IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Печатането на нови 100-доларови банкноти в САЩ е спряно заради дефект в производствената технология

Общо са отпечатани нови купюри за около 110 млрд. долара, но близо 30 процента от тях се отличават с лош печат на лицевата страна, което не позволява пускането им в обращение

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=632563
    вместо да ги дадат на професионалистите от България да ги напечатат по таванчета и гаражи тея се мъчат и дават 30% брак

Коментар

• Първоначално изпратено от alexjr Разгледай мнение
      Написах - естествено - злоблив мейл, утре ще им счупя телефоните, а после започвам да пиша до всякакви комисии - от защита на потребителите до каквото се сетя.
      Мейлите няма да ги трогнат , пиши и до КЗК и КРС!

Тая сеща ли се, че заплатката и идва, защото такива идити като мен си плащат таксите
      Те не може да направи тая сложна връзка, но нейната заплатка е най-малкото

Я виж тук какво пише :

"...Татяна Сотирова, съдружник в телекомуникационната компания "Булсатком", чието състояние се изчислява на 36.985 млн. лв."

http://www.manager.bg/news/predpriem...yata-na-v-pari
      Last edited by Jimmy; 07.12.2010, 20:57.
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Информират Хитлер, че Питър Шиф е бил прав

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
              Вижте за какви АДВОКАТИ говори човека.

Разговора беше за юристи, а той дава пример с...
              Тоя гузната съвест отдавна съм го разконспирирал....
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение

Понеже си много отворен - я провери колко получава средно един адвокат в Лондон - да не се окажеш опулен неприятно

http://www.jobisjob.co.uk/advocate/jobs

Вижте за какви АДВОКАТИ говори човека.

Разговора беше за юристи, а той дава пример с...

Коментар

• Сигурно повечето сте го прочели в Дневник, ама ако не сте, моля:

http://www.dnevnik.bg/video/2010/12/...oto_na_sofiia/

Коментар

• http://www.hicomm.bg/bg/articles/hie...B%D0%B3%D0%BE/

Е тва не ме учудва вече!

Коментар

• Пък некои други се чудят що за идиотска държава е тая, в която обучението на един студент в Магнаурската школа (Симеоново) излиза 4 пъти повече от СУ. Не виждам нищо чудно. Първо, известно е, че вкарването на знания в милиционерска глава е четири пъти по-трудоемък процес.
                      което си е вярно....
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Вторник, 30 ноември
                        В книгата си „Пороците на властта", представена тия дни, адвокат Бабучев предлага да се придаде юридическа стойност на политическите програми на партиите. Та като не ги изпълнят, да им се дири наказателна отговорност.
                        Много добра идея, даже артък. Ако ни беше хрумнала по-рано, царчето сега щеше да гледа небето карирано. В компанията на Костов, Доган и Станишев. В очакване на Бобо… Щото и между програмата и практиката на ГЕРБ има различия, които в перспектива вероятно ще образуват един сериозен престъпен състав… По отношение на Янето и Воленчо има само едно съмнение. Дали ще ги сложат в обща килия, или ще се съобразят, че в гражданския си живот проявяваха известна вербална нетърпимост един към друг… Волен нарече Янето педераст, а Яне му се реваншира с пудел…
                        Ама за Янето може и да е верно. Един, дето е присъствал на годежа, ми разправяше, че като спрели да снимат камерите, Янето се ръкувал с булката. Никакви такива горчиво-морчиво… Просто я ръкувал…
                        Но и Волен си е верно пуделчето на Батко… Ситуацията напомня за оня пияница от „Цялото кралско войнство”, който си имал пудел и го мъкнел със себе си по кръчмите, но не защото много го обичал, а за да може да плюе върху него, та да не цапа пода…
                        Бойко и Фандъкова откриха ремонтирания бул. "Брюксел". За любителите на статистиката ще кажа, че общата дължина на лентите, срязани от Боко, става 609 м.
                        За читателите ми от село (читателят по-точно) ще обясня, че „Брюксел” води към летището. Което ме подсеща, че „168 часа” съобщава, че Тетка Цачева често хвърчала с частни самолети "Чалънджър" и "Лиърджет" на цени умножени по десет. Но от администрацията на НС викат, че парите не били от бюджета на НС. Там реализират големи икономии от пътувания, които дават на СУ, за да ги освирква. Плащал "Авиоотряд 28". А това са различни пера. Единственото общо между тях сте вие, пардон, ние.
                        Като споменах СУ-то. Тия ще ме скъсат. Реват, че никой не им отишъл на празник на Св. Охридски. Биолчев вика: "Веднага се вижда, че този празник не е почетен от върховете на политическата власт…”
                        Ей, ставате нахални, бе! Освиркахте ли Тетка, която ви задели 2 млн.? Освиркахте я. Викахте ли под прозорците на премиера „Сит търбух за наука глух”? Викахте. Ами каквото повикало, такова отговорило!
                        Пък некои други се чудят що за идиотска държава е тая, в която обучението на един студент в Магнаурската школа (Симеоново) излиза 4 пъти повече от СУ. Не виждам нищо чудно. Първо, известно е, че вкарването на знания в милиционерска глава е четири пъти по-трудоемък процес. И, второ, "Обществото, казва Съмърсет Моъм, се крепи със сила: силата на оръжието (това е полицията) и силата на общественото мнение (това е мисис еди-коя си)." В нашия случай е мистър, по-точно два мистъра: Сънчо Стойчев и Андрей Лайчев. Но понеже те сега са малко в опозиция, та тая опора е несигурна…
                        "Милицията - единствената опора на народната власт!"
                        Но да се върнем на Тетка. Бръкнах в сайта на НС, та да видя от дека беше госпожата и дали там няма селскостопанско летище. Щото ние на село с „Лиърджет” 60 и най-вече с „Лиърджет” 604 си пръскаме лозята. Не пише. Ето какво пише:
                        ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ДАНГОВСКА
                        Дата на раждане: 24 май 1958 с. Драгана
                        Професия: юрист
                        Специалност: право
                        Езици:
                        Семейно положение: омъжена
                        Избирателен район: 15-Плевен
                        Нещо да ви прави впечатление? Как, бе! Пет-шест човека са в НС, дето не знаят баре руски.
                        Не че надценявам знаенето на езици. Човек ако има какво да каже, може да го каже и на суахили, и на киконго и все ще се намери кой да го преведе. А Тетка и всички 6 800 живи езика да говори, файда йок…
                        Абе, не знам… От една страна позицията председател на НС е от тези, на които е неприлично да си монолингвист. Но, от друга, с един опитен преводач може да се направи прилично впечатление, което иначе не може да се направи…
                        Пък във Фрогнюз, след новината за триповете на Тетка, един пич вика да хвърчала с метлата. Пък друг твърди, че била състезателка по Quidditch.
                        Това не го знаех. Но е възможно. Имаме силни традиции в куидич. На 422-то издание на Quidditch World Cup през 1994 г. стигнахме до финала, където ирландците със зор ни биха с 170 на 160. В нашия отбор тогава много добре се представиха Виктор Крум и г-жа Иванова (Не Лили!). И ни биха знаете ли защо? Щото те караха далеч по-съвременни метли от нашите. Щото ние масово караме китайски…

Още на http://delnicite.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от alexjr Разгледай мнение
                          Та по този повод - дайте идея за добър кебелен оператор в центъра на София. Близу стават ли? Или който и да е. Тези ще ги разгоня като империалист КНДР направо.
                          Провери тук https://www.megalan.bg/ дали имат покритие на адреса, няма да съжеляваш.

Коментар

• Близу не стават. От трън та на глог ще отидеш.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• може да не е за тук, ама е истина

Всенародна мъка, братя и сестри - Булсаткома ме остави без телевизия)))
                              Вчера, от вятъра ли, от нещо друго ли, ама сигналът от сателита даде фира - демек телевизия нямааааа.
                              Звъннах още снощи на телефона (беше около 22 часа) и операторка учтиво ме помоли да звъня на другия ден след 9.
                              Аз, понеже съм примерен, ги оставих да се наспят по 9,30 и мило поисках връзка с техническия отдел.
                              Момчето ме попита едно-две неща и каза:
                              - Даааа, антената е, чакайте да ви прехвърля на колежката да ви запише адреса.
                              Прехвърли ме.
                              Каката очевидно не си беше изпила кафето и още по-очевидно аз бях заподозрян като човекът, изпил и млякото.
                              След като ми записа телефона ми каза:
                              - ДО 3 РАБОТНИ ДНИ КОЛЕГИТЕ ЩЕ ВИ ЗВЪННАТ.
                              Тук от моя страна последва едно:
                              - МОЛЯЯЯЯЯЯ?
                              - До 3 РАБОТНИ ДНИ!
                              - А днес??
                              - Днес не може, почиваме.
                              - Госпожице, но през седмицата аз и жена ми работим и....
                              - Ако нямаме достъп до апаратурата не можем да направим нищо!
                              - Ама...
                              - Няма ама. Вие защо почивате събота и неделя?
                              Ей тука някъде онемях. Е няма такава наглост.
                              - Може ли да поговоря с някой супервайзор?
                              - Пишете в сайта - тряс телефона.

Две минути зяпах телефона и не вярвах на ушите си. Тая сеща ли се, че заплатката и идва, защото такива идити като мен си плащат таксите (предплащат всъщност)
                              Ок, може и да почиват , ама има поне 30 хитри начина да се измъкне от ситуация и да ме успокои, а не да ме изкара извън нерви, ндам)))
                              Написах - естествено - злоблив мейл, утре ще им счупя телефоните, а после започвам да пиша до всякакви комисии - от защита на потребителите до каквото се сетя.

Та по този повод - дайте идея за добър кебелен оператор в центъра на София. Близу стават ли? Или който и да е. Тези ще ги разгоня като империалист КНДР направо.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/video/2010/12/...oto_na_sofiia/

Коментар

Working...
                                X