Първоначално изпратено от Belcho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почивка - Халкидики
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Уикенда бях там. Хора, не ходете, много е студена водата през зимата
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasimirseo Разгледай мнениеАз миналата година бях на Халкидики и честно да ви кажа, повече няма да отида на почивка в България, всичко е по евтионо и почивки в Халкидики са с цени от средно 400 лв за 5 дни. Къде в България ще намериш такава почивка?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Уикенда бях там. Хора, не ходете, много е студена водата през зимата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеОт две лета се каним с приятелите да отидем на Халкидики, но все не стигаме. По-миналата година запазихме, но заради наводненията седмица по-рано ни казаха, че почивката се проваля и да не ходим. Сега е знак май, че ще си планирам лятото още от сега.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasimirseo Разгледай мнениеАз миналата година бях на Халкидики и честно да ви кажа, повече няма да отида на почивка в България, всичко е по евтионо и почивки в Халкидики са с цени от средно 400 лв за 5 дни. Къде в България ще намериш такава почивка?
Че иначе поста ти си е като чиста реклама на сайт за почивки.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasimirseo Разгледай мнениеАз миналата година бях на Халкидики и честно да ви кажа, повече няма да отида на почивка в България, всичко е по евтионо и почивки в Халкидики са с цени от средно 400 лв за 5 дни. Къде в България ще намериш такава почивка?Last edited by Grosss; 14.01.2020, 21:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз миналата година бях на Халкидики и честно да ви кажа, повече няма да отида на почивка в България, всичко е по евтионо и почивки в Халкидики са с цени от средно 400 лв за 5 дни. Къде в България ще намериш такава почивка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАз съм бил в Каламата декември- януари и дати кажа честно морето става за
къпане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене искам да ви прекъсвам спора, ама лятото не свърши ли, че да планиране почивки на морета в Гърция?
п.с. ходил съм на халкидики, доста е селско, предпочитам си ахтопол и китен
къпане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЗа нощен живот. Паралия.препоръка е
Коментар
Коментар