IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
    Предполагам също, че писалите в темата не са го опитвали.
    Грешно предположение! Опитахме го още в Петък, и повторихме в Събота. Купих го от Карфур, имаше 2 вида и си взех по две от всяка - едното с шарен етикет като пост на Чичко-Паричко, а другото с златисто-зелен (по-хубавото). Божолето е хубаво, ама не повече от един-два пъти годишно, ей така, заради традицията. Иначе напоследък - приятно изненадан бях от Кюве и от Каберне - Шираз First Cape (RSA) - доста добро качество на прилична цена, почти няма танин... Друга приятна изненада беше намирането 4 бутилки забравени в мазето Траминер от Евсиноград 2005 (получило се беше уникално), въпреки, че е бяло вино...
    Last edited by SEBULBA; 25.11.2010, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
      Ти май не четеш....
      Аз чета, ама ти да не го пиеш с кисело зеле?

Коментар

Стига бе. Бягай до Пикадили. Цената му е към 12 лв. и утре пак кажи.
        Ти май не четеш....

Коментар

• що реши, че не сме пили.

без да е нещо специално на мен ми допада много.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
            Грешно предположение. Божолето е леко но ми киселее - затова го изстудявам малко повечко.
            Стига бе. Бягай до Пикадили. Цената му е към 12 лв. и утре пак кажи.

Коментар

Видях в темата за Еврохолд да се коментира виното Божоле.
              Предполагам, че става въпрос за младото Божоле, което излиза на пазара третия четвъртък на ноември всяка година. В цял свят.
              Грешно предположение. Божолето е леко но ми киселее - затова го изстудявам малко повечко.

Коментар

• Видях в темата за Еврохолд да се коментира виното Божоле.
                Предполагам, че става въпрос за младото Божоле, което излиза на пазара третия четвъртък на ноември всяка година. В цял свят.

От тазгодишната реколта опитах три вида. Етикетите им представляват стилизирани есенни цветя с пастелени тонове, което така да се каже илюстрира качествата му.
                Виното е с добра плътност, чудесен вкус и аромати. Не му правя реклама. Сакън. Обаче ми напълни душата това вино.
                Отлично върви със сирена. Без саламурено и всякакви там шоколади.
                Last edited by vikhunter; 25.11.2010, 13:41.

Коментар

• Анасонлийка от село Кърнаре, Карловско!!
                  Червено вино от алжирка - село Ботево, Ямболско !
                  Стралджанска мускатова - гр. Стралджа, Ямболско !
                  и т.н.

Коментар

• 25 годишна Троянска сливова..

Коментар

• Вино - домашно от село Виноградец край Пазарджик. Ракия - смокинова или кайсиева с мед, сварена от баща ми.

Коментар

• Домашно вино и домашна ракия от района на Петрово, Катунци. Невероятен елексир.

Коментар

• Тая година реших ще копам лозето от баща ми - много яко младо главанско селско вино. Най-ми харесва то - има румънски сортове и непонятни за науката български стари сортове. Не се пръска. Като стане ще ви драсна няколко реда да си поръчате.
                          http://www.gradinka.bg/offer/921.html

Коментар

• Първоначално изпратено от хималайска мечка
                            Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                            Първоначално изпратено от Claviceps
                            Ще поздравя този които ми каже питие от което нямаш махмурлук,
                            Eдна боза сутринта на гладно и си като нов. Независимо от питието.

Какво черпите всички сега?
                            Дааа, и за година тумбака ти станал като на кир Михалаки шкембето. ))
                            По-сложно е, че и гърди растат от бозата - ама не знам за колко време след употребата?
                            това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              А колко вино или ракия ще трябва да изпиете за да .... http://www.lifesport.bg/uploads/imag...20-%20Copy.jpg
                              По едно вино и по една ракия-шишенца последователно, ако не подейства се започва отначало.

Коментар

• А колко вино или ракия ще трябва да изпиете за да .... http://www.lifesport.bg/uploads/imag...20-%20Copy.jpg
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X