IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На Тодоров вината не са лоши, опитвала съм и това Хан Крум леки са и не те боли глава на следващата сутрин, но всъщност очаквам да пробвам и домашната реколта.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      Да бе, то и аз преди година така си мислех и набивах по 15-20 лв за фалшиви вина, ма добре че имам роднини, които произвеждат по няколко тона вино, та да ме открехнат кое е истинско и кое спиртосано

БТВ , чуждоземските до 10лв, всичките са "правени". Тоест, получило се е нещо, след което е минало през лаболаторията , да го намагерят и след това е влязло в бутилката. То затова всичките имат и еднакъв вкус, който е приемлив за масовката юзъри
      "които произвеждат по няколко тона вино, та да ме открехнат кое е истинско и кое спиртосано Наздраве,за вътрешно-родовите стандарти
      Епизод - В Механата http://www.youtube.com/watch?v=ws6LAn2MxxM http://www.youtube.com/watch?v=TY-cb...eature=related
      Last edited by Minavast; 04.11.2011, 02:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        вярвай ми не е по-хубаво
        имам директни наблюдения върху производители и търговци

поздрави
        Да бе, то и аз преди година така си мислех и набивах по 15-20 лв за фалшиви вина, ма добре че имам роднини, които произвеждат по няколко тона вино, та да ме открехнат кое е истинско и кое спиртосано

БТВ , чуждоземските до 10лв, всичките са "правени". Тоест, получило се е нещо, след което е минало през лаболаторията , да го намагерят и след това е влязло в бутилката. То затова всичките имат и еднакъв вкус, който е приемлив за масовката юзъри
        Last edited by dosadnik; 04.11.2011, 00:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Мдаааааа, "Галерията" на Тодоров не е никак лоша и спокойно може да се мери с чуждоземските вина с традиции...
          Катаржина също много добре се справя и цените са поносими за класа си

Преди седмица мушнах една кутийка испанско бело вино за нема и 2 лева. Екстра ми дойде, и най-важното нищо ми нямаше на кратуната на сутринта. Би ли коментирал тоя факт?

Питам Бертрамчо, не ми се получи цитата нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
            Па на женския пазар има едно дюкянче, дето за 3лв /литъра/ продават по убаво каберне , от това дето е в бутилка по 10-15лв
            вярвай ми не е по-хубаво
            имам директни наблюдения върху производители и търговци

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

прави ми впечатление, че доста производители на качествени вина доста са свалили гарда (цените) , а качеството им е добро.

тодороф прави хубави вина и цените им паднаха в последните година две

за 10-15 лв може да се вземе доста прилично българско вино (от грозде!)
              докато внос от същия клас струва поне двойно.

предполагам, че на външните пазари е сложно и затова бг избите са принудени да свалят цените, за да оцелеят.

изберете българското вино!!
              Па на женския пазар има едно дюкянче, дето за 3лв /литъра/ продават по убаво каберне , от това дето е в бутилка по 10-15лв

Коментар

прави ми впечатление, че доста производители на качествени вина доста са свалили гарда (цените) , а качеството им е добро.

предполагам, че на външните пазари е сложно и затова бг избите са принудени да свалят цените, за да оцелеят.

просто малко се освестиха-не може в Лондон да струва 1,99лири или 2,99-а тук 10,14лв
                http://milom.blog.bg/

Коментар

Мдаааааа, "Галерията" на Тодоров не е никак лоша и спокойно може да се мери с чуждоземските вина с традиции...
                  Катаржина също много добре се справя и цените са поносими за класа си
                  От ракиите - Троянска сливова стара като,че ли най - ми пасва на душата
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• прави ми впечатление, че доста производители на качествени вина доста са свалили гарда (цените) , а качеството им е добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                      а относно вината какво ще си препоръчаме...
                      Да изберем българското!
                      Червено вино - Енира, реколта 2006 /реколта 2004 е твърде бутиково/
                      Бяло вино - Шато дьо Вал Шардоне 2007.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение
                        Последно си взехме червено вино мерло 5л. за 9 кинта от Темпо. Уж италианско Casa de Italia, не е лошо, лекичко е и има мек вкус.
                        този пост не е за тази тема !

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                          а относно вината какво ще си препоръчаме...
                          Силно препоръчвам Bordeaux St Emilion

http://www.vinexcellence.com/wine.php?id=2
                          http://www.kasavino.bg/showproduct.p...p_allocations=
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Последно си взехме червено вино мерло 5л. за 9 кинта от Темпо. Уж италианско Casa de Italia, не е лошо, лекичко е и има мек вкус.

Коментар

• а относно вината какво ще си препоръчаме...

Коментар

• да,особено ако е греяна.

Коментар

Working...
                                X