На Тодоров вината не са лоши, опитвала съм и това Хан Крум леки са и не те боли глава на следващата сутрин, но всъщност очаквам да пробвам и домашната реколта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да поговорим за любими ракии и вина!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеДа бе, то и аз преди година така си мислех и набивах по 15-20 лв за фалшиви вина, ма добре че имам роднини, които произвеждат по няколко тона вино, та да ме открехнат кое е истинско и кое спиртосано
БТВ , чуждоземските до 10лв, всичките са "правени". Тоест, получило се е нещо, след което е минало през лаболаторията , да го намагерят и след това е влязло в бутилката. То затова всичките имат и еднакъв вкус, който е приемлив за масовката юзъри
Епизод - В Механата http://www.youtube.com/watch?v=ws6LAn2MxxM http://www.youtube.com/watch?v=TY-cb...eature=relatedLast edited by Minavast; 04.11.2011, 02:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениевярвай ми не е по-хубаво
имам директни наблюдения върху производители и търговци
поздрави
БТВ , чуждоземските до 10лв, всичките са "правени". Тоест, получило се е нещо, след което е минало през лаболаторията , да го намагерят и след това е влязло в бутилката. То затова всичките имат и еднакъв вкус, който е приемлив за масовката юзъриLast edited by dosadnik; 04.11.2011, 00:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМдаааааа, "Галерията" на Тодоров не е никак лоша и спокойно може да се мери с чуждоземските вина с традиции...
Катаржина също много добре се справя и цените са поносими за класа си
Преди седмица мушнах една кутийка испанско бело вино за нема и 2 лева. Екстра ми дойде, и най-важното нищо ми нямаше на кратуната на сутринта. Би ли коментирал тоя факт?
Питам Бертрамчо, не ми се получи цитата нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеПа на женския пазар има едно дюкянче, дето за 3лв /литъра/ продават по убаво каберне , от това дето е в бутилка по 10-15лв
имам директни наблюдения върху производители и търговци
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеправи ми впечатление, че доста производители на качествени вина доста са свалили гарда (цените) , а качеството им е добро.
тодороф прави хубави вина и цените им паднаха в последните година две
за 10-15 лв може да се вземе доста прилично българско вино (от грозде!)
докато внос от същия клас струва поне двойно.
предполагам, че на външните пазари е сложно и затова бг избите са принудени да свалят цените, за да оцелеят.
изберете българското вино!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеправи ми впечатление, че доста производители на качествени вина доста са свалили гарда (цените) , а качеството им е добро.
предполагам, че на външните пазари е сложно и затова бг избите са принудени да свалят цените, за да оцелеят.
изберете българското вино!!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
изберете българското вино!!
Катаржина също много добре се справя и цените са поносими за класа си
От ракиите - Троянска сливова стара като,че ли най - ми пасва на душатаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
прави ми впечатление, че доста производители на качествени вина доста са свалили гарда (цените) , а качеството им е добро.
изберете българското вино!!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеа относно вината какво ще си препоръчаме...
Червено вино - Енира, реколта 2006 /реколта 2004 е твърде бутиково/
Бяло вино - Шато дьо Вал Шардоне 2007.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнениеПоследно си взехме червено вино мерло 5л. за 9 кинта от Темпо. Уж италианско Casa de Italia, не е лошо, лекичко е и има мек вкус.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеа относно вината какво ще си препоръчаме...
http://www.vinexcellence.com/wine.php?id=2
http://www.kasavino.bg/showproduct.p...p_allocations=Don't work hard, work smart!
Коментар
Коментар