IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз си бях добре и тъй
    Тамън са чудих кво да прая
    Дойде, усмихна се Кютен
    ............... и аз във рая
    Last edited by vikhunter; 25.11.2010, 18:10.

Коментар

• Някой има ли впечатление от вината на Кастра Рубра. Това е изба на Телиш. Пробвах на сайта да видя какви вина имат, но не работи секцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение
        наскоро дегустирах ракия "БАНКЕРЪ" на винзавод Преслав,доста добре са я направили,но...не си падам по промишления алкохол,предпочитам да се доверя на баща си, а за вината -има много добри български вина,но не обичам сериите пуснати за пазара
        Приятен ден на всички! След малко ще дегустирам отново...дано да има нещо стойностно
        Добре .Ние пък правим специално кисело вино, което трябва да се пие до 20 дена иначе губи киселоста си и стойноста си.
        Така е Q10
        Last edited by vikhunter; 25.11.2010, 16:12.

Коментар

наскоро дегустирах ракия "БАНКЕРЪ" на винзавод Преслав,доста добре са я направили,но...не си падам по промишления алкохол,предпочитам да се доверя на баща си, а за вината -има много добри български вина,но не обичам сериите пуснати за пазара
          Приятен ден на всички! След малко ще дегустирам отново...дано да има нещо стойностно
          и аз харесвам много домашно вино от мерло и каберене от старосел без добавки и без захар

не е трайно, но е прекрасно.

тази година за съжаление реколтата се сговни и освен,че е малко гроздето не достигна желаната захарност...така че щем не щем ще пием с малко добавена захар.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Всичко си казваш без да та питам.
            Направо са чудя как да та изненадАм.
            Last edited by vikhunter; 25.11.2010, 16:23.

Коментар

• Ето едно и от мен –
              Кабарне Совиньон "Совата" – 2004 премиум ,може и 2006 г. -
              по една чаша на гладно преди ядене за апетит.

Коментар

• наскоро дегустирах ракия "БАНКЕРЪ" на винзавод Преслав,доста добре са я направили,но...не си падам по промишления алкохол,предпочитам да се доверя на баща си, а за вината -има много добри български вина,но не обичам сериите пуснати за пазара

Коментар

върви...обикновено правя подложка от някакви изделия тип сухар или солени бисквити,тънък резен ябълка и отгоре сирене
                  става страхотно
                  допивам си чашата с черно драгоевско ДОМАШНО вино и изчезвам
                  Много тежка свалка, бе муцка.
                  Направо загубих координати.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                    Видях в темата за Еврохолд да се коментира виното Божоле.
                    Предполагам, че става въпрос за младото Божоле, което излиза на пазара третия четвъртък на ноември всяка година. В цял свят.
                    Предполагам също, че писалите в темата не са го опитвали.

От тазгодишната реколта опитах три вида. Етикетите им представляват стилизирани есенни цветя с пастелени тонове, което така да се каже илюстрира качествата му.
                    Виното е с добра плътност, чудесен вкус и аромати. Не му правя реклама. Сакън. Обаче ми напълни душата това вино.
                    Отлично върви със сирена. Без саламурено и всякакви там шоколади.
                    върви...обикновено правя подложка от някакви изделия тип сухар или солени бисквити,тънък резен ябълка и отгоре сирене
                    става страхотно
                    допивам си чашата с черно драгоевско ДОМАШНО вино и изчезвам

Коментар

• Напоследък стралджанска мускатова е ок .

Коментар

• Миналата седмица пих една много хубава ракия, марката и е "SI !". Препоръка е !

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          Грешно предположение! Опитахме го още в Петък, и повторихме в Събота. Купих го от Карфур, имаше 2 вида и си взех по две от всяка - едното с шарен етикет като пост на Чичко-Паричко, а другото с златисто-зелен (по-хубавото). Божолето е хубаво, ама не повече от един-два пъти годишно, ей така, заради традицията. Иначе напоследък - приятно изненадан бях от Кюве и от Каберне - Шираз First Cape (RSA) - доста добро качество на прилична цена, почти няма танин... Друга приятна изненада беше намирането 4 бутилки забравени в мазето Траминер от Евсиноград 2005 (получило се беше уникално), въпреки, че е бяло вино...
                          Добре. Мен обаче отдавна не могат да ме изненадат Каберне и Траминер. Да не гворим за Шираз, което много ми прилича на плевенска гъмза.
                          Споделих туканка приятната си изненада от младото вино. Кат не ви харесва - не го пийте.
                          Точка
                          Last edited by vikhunter; 25.11.2010, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                            Аз чета, ама ти да не го пиеш с кисело зеле?
                            Не, ама пия и по-свестни вина - с нормален ВКУС

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                              Споделете впечатления за Сливенска перла, реколта 2010.
                              За нея предполагам ще добия впечатления най-рано след 6-7 години. Млада ракия не пия.

Коментар

• Споделете впечатления от Сливенска перла, реколта 2010.

Коментар

Working...
                                X