IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ния, и в Алкохол става), но е по-хубаво във Финикия, да се хапне от арабските вкуснотии първо , та да не е голямо напушването после)))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      Първоначално изпратено от Nia

Kakvo shte kajete za Galliano?
      Spored men uspeshno moje da se zameni sus sirop za kashlica )
      предпочитам......наргиле))))
      Ele, Kako taka kaji )) az sum goliam fen...predi dve godini vinagi se minavashe purvo v Pasha edno nargilence "Arabski noshti" za otskok i posle vurti po zavedeniata down town. V Planet i Buddah Bar sushto sa dobri. A ima i edin livanski restorant "Finikia".... )
      NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• 1. На дядо ми виното - мерлото и купажното зимата, а лятото много изстудено бяло (страхотно е като се върна в жегата от риба и седна на тераската на хладно с чаша от бялото).
        2. Енира (не розе-то!)
        3. Метакса

Коментар

• Свищовската изба вади много добри вина,особено тези които са от местноста Горчивка.
          Тодороф имаше едно мерло което беше нещо уникално от година 2001,но то отдавна го няма,на свободния пазар,само той си го има.
          А,щях да забравя Санта Сара купаж невероятно..............абе по добро от българското няма................Изберете българското
          Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia

предпочитам......наргиле))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
              Първоначално изпратено от psycoholic
              Абсент, някой пробвал ли е? Отвратителен вкус, но мурафетите по традицията - паленето на захарта, специалните лъжички и прочие мисли за Ван Гог и останалите откачалки са предпоставка за уникално "мистично" преживяване! :-)
              Yep, gadno e obache procesut na piene e neveroiatno krasiv.

не са малко питиетата попадащи в подобна категория

Коментар

• Ниа, всеки ден все повече и повече се убеждавам, че си украшение за своя пол! :-)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  Абсент, някой пробвал ли е? Отвратителен вкус, но мурафетите по традицията - паленето на захарта, специалните лъжички и прочие мисли за Ван Гог и останалите откачалки са предпоставка за уникално "мистично" преживяване! :-)
                  Yep, gadno e obache procesut na piene e neveroiatno krasiv.

NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Асеновградския Мавруд и Троянската сливова ги одобрявам. Иначе Траминера - от ЛВК Търговище. Наздраве!

Коментар

• добра тема след Никулден-Аз съм за Троянска сливова тийн,Траминер от ХАН КРУМ и Асеновградски МАВРУД.Наздраве.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Абсентът е егати гадостта, Бакади-то и Хавана Клуб са абсолютно едно и също питие, само дето първото се произвежда в САЩ /поредният емигрант занесъл рецептата извън страната си/, а второто в Куба. Zubrowka-ta e добра водка, не съм много по водките, но тя ми хареса.

Коментар

• Абсент, някой пробвал ли е? Отвратителен вкус, но мурафетите по традицията - паленето на захарта, специалните лъжички и прочие мисли за Ван Гог и останалите откачалки са предпоставка за уникално "мистично" преживяване! :-)
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Какви поляци, бе, Тоягов, те си нямат бизони... Бизоните са в Дивият запад и плюскат тая трева, а не я препикават...
                            Има и в европата бизоне...
                            .. ма не ге знам къде пикаят..
                            :P
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• не се бях сещал скоро за тази тема, но май ще ми стане любима

Коментар

• Какви поляци, бе, Тоягов, те си нямат бизони... Бизоните са в Дивият запад и плюскат тая трева, а не я препикават...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X