преоткрих отлежалата троянска сливова /500 мл/ , а за вината - след купажите на мезек се радвам и на тези на тера тангра
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да поговорим за любими ракии и вина!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски гласПървоначално изпратено от ClavicepsЩе поздравя този които ми каже питие от което нямаш махмурлук,
Какво черпите всички сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnОсвен претенциозни инвеститори във форума сме имали и изтънчени сомелиери
Аз май съм единствения, който държи на домошарката допълнена с единствената бира правена с изворна вода в България.
Наздрааве
Коментар
-
Тъй като днес е празника на студентите, ще споделя един студентски спомен. През лятото на 90 - та работех като барман в една дискотека и една от любимите ми ракии по онова време беше Вилямова ракия, прави се от круша сорт Вилямова масловка. Ако някой е срещал подобно производство днес, моля да сподели.
Честит празник на всички студенти!
На здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от ИмператорътНе е вярно, че водушката няма вкус !!! Само че той е много фин и само познавачите го чувстват - разбира се не става дума за просташки спиртове като масовият Флирт или (пази боже) Селект.
А най-вкусната ракийчица наистина е Сунгурларската специална.
И не мога да повярвам, че някакви смешници от Чили или Калифорния правят по-вкусни вина от нас - европейците.
направо мехлем за душата около 20Е БУТИЛКАТА, ама много по добро от уиски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътНе е вярно, че водушката няма вкус !!! Само че той е много фин и само познавачите го чувстват - разбира се не става дума за просташки спиртове като масовият Флирт или (пази боже) Селект.
И не мога да повярвам, че някакви смешници от Чили или Калифорния правят по-вкусни вина от нас - европейците.
Коментар
-
Не е вярно, че водушката няма вкус !!! Само че той е много фин и само познавачите го чувстват - разбира се не става дума за просташки спиртове като масовият Флирт или (пази боже) Селект.
И не мога да повярвам, че някакви смешници от Чили или Калифорния правят по-вкусни вина от нас - европейците.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар