IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• преоткрих отлежалата троянска сливова /500 мл/ , а за вината - след купажите на мезек се радвам и на тези на тера тангра

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
      Първоначално изпратено от Claviceps
      Ще поздравя този които ми каже питие от което нямаш махмурлук,
      Eдна боза сутринта на гладно и си като нов. Независимо от питието.

Какво черпите всички сега?
      Дааа, и за година тумбака ти станал като на кир Михалаки шкембето. ))

Коментар

• На мен ми е любимо моето си вино от специален тракийски сорт едновремешен, а от ракиите - пак домашнярката - но обезателно смокинова !

Коментар

• Културна от Карбунар.

http://www.kulturna.com/images/proda...a_kulturna.jpg

Коментар

• Любимо вино - Мавруд, реколта 2009 от бидоните в гаража. (за съжаление драстично намаля)
            Любима ракия - желенска шльокавица, също от гаража.

Коментар

• Първоначално изпратено от Claviceps
              Eдна боза сутринта на гладно и си като нов. Независимо от питието.

Какво черпите всички сега?

Коментар

• Кайсиева!

http://gradinka.bg/offer/380.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Claviceps
                  H2O.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                    Освен претенциозни инвеститори във форума сме имали и изтънчени сомелиери

Аз май съм единствения, който държи на домошарката допълнена с единствената бира правена с изворна вода в България.

Наздрааве
                    koq e tq Nick Leeson. 4e da si prestrukturiram konzuma

Коментар

• V s. Konstantinovo do Varna ima edna malka izba BOEVI.
                      Sobstvenika oste ne e orintiran i e golqm optimis, prodava neveroqtno Vino i rakiq na mnogo niska cena.Muskatovata mu e super.

Коментар

• Тъй като днес е празника на студентите, ще споделя един студентски спомен. През лятото на 90 - та работех като барман в една дискотека и една от любимите ми ракии по онова време беше Вилямова ракия, прави се от круша сорт Вилямова масловка. Ако някой е срещал подобно производство днес, моля да сподели.

Честит празник на всички студенти!

На здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                          Първоначално изпратено от Императорът
                          Не е вярно, че водушката няма вкус !!! Само че той е много фин и само познавачите го чувстват - разбира се не става дума за просташки спиртове като масовият Флирт или (пази боже) Селект.

А най-вкусната ракийчица наистина е Сунгурларската специална.

И не мога да повярвам, че някакви смешници от Чили или Калифорния правят по-вкусни вина от нас - европейците.
                          За мен Сливенска перла е номер 1
                          И за мене, ама тук в Германия ми е любима еи тази италианска грапа,
                          направо мехлем за душата около 20Е БУТИЛКАТА, ама много по добро от уиски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Не е вярно, че водушката няма вкус !!! Само че той е много фин и само познавачите го чувстват - разбира се не става дума за просташки спиртове като масовият Флирт или (пази боже) Селект.

И не мога да повярвам, че някакви смешници от Чили или Калифорния правят по-вкусни вина от нас - европейците.
                            За мен Сливенска перла е номер 1

Коментар

• Не е вярно, че водушката няма вкус !!! Само че той е много фин и само познавачите го чувстват - разбира се не става дума за просташки спиртове като масовият Флирт или (пази боже) Селект.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Освен претенциозни инвеститори във форума сме имали и изтънчени сомелиери

Аз май съм единствения, който държи на домошарката допълнена с единствената бира правена с изворна вода в България.

Наздрааве

Коментар

Working...
                                X