IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    редовно чета блога на Жоро Ангелов и ми е симпатичен, но не мога да се сдържа да постна един бисер от старите ленти....

http://georgiangelov.com/?p=201

като се зачете човек всичко е супер, а каква стана тя....
    Не си съвсем прав колега. Ирландия и дори Гърция закъсаха, само защото решиха да помагат на банките си вместо да ги оставят да фалират.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Този виц почти съм сигурен, че вече е пускан от някой, ама понеже има връзка със статията на Георги Ангелов, ще го припомня:

Тълкувание на някои термини от фондовата борса.
      Бичи пазар-произволно движение на пазара, което кара инвеститора да си въобразява, че е станал финансов гений.
      Мечи пазар-период от шест до дванайсет месеца, през който децата не получават дневни,жената-бижута, а мъжът-секс.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• редовно чета блога на Жоро Ангелов и ми е симпатичен, но не мога да се сдържа да постна един бисер от старите ленти....

http://georgiangelov.com/?p=201

като се зачете човек всичко е супер, а каква стана тя....
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Борисов: Българите ще ме помнят 50 години
          03 Декември 2010 | 18:05

Премиерът Бойко Борисов смята, че българите ще го помнят 50 години след като излезе от управлението, каза той в Стара Загора.

В срок продължава строежът на автомагистрала "Тракия", дори строителите са малко напред, обяви при проверката на Лот 2 между Стара Загора и Нова Загора премиерът Бойко Борисов. Правят се канавките и естакадите. До 10 декември ще бъдат положени 400 метра асфалт и ще се направят пробите и изпитанията, посочи премиерът, като отбеляза, че другата седмица ще провери отсечката Карнобат-Ямбол.

"Те не искат да говорят за поевтиняване, което е нормално", отбеляза Бойко Борисов за строителите и потвърди, че проверките за напредъка на работата по магистралата ще продължат на всеки 20 дни. "Аз съм обещал да строя магистрали, зали, естакади, така че още 50 години българите да знаят какво съм направил и не ме занимавайте със скандали", каза премиерът, запитан за историята със скандала в болницата в Горна Оряховица.

Източник: БГНЕС

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Една смешка написана от вицове.ком сякаш специално за ...ИМПЕРАТОРА

Циганин пострада при трудова злополука

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                ти първо не познаваш продукта, второ, много си малък за да критикуваш мен, Императорът като инвеститор - аз съм легенда бе

Ще ти пратя щурмоваците да те очешат, тъй да знаеш.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Коментар

• НУКС ВОМИКА 30 СН

http://apteka.framar.bg/30001682/%D0...0-%D1%81%D0%BD
                    Симптоми

Главоболие като при натъртване.

Усещане за забит пирон в темето.

Болезнена чувствителност на окосмената част на главата при докосване, най-вече в тилната област.

Свръхчувствителност към светлина, шум, миризма и докосване.

Сутрешно объркване, като след преливане.

Сънливост след хранене и подобрение след кратка дрямка.

Глад с бързо засищане и отвращение към храна.

Кисел или горчив вкус в устата и кисел дъх.

Колики и гадене без повръщане;

Неразположение на стомаха 1-2 часа след нахранване: притискане като от камък; усещане за възел, за прекалено стегнат колан.

Чувствителност на чернодробната област, със засилване от пристягане на дрехите. Лъжливи позиви за дефекация.

Усещане за фекални маси в ректума след дефекация.

Усещане за незавършена дефекация.

Усещане за дразнене и драскане в гърлото.

Непоносим сърбеж в ноздрите и Евстахиевата тръба.

Усещане за тежест, която силно притиска гърдите.

Усещане за студ, дори тръпки от чистия въздух.

Болки в гърба и кръста като натъртване.

Крампи на прасците и пръстите на краката.

Език, обложен с бледожълтеникав налеп в задната си част.

Желание за алкохол, кафе, пикантни ястия, подправки.

Подуване на стомаха, оригване, тежест, принуждаваща към отпускане на колана, разкопчаване на дрехите.

Спазми, препятстващи функцията на съответния орган.

Чувства се по-добре извън дома.

Показания

Нервна система

Безсъние при пренатоварени хора, събуждане към 3 ч сутринта от прилив на мисли и заспиване малко преди времето за ставане от сън.

Раздразнителност и непоносимост към противоречие, гневливост и агресивност, вкл. словесна агресия с обидни думи, забързаност, нетърпение, свръхзаетост, с чувство, че няма да свърши работата си.

Тетания, спазмофилия, тикове и болезнени спазми на лицето, ретенция на урината, вкл. постанестезен цистит, с неефективни микции.

Хиперестезия към шум, миризма, докосване, въздушно течение.

Хиперрефлексия.

Главоболие и мигрени при пациенти от чувствителен тип.

Епилепсия с доминиращи тонично-клонични гърчове.

Горни дихателни пътища и бял дроб

Грип и грипен синдром с характерните симптоми остра хрема, мускулно-ставни болки и други.

Спастичен ринит, периодичен или апериодичен със залпови кихавици при ставане от сън и през деня.

Хрема от студово въздействие със спастично кихане при ставане от сън, сърбеж в ноздрите, запушен нос и сухи лигавици през нощта. Астматични кризи към 3 ч през нощта.

Сърдечно-съдова система

Стенокардии пристъпи по време на хранене. Хипертония в начален стадий със спастично повишено артериално налягане.

Храносмилателна система

Преяждане и булимия.

Гадене със спонтанно или волево повръщане, което облекчава състоянието.

Диария с малки по обем изпражнения. Запек с напразни позиви и усещането, че изхожданията нямат край, че никога не се отделят достатъчно количество фекалии.

Колон иритабиле с метеоризъм, колики и трудно отделяне на газове.

Болезнени и сърбящи хемороиди, с облекчение от студени бани.

Други

Схващане на врата и ринит от въздушно течение.

Лумбаго, влошаващо се през нощта и при обръщане.

Треска с висока температура, тръпки, псевдомаларийни пристъпи и силна жажда при затопляне.
                    Last edited by Lamer777; 02.12.2010, 10:25.

Коментар

• „Колкото повече ми поставят ултиматум ,толкова повече се втвърдявам.”
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://hristo27.blog.bg/zabavlenie/2...lichani.643854

този момък направо ми оправи настроението в началото на деня!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                          Напоследък се шири отчайваща неграмотност, съчетана с англииски език и компютърна грамотност.
                          Публично изказване
                          В оригинал на въпросното публично изказване "англииски" ли е или "английски", че май има значение за грамотността изказалия се?
                          Last edited by winner; 01.12.2010, 22:47.

Коментар

• Лесно е да намериш жената на живота си. Трудно е да я укриеш от жена си.А и всеки женен предпочита да нападне Русия, само и само да не е постоянно край жена си.Л.Дилов
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Напоследък се шири отчайваща неграмотност, съчетана с англииски език и компютърна грамотност.
                              Публично изказване

Коментар

• investi

Заглавие: Купувам работеща бизнес структура
                                Продаващ се бизнес с цена между 4 и 200 мил. евро.

http://www.investor.bg/users/index/21010

Коментар

Working...
                                X