IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Zubrovkata e prosto klasika,mnogo e dobra.Ina4e Bacardi i Havana Club ot romovete, ljubimoto mi pitie oba4e e vinoto-balgarsko,italiansko i frensko, i doma6nata ni rakiika estestveno

Коментар

• импе, знаеш ли що му викат поляците бизонска трева, май имаха такава водко zubrovka. щото бизоните пикаели върху нея, но пък интирисин вкус докарва.

Коментар

• Keep going ...

Коментар

• atwi право казва. Оня ром беше много вкусен, вече го няма... :-(
          Един път преди доста години с едно девойче се отрязахме на кучета с такъв и с разредител 8-годишно вино... после в автобус 83 се мислех за Капитан Флинт и ругаех пътниците, че само седят и ме зяпат, вместо да лъскат палубата и заповядвах на Били Боунс (девойчето) да обеси някого за назидание на реите... :-):-):-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако ще да е undercover кисело мляко

Аз ти казвам какво пия и ако искаш да го пробваш същото ще идеш в магазина и ще кажеш дайте ми един ром Атлантик т.е. ще говориш на тяхния език. Няма да им кажеш "Дайте ми един НЕ ром Атлантик"

Малко ме е яд, че по повечето заведения не го предлагат. Аз го предпчитам пред Капитан Морган да ти кажа
            Keep going ...

Коментар

• "Горчивка" ," First Flight" или" Совата"
              На свищовския винпром , разбира се ;-)

Коментар

• Mr.Profit написа:
                Да поговорим Smile

Български ром атлантик с български бадемов аперитив, който трудно се намира напоследък но с Амарето пак става. Малко кола за аромат и ледче е така между другото Smile Любимо напоследък!

Tova mi napomnia na gimnazialnite shliokavici rezachki Smile
                Beshe mnogo modno menta s mliako, posle stanahme iziskani dami...vmesto menta djurkahme Irish cream i Baileys.

Inache za rom... Mohito: Cherno Pampero s kafiava zahar, 5-6 lista menta, 3-4 rezenchata lime, hubavo striti i soda. mmmmm
                Cheers
                Профит, Атлантик въобще не е ром. Имаше някога добър български ром, оня с щурвал на етикета, но вече няма никакъв. Така че МОХИТО, добър вкус, Ния, но с Капитан Морган...

Ния, защо не пишеш на кирилица?

Коментар

• За тоя климат в моментът - препоръчвам Аляска с ексктракт от бизонска трева - изстудена във фризерът до -20 градуса.

И както някой рече право - зависи де смучеш - ако си на Боровец напримерно или другаде в планината, щом почувстваш, че се отрязваш и ставаш на куче, излизаш вън, дишаш дълбоко 5 минути и ти минава...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз залагам на keep it simple

Много е добро това. А и колкото и да пием на сутринта кукуряк! И го пия това не само по чукарите, че да кажете, че е от въздуха София, Мофия, Бангладеш все същите резултати

Cheers
                    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                      Да поговорим

Български ром атлантик с български бадемов аперитив, който трудно се намира напоследък но с Амарето пак става. Малко кола за аромат и ледче е така между другото Любимо напоследък!
                      Tova mi napomnia na gimnazialnite shliokavici rezachki
                      Beshe mnogo modno menta s mliako, posle stanahme iziskani dami...vmesto menta djurkahme Irish cream i Baileys.

Inache za rom... Mohito: Cherno Pampero s kafiava zahar, 5-6 lista menta, 3-4 rezenchata lime, hubavo striti i soda. mmmmm

Cheers
                      NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Наздраве и от мен с една домашна ТРЕНДАФИЛОВА ракия.

Коментар

• Да поговорим

Български ром атлантик с български бадемов аперитив, който трудно се намира напоследък но с Амарето пак става. Малко кола за аромат и ледче е така между другото Любимо напоследък!

Домашна сливова ракия от един дядо до Троянския манастир дето върти контрабанда Дядо, ако четеш да знаеш, че ти е хубава ракията

Бъдете здрави и успех!
                          Keep going ...

Коментар

• Що бе уискито не го ли уважавате? Гленморанги-то примерно . Иначе съм голям фен и на френски бордо и мерло, ама днеска ще е бяло - шардонето по принцип най-върви с рибка. Наздраве!

Коментар

• Колеги и колежки,
                              Инвеститори и спекуланти,
                              Сривльовци и байбрадъри,

Предлагам в най-алкохолния месец на годината да възродим тази полезна дискусия. Всеки да научи нещо и да сподели опит:

- кои са актуалните марки според вас?
                              - от кое най-малко боли глава?
                              - подходящи мезета за съответните напитки?

Коментар

• Наздраве и на тебе Боби... Леле ми то вече си стана време... Дивото зове... )
                                Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

Working...
                                X