IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Oт Властелина на пръстените:
    Гандалф и Фродо седят пред камината и Гандалф пуска пръстена в огъня.След това казва на Фродо:
    - Вземи го. Студен е. Виждаш ли някакъв надпис?
    - Не няма нищо.
    - Погледни пак.
    - А да, има нещо!
    - Прочети какво пише!
    - Made in China!
    - От това се страхувах!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Грую....
      Колец, що си ме цитирал бе - като бисер, виц или мъдра мисъл, че малко не схванах - гениите трудно оценяват собстевото си творчество
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ?.... ДА ПЛАЧЕШ ЛИ?

Нагли апаши свиха две заклани прасета в Пазарджишко

ДНЕС.БГ
        Отмъкнати са над 150 килограма свински мръвки
        наскоро имаше случай,когато на живо прасе му бяха отрязани двата задни бута.Упоили го с боен газ,отрязали бутовете,по едно време прасето квичи в кочината-отива стопанинът и какво да види-прасето без задните бутове
        Добре дошли в България

Коментар

• Грую....

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Уважаеми г-н Василев, похвална е амбицията ви да защитите позицията, похвално е и старанието ви да отговорите на почти всички въпроси, но има едно голямо Но ( а във вашия случай са 2, но едното ми е лично, та може и да му дадете игнор) - такива като вас сме ги виждали да се явяват около някое ИПО и още по-бързо да изчезват след него - Даниелка от символа за корпоративно упрравление е отличният пример.
          Няма да изпадам в лични нападки г-н Василев, макар мои близки да пострадаха от вашите "реформи" в някои сектори, от които хал хабер си нямахте, но не това е темата на разговора (това ми е личното но - дайте му игнор, така е най-лесно), да ви питам за нещо друго:
          1. Как така ако рублата се засили, износът ще стане по-труден - нали ако се засили рублата, то родната продукция щее доста по-евтина от руския и аналог в рубли, бе г-н Василев - икономист като вас, с толкова много и все престижни дипломи и квалификации би следвало да знае подобни нещица - учи се горе-долу в 3-ти курс на Икономическите техникуми (или както се казват в момента)
          2. Кои са тези "половината страни в ЕС"?
          3. Меком внася ли свинско месо за продуктите, които произвежда или не и какъв е делът на Меком на пазара в България?
          Благодаря Ви, г-н Василев, дано да сте тук и след 2-3 месеца
          П.С. Продуктите на Меком са отлични, макар аз лично да предпочитам Маджаров, но все пак 18% са си стряскаща лихва, а и Мажо наля права за всички желаещи......
          П.П.С. Интеерсно ми е и дали Меком е търсила банково кредитиране - ако не - защо, ако да - отказано ли им е или не им е харесала лихвата?
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Гордън Геко от Тънково
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• И къде е вицът?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ?.... ДА ПЛАЧЕШ ЛИ?

ДНЕС.БГ

Ми ако са моите, няма да ми е до смях.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ?.... ДА ПЛАЧЕШ ЛИ?

ДНЕС.БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    ....В гребния канал на Пловдив ще пуснат рибари да изловят големите риби, защото пречили на гребците да тренират....

Там акули и китове ли са се развъдили ???
                    Иди да видиш, наистина са огромни и многобройни.
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• ....В гребния канал на Пловдив ще пуснат рибари да изловят големите риби, защото пречили на гребците да тренират....

Там акули и китове ли са се развъдили ???

Коментар

• Дупка погълна кола във Варна

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3439031
                        .

Коментар

• http://liternet.bg/publish6/an/grafiti.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от Rocky1 Разгледай мнение
                            man_united, евалата за откритието - всички колеги от половин час се смеем на този сайт

Ето малко простотии и от мен:

Светльо Витков -смях - част 1

Светльо Витков -смях - част 2

А на сайта имаше и още май
                            Първа и втора част са много смешни. Я, виж и третата част от интервюто:

Светльо Витков -смях - част 3
                            вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Майка води момчето си на лекар и казва:
                              - Докторе, погледнете моля, какво става с пишлето му!
                              Докторът:
                              - Такааа, от този момент нататък пишлето ще наричаме член и започваме да го лекуваме от трипер…

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Викаш яко работите.
                                Аз се чудя защо днес БФБ-то е надоле, пък те купувачите се отплеснали на смешните сайтове

Коментар

Working...
                                X