IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• домашната скоросмъртница сгрява вкочанелите кокали зимата

Коментар

• и от черници не е зле, ама отлежалата сливова си води класацията...

Коментар

• домашнярка смокиновица и кайсиевица. Има и крушовица, ама ми се струва най-опасна.
        Не е препоръка

Коментар

• STRYMON Merlot&Sirah

Коментар

• Мавруд от Хасковския регион (2006)

Коментар

• от ракийките харесвам черешовата и кайсиевата, по-ароматни са и по-леки като че ли. Само да вмъкна, че пия ракия от близо година и не съм разбирач... Домашната също ми харесва ако е по-лека. Пила съм домашна троянска ракия и много ми хареса. А иначе зимата освен ракийка си пийвам и червено винце. обичам меките и ароматни червени вина. Бяло вино не обичам. Наскоро пих за първи път Тера Тангра и Диагоналис и двете ми харесаха... Браво за темата...

Коментар

• по-хубави от домашните няма...

Коментар

• Да се похваля тогава-тая година 3 вида съм направил.
                  Аз условно съм си ги кръстил черно,червено и бяло-в тоя ред и по време са направени.
                  В неделя разпечатахме черното/умие уно/80%,липа 10 и хамбургски мискет 10%/-перфектен цвят,избистрено,ароматно,силно .
                  След 10на дни ще докладвам и за червеното и бялото.Наздраве
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Време е темата да бъде най актуалната.Самотока вече е в буретата.
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Хахаха. Сетих се как, преди петнайстина години беше, трима варяха ракия в миниказан на полянката между нашия блок и следващия. И пиеха "отлежала" ракия, Дето я сварили предния ден.
                      И аз знам една такава бригада пенсионери в едно село. Всеки ден варят, пият, носовете им са посинели. И не остава нищо за следващия ден. От къде намират зайре, не мога да им се начудя! Но не губят разсъдък. Редуват се от време на време да преспиват, а около огъня винаги има дежурен със син нос!!
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Не съм сигурен ,но мисля ,че в Метро същото в момента е на 4.60 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кафеджиев Разгледай мнение
                          Просто се чудя колко да си купя, и дали цената е добра? Да не би да е някоя отстъпка, която не е точно отстъпка.
                          Затова и страница пусна...Хайде не ни прави на глупаци....по-големи отколкото съм...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            По спомен серията е много добра...
                            Мисля, че от Метро си бях взел 2 различни вина и двете се оказаха доста добри букети ...

пп Ти рекламен трик ли правиш.......
                            Цената е висока за качеството....!!!!!
                            Просто се чудя колко да си купя, и дали цената е добра? Да не би да е някоя отстъпка, която не е точно отстъпка.
                            Last edited by Кафеджиев; 25.02.2011, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кафеджиев Разгледай мнение
                              Какво мислите за телиш Т, някой пробвал ли го е?
                              Гледам, че са пуснали някаква промоция в един от сайтовете за колективно пазаруване - http://vsichkioferti.bg/?p=5067

Мисля да си взема едно кашонче, обичам да пазарувам с отстъпка от цената
                              По спомен серията е много добра...
                              Мисля, че от Метро си бях взел 2 различни вина и двете се оказаха доста добри букети ...

пп Ти рекламен трик ли правиш.......
                              Цената е висока за качеството....!!!!!
                              Last edited by 4i40; 25.02.2011, 11:31.

Коментар

• телиш т

Какво мислите за телиш Т, някой пробвал ли го е?
                                Гледам, че са пуснали някаква промоция в един от сайтовете за колективно пазаруване - http://vsichkioferti.bg/?p=5067

Мисля да си взема едно кашонче, обичам да пазарувам с отстъпка от цената

Коментар

Working...
                                X