brat mi stana dnes student i sam vzel edna butilka Bacardi Razz sas sprite ako se usladi utre 6te nau4ite parvi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да поговорим за любими ракии и вина!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от atwiR.I.P. написа:
Истински фенове на пиенето:
Водка
Водката е за феновете на напиването.
Истинските пиячи обичат да усещат какво пият - аромат, вкус, изглед...
Едно отлично вино беше Мавруд 91-ва, с белия обикновен етикет, но вече го няма. Ракия - синя Пещерска! Върховна, и бутилка, и съдържание. (те друга ракия нямат )
Коментар
-
R.I.P. написа:
Истински фенове на пиенето:
Водка
Водката е за феновете на напиването.
Истинските пиячи обичат да усещат какво пият - аромат, вкус, изглед...
Едно отлично вино беше Мавруд 91-ва, с белия обикновен етикет, но вече го няма. Ракия - синя Пещерска! Върховна, и бутилка, и съдържание. (те друга ракия нямат )
Коментар
-
Първоначално изпратено от VSOrdinary Man - ше ме прощаваш, но си написал невероятна аматьорска глупост. Чилийците и калифорнийците били силни в БЕЛИТЕ вина????
Чилийските вина са сред най-добрите от света, които съм опитвал (а съм опитвал доста). Червени, разбира се. Но съвет: не пийте евтини неща.
По същата логика чужденец, отпил от долен клас БГ вино ще остане с впечатлението, че произвеждаме буламачи.
Но да се върнем към наште ширини. Някой снощи ми стопли сърцето с трендафилова домашна ракия Ееххх....
От червените аз лично най се кефя на френските при равни други условия.
Коментар
-
Не съм твърдял, че "интервалът 5-20 евро" е евтинджос.
Впрочем, този интервал е невъзможно широк - за 5 евро трудно ще намериш свястно вино. Но пък вината от Новия свят - начело с чилийските разбира се - пробиха именно с невероятното съчетание цена/качество... Между едно средностатистическо каберне от Чили и от България определено предпочетам първото.
Но да беше само кабернето... Бих обърнал думите ти именно към нашите вина - ние вече се проваляме в ниските и средните ценови категории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VSНо съвет: не пийте евтини неща.
По същата логика чужденец, отпил от долен клас БГ вино ще остане с впечатлението, че произвеждаме буламачи....
Е, ако говорим за "Шато Лафит"'59 или нещо от сорта, сори, там не съм експерт :-D
Мисля си, че една силна винарска индустрия можеш да я познаеш именно по middle-class вината. Да прави скъпи всеки може!
Според моето скромно мнение (не претендирам да съм познавач) генералният проблем на българските червени вина е, че са КИСЕЛИ. Кисело, мааму и това е.----------------------------------------------------
[url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.
Коментар
-
Ordinary Man - ше ме прощаваш, но си написал невероятна аматьорска глупост. Чилийците и калифорнийците били силни в БЕЛИТЕ вина????
Чилийските вина са сред най-добрите от света, които съм опитвал (а съм опитвал доста). Червени, разбира се. Но съвет: не пийте евтини неща.
По същата логика чужденец, отпил от долен клас БГ вино ще остане с впечатлението, че произвеждаме буламачи.
Но да се върнем към наште ширини. Някой снощи ми стопли сърцето с трендафилова домашна ракия Ееххх....
Коментар
-
Първоначално изпратено от EarthquakeРакийка: сливенска перла все още ми е фаворит сред upper-middle-class БГ ракиите, въпреки че някои зли езици твърдят, че е доста поразвалена...
Винце: БГ Мерло - телиш и оригиналните от Любимец. Още - различните му френски и испански (говорим в интервала 3-20 евро бутилката). Чилийските и калифорнийските все ми оставят устата яко пресъхнала след това...може пък да не съм попаднал на модели
Коментар
-
Ракийка: сливенска перла все още ми е фаворит сред upper-middle-class БГ ракиите, въпреки че някои зли езици твърдят, че е доста поразвалена...
Винце: БГ Мерло - телиш и оригиналните от Любимец. Още - различните му френски и испански (говорим в интервала 3-20 евро бутилката). Чилийските и калифорнийските все ми оставят устата яко пресъхнала след това...може пък да не съм попаднал на модели----------------------------------------------------
[url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaPreporuchvam vi LS, kaberne sovinion 2005, na Loviko Suhindol...
Коментар
-
Няма какво да говорим Тодоров е номер 1.....е и вила Любимец са много добри ама аще не са толкова известни на пазараВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
Коментар