Ния, и в Алкохол става), но е по-хубаво във Финикия, да се хапне от арабските вкуснотии първо , та да не е голямо напушването после)))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да поговорим за любими ракии и вина!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Nia
Kakvo shte kajete za Galliano?
Spored men uspeshno moje da se zameni sus sirop za kashlica )NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Свищовската изба вади много добри вина,особено тези които са от местноста Горчивка.
Тодороф имаше едно мерло което беше нещо уникално от година 2001,но то отдавна го няма,на свободния пазар,само той си го има.
А,щях да забравя Санта Сара купаж невероятно..............абе по добро от българското няма................Изберете българскотоЛешояда е търпелива птица
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от psycoholicАбсент, някой пробвал ли е? Отвратителен вкус, но мурафетите по традицията - паленето на захарта, специалните лъжички и прочие мисли за Ван Гог и останалите откачалки са предпоставка за уникално "мистично" преживяване! :-)
Spored men uspeshno moje da se zameni sus sirop za kashlica )
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicАбсент, някой пробвал ли е? Отвратителен вкус, но мурафетите по традицията - паленето на захарта, специалните лъжички и прочие мисли за Ван Гог и останалите откачалки са предпоставка за уникално "мистично" преживяване! :-)
Spored men uspeshno moje da se zameni sus sirop za kashlica )NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Абсент, някой пробвал ли е? Отвратителен вкус, но мурафетите по традицията - паленето на захарта, специалните лъжички и прочие мисли за Ван Гог и останалите откачалки са предпоставка за уникално "мистично" преживяване! :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътКакви поляци, бе, Тоягов, те си нямат бизони... Бизоните са в Дивият запад и плюскат тая трева, а не я препикават...
.. ма не ге знам къде пикаят..
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар