IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Тера тангра каберне, специална селекция, 2005, супер е
    Без авиация, няма нация!!!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
      Да има
      само дето е безалкохолно
      Не подценявай мислещите хора (ако имаш навика да мислиш, еврейско прасенце).
      http://en.wikipedia.org/wiki/Alcohol_powder

      Това, че не сме го патентовали и не печелим пари, означава само, че не сме като вас, тъпите алчни жълти еврейчета.

      Ние, българите, сме тези, разработили прахообразните вина - за Космоса.

      И не е само това, безроднико.

      Моят съвет към теб (и към твоите еврейчета) е да скочите от 18-тия етаж надолу с главите и да умрете най-безболезнено в тоя живот, който не ви трябва.
      Иначе ще умрете много по-болезнено.
      Last edited by vmankov; 19.11.2011, 20:41.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от irish Разгледай мнение
        Любима ракия; сливова, сварена в казана от дядо ми. Ама няма вече уви.
        Ох само 7 бутилки ми останаха
        Купих сливи на 40 стинки, от 150 кила излезе 20 литра ракийка с перфектно качество!
        Само дето много бързо свършва!
        Догодина 300 кила ще купя!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Има технология за вино на прах.

          Ако не греша, разработена е в Института за космически изследвания към БАН.
          Да има
          само дето е безалкохолно
          remember remember the fifth of november

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
            Преди седмица мушнах една кутийка испанско бело вино за нема и 2 лева. Екстра ми дойде, и най-важното нищо ми нямаше на кратуната на сутринта. Би ли коментирал тоя факт?
            Има технология за вино на прах.

            Ако не греша, разработена е в Института за космически изследвания към БАН.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от kalashnikof Разгледай мнение
              Гледам че сте зачесали темата.Аз имам 22.5 декара каберне.Един кг. каберне ми излиза 29ст.набрано доставено пред къщата.Обработката е частично моя,частично чужда.Със сигурност от 2.5кг. грозде става литар вино.25.2захарност.Значе бъхте към 14%алкохол може и нагоре.На мен литъра ми е под левче, и има само грозде.Испанското от 10% по два лева е химия.Едно нещо не си ли го направиш нема кой до ти го направи.
              тъй тъй
              молим?айде нема нужда

              Коментар


              • най-хубавата тема в сайтаназдраве
                молим?айде нема нужда

                Коментар


                • Първоначално изпратено от kalashnikof Разгледай мнение
                  Гледам че сте зачесали темата.Аз имам 22.5 декара каберне.Един кг. каберне ми излиза 29ст.набрано доставено пред къщата.Обработката е частично моя,частично чужда.Със сигурност от 2.5кг. грозде става литар вино.25.2захарност.Значе бъхте към 14%алкохол може и нагоре.На мен литъра ми е под левче, и има само грозде.Испанското от 10% по два лева е химия.Едно нещо не си ли го направиш нема кой до ти го направи.

                  Черпи по едно да го дегустираме твойто каберне

                  Коментар


                  • Гледам че сте зачесали темата.Аз имам 22.5 декара каберне.Един кг. каберне ми излиза 29ст.набрано доставено пред къщата.Обработката е частично моя,частично чужда.Със сигурност от 2.5кг. грозде става литар вино.25.2захарност.Значе бъхте към 14%алкохол може и нагоре.На мен литъра ми е под левче, и има само грозде.Испанското от 10% по два лева е химия.Едно нещо не си ли го направиш нема кой до ти го направи.
                    Last edited by kalashnikof; 15.11.2011, 00:04.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Като се сметне цената на кутията, като се сметне че е дошла от испанско, като се сметнат 30-50%те процента на търговската верига.... вай, вай... ти какво си пил бре?
                      ментета колкото искаш...

                      Коментар


                      • През уикенда смазах машината с домашна греяна ракийка и опитах едно ново червено винце - Перфект май бршр на винарна Лопушна. Лекичко е, но става

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
                          Преди седмица мушнах една кутийка испанско бело вино за нема и 2 лева. Екстра ми дойде, и най-важното нищо ми нямаше на кратуната на сутринта. Би ли коментирал тоя факт?
                          Като се сметне цената на кутията, като се сметне че е дошла от испанско, като се сметнат 30-50%те процента на търговската верига.... вай, вай... ти какво си пил бре?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
                            Преди седмица мушнах една кутийка испанско бело вино за нема и 2 лева. Екстра ми дойде, и най-важното нищо ми нямаше на кратуната на сутринта. Би ли коментирал тоя факт?

                            Питам Бертрамчо, не ми се получи цитата нещо.
                            Това е защото е нямало остатъчна захар т.е. напълно завършил процес на ферментация. Друг е въпроса колко е водата и захарта в подобно вино...

                            Коментар


                            • Любима ракия; сливова, сварена в казана от дядо ми. Ама няма вече уви.

                              Коментар


                              • какво ще кажете за вносните вина като марки и качество?

                                Коментар

                                Working...
                                X