Тера тангра каберне, специална селекция, 2005, супер е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да поговорим за любими ракии и вина!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДа има
само дето е безалкохолно
http://en.wikipedia.org/wiki/Alcohol_powder
Това, че не сме го патентовали и не печелим пари, означава само, че не сме като вас, тъпите алчни жълти еврейчета.
Ние, българите, сме тези, разработили прахообразните вина - за Космоса.
И не е само това, безроднико.
Моят съвет към теб (и към твоите еврейчета) е да скочите от 18-тия етаж надолу с главите и да умрете най-безболезнено в тоя живот, който не ви трябва.
Иначе ще умрете много по-болезнено.Last edited by vmankov; 19.11.2011, 20:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irish Разгледай мнениеЛюбима ракия; сливова, сварена в казана от дядо ми. Ама няма вече уви.
Купих сливи на 40 стинки, от 150 кила излезе 20 литра ракийка с перфектно качество!
Само дето много бързо свършва!
Догодина 300 кила ще купя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеИма технология за вино на прах.
Ако не греша, разработена е в Института за космически изследвания към БАН.
само дето е безалкохолноremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеПреди седмица мушнах една кутийка испанско бело вино за нема и 2 лева. Екстра ми дойде, и най-важното нищо ми нямаше на кратуната на сутринта. Би ли коментирал тоя факт?
Ако не греша, разработена е в Института за космически изследвания към БАН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalashnikof Разгледай мнениеГледам че сте зачесали темата.Аз имам 22.5 декара каберне.Един кг. каберне ми излиза 29ст.набрано доставено пред къщата.Обработката е частично моя,частично чужда.Със сигурност от 2.5кг. грозде става литар вино.25.2захарност.Значе бъхте към 14%алкохол може и нагоре.На мен литъра ми е под левче, и има само грозде.Испанското от 10% по два лева е химия.Едно нещо не си ли го направиш нема кой до ти го направи.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalashnikof Разгледай мнениеГледам че сте зачесали темата.Аз имам 22.5 декара каберне.Един кг. каберне ми излиза 29ст.набрано доставено пред къщата.Обработката е частично моя,частично чужда.Със сигурност от 2.5кг. грозде става литар вино.25.2захарност.Значе бъхте към 14%алкохол може и нагоре.На мен литъра ми е под левче, и има само грозде.Испанското от 10% по два лева е химия.Едно нещо не си ли го направиш нема кой до ти го направи.
Черпи по едно да го дегустираме твойто каберне
Коментар
-
Гледам че сте зачесали темата.Аз имам 22.5 декара каберне.Един кг. каберне ми излиза 29ст.набрано доставено пред къщата.Обработката е частично моя,частично чужда.Със сигурност от 2.5кг. грозде става литар вино.25.2захарност.Значе бъхте към 14%алкохол може и нагоре.На мен литъра ми е под левче, и има само грозде.Испанското от 10% по два лева е химия.Едно нещо не си ли го направиш нема кой до ти го направи.Last edited by kalashnikof; 15.11.2011, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКато се сметне цената на кутията, като се сметне че е дошла от испанско, като се сметнат 30-50%те процента на търговската верига.... вай, вай... ти какво си пил бре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеПреди седмица мушнах една кутийка испанско бело вино за нема и 2 лева. Екстра ми дойде, и най-важното нищо ми нямаше на кратуната на сутринта. Би ли коментирал тоя факт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеПреди седмица мушнах една кутийка испанско бело вино за нема и 2 лева. Екстра ми дойде, и най-важното нищо ми нямаше на кратуната на сутринта. Би ли коментирал тоя факт?
Питам Бертрамчо, не ми се получи цитата нещо.
Коментар
Коментар