето?“„Ами, общо взето, каквото е било общо, вече е взето...”, усмихнато отговаря той.
..........
Абе това за културата, така си е, няма какво да се правим на културни като цял живот все от Илиенци пазаруваме. Все пак няма как цените в моловете да са като тези на ментетата от Илиенци, ама ние все се опитваме да се правим на тарикати и да търсим под вола теле. Е не става, трябва и култура да имаме, и се сърдим когато някой ни го каже направо в очите.
Необходимо е време, докато българският потребител свикне с модерните възможности за пазаруване, смятат специалисти - Моловете били празни поради ниска „култура на пазаруване“ на българина http://www.investor.bg/news/article/116717/122.html
Кажете ми кои молове са на тия, че да не стъпя никога в тях Да ги в културоведите
Необходимо е време, докато българският потребител свикне с модерните възможности за пазаруване, смятат специалисти - Моловете били празни поради ниска „култура на пазаруване“ на българина http://www.investor.bg/news/article/116717/122.html
Кажете ми кои молове са на тия, че да не стъпя никога в тях Да ги в културоведите
Коментар