Zubrovkata e prosto klasika,mnogo e dobra.Ina4e Bacardi i Havana Club ot romovete, ljubimoto mi pitie oba4e e vinoto-balgarsko,italiansko i frensko, i doma6nata ni rakiika estestveno
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да поговорим за любими ракии и вина!
Collapse
X
-
atwi право казва. Оня ром беше много вкусен, вече го няма... :-(
Един път преди доста години с едно девойче се отрязахме на кучета с такъв и с разредител 8-годишно вино... после в автобус 83 се мислех за Капитан Флинт и ругаех пътниците, че само седят и ме зяпат, вместо да лъскат палубата и заповядвах на Били Боунс (девойчето) да обеси някого за назидание на реите... :-):-):-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ако ще да е undercover кисело мляко
Аз ти казвам какво пия и ако искаш да го пробваш същото ще идеш в магазина и ще кажеш дайте ми един ром Атлантик т.е. ще говориш на тяхния език. Няма да им кажеш "Дайте ми един НЕ ром Атлантик"
Малко ме е яд, че по повечето заведения не го предлагат. Аз го предпчитам пред Капитан Морган да ти кажаKeep going ...
Коментар
-
Mr.Profit написа:
Да поговорим Smile
Български ром атлантик с български бадемов аперитив, който трудно се намира напоследък но с Амарето пак става. Малко кола за аромат и ледче е така между другото Smile Любимо напоследък!
Tova mi napomnia na gimnazialnite shliokavici rezachki Smile
Beshe mnogo modno menta s mliako, posle stanahme iziskani dami...vmesto menta djurkahme Irish cream i Baileys.
Inache za rom... Mohito: Cherno Pampero s kafiava zahar, 5-6 lista menta, 3-4 rezenchata lime, hubavo striti i soda. mmmmm
Ния, защо не пишеш на кирилица?
Коментар
-
За тоя климат в моментът - препоръчвам Аляска с ексктракт от бизонска трева - изстудена във фризерът до -20 градуса.
И както някой рече право - зависи де смучеш - ако си на Боровец напримерно или другаде в планината, щом почувстваш, че се отрязваш и ставаш на куче, излизаш вън, дишаш дълбоко 5 минути и ти минава...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitДа поговорим
Български ром атлантик с български бадемов аперитив, който трудно се намира напоследък но с Амарето пак става. Малко кола за аромат и ледче е така между другото Любимо напоследък!
Beshe mnogo modno menta s mliako, posle stanahme iziskani dami...vmesto menta djurkahme Irish cream i Baileys.
Inache za rom... Mohito: Cherno Pampero s kafiava zahar, 5-6 lista menta, 3-4 rezenchata lime, hubavo striti i soda. mmmmm
CheersNIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Да поговорим
Български ром атлантик с български бадемов аперитив, който трудно се намира напоследък но с Амарето пак става. Малко кола за аромат и ледче е така между другото Любимо напоследък!
Домашна сливова ракия от един дядо до Троянския манастир дето върти контрабанда Дядо, ако четеш да знаеш, че ти е хубава ракията
Бъдете здрави и успех!Keep going ...
Коментар
-
Колеги и колежки,
Инвеститори и спекуланти,
Сривльовци и байбрадъри,
Предлагам в най-алкохолния месец на годината да възродим тази полезна дискусия. Всеки да научи нещо и да сподели опит:
- кои са актуалните марки според вас?
- от кое най-малко боли глава?
- подходящи мезета за съответните напитки?
Коментар
Коментар