IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Чудесни новини от даун ъндър - наш глигорча с много зор продължава напред, но продължава, докато педерерът логично отпадна, при това от сепи, което, ако удари Мърльо, му гарантира почти параден ход до финала с джуката от шумадийско. Да не слагаме тигана преди да сме хванали рибата, дори съм почти сигурен, че мърльо ще го бие, най-верочтно в 5 сета, но пък наистина се отваря чудесна възможнсот за нашето момче, която е длъжен да използва, ако иска да се развива - не са чак толкова много подобните ситуации.

    Успех, Гриша, ще заложа срещу теб и ше стискам всички палци да загубя този залог
    Ама ти мача гледа ли го?
    Че той Григор игра като спънат. Сигурно са му объркали химията ама въобще не беше в час. Не може да върне сервис със 150км/ч от центъра на полето.
    Пожелавам му успех.
    Залагам на Мъри за шампион на турнира.
    Last edited by vikhunter; 23.01.2015, 09:56.

    Коментар


    • Чудесни новини от даун ъндър - наш глигорча с много зор продължава напред, но продължава, докато педерерът логично отпадна, при това от сепи, което, ако удари Мърльо, му гарантира почти параден ход до финала с джуката от шумадийско. Да не слагаме тигана преди да сме хванали рибата, дори съм почти сигурен, че мърльо ще го бие, най-верочтно в 5 сета, но пък наистина се отваря чудесна възможнсот за нашето момче, която е длъжен да използва, ако иска да се развива - не са чак толкова много подобните ситуации.

      Успех, Гриша, ще заложа срещу теб и ше стискам всички палци да загубя този залог
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

      Коментар


      • БРАВО ЦВЕТИ, БРАВО ПИРОНКОВА

        Цвети Пиронкова отнесе Хедър Уотсън с 6-4, 6-0 на старта на Australian Open


        ПП Аз за разлика от Груйче печеля на неин гръб! Верно писах, само да вземе сет път тя взела 2! Бравос!

        Коментар


        • bilet

          Някой,
          може ли да ми каже как мога да си купя билет за мач на Олд трафорд. Нали почти всичко било с абонаментни карти? Колко струва приблизително? Мисля да заведа синковеца. Мерси

          Коментар


          • Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Polki, Gooner For Life!!!
            преди сезона ти така се кефеше и на трансферите които направихме, но аз ти писах, че без покупката на централен защитник и дефанзивен полузащитник сме отново само в борбата за топ 4

            за следващия сезон не се ли купят двама централни защитника и двама дефанзивни полузащитника няма да имаме сили за нещо повече от това което постигаме последните 10 години

            цялото шити се крепи на един ЯЯ, но будалите не го уважават и това си е...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Кои купи спечелихте бе, полкич - като чорбата, дето "печелеха" едно време купата плейстейшън ли Има само 2 купи за големите отбори - титлата в ШЛ и титлата в местното първенство, за всичко друго те играят основно с резервите си (изключвам ман сити едно време). Вие също играете с резервите си за тези купи, което е похвално, значи сте голям отбор или поне се мислите за такъв, проблемът е, че не можеет да вземете ръка в големите, истинските турнири вече повече от 10 години, т.е. от времето когато влязоха пари в шиТ-чето.

              П.С. Истински се радвам обаче, че си успял, след близо 800 дни, да стигнеш до мнението ми от 28.11.2012 за безумното управление на реднека в клуба ви, което гордо наричахте "фискална стабилност", че дори и се гордеехте с нея, а сега малко друга песничка пееш - копвам го, тъй като е във вече заключена тема, към която давам все пак и линк, за да не съм голослвен - http://www.investor.bg/forum/showthr...12622&page=351

              - венгер можеше да направи едно нещо и не го направи, а именно, да каже на дебелите псевдоджентълменски кратуни, дето се водят шефчета, че му трябват кинти, та да бъдат така добри да продадат отбора на казака, а не на реднека. ма не, на венгер така му е добре - няма кинти, няма изисквания за титли и купи, а само за градене на таланти, които да продават другаде - н отричам, перфектната схема за крьонке и за венгер, а за феновете? Те имат ли думата, като плащат най-скъпите билети и ядат най-големия к.р?

              Интересни неща се намират из старите теми, там някои хора наричат Уолкът продажник и заявяват, че не им е нужен, предричат провал в кариерата на Перси и Насри (пък взеха титли, нешо, което никога не бяха правили с арсето) и искат арсенчо да купи мега надеждата Заха, други обричат Челси на провал, трети вярват, че рафаел е най-добрият бек в англия и т.н. Весело е, ако имаш време да се поровиш - усмивки от старите ленти, както се казва
              много си зле, момче ................. не те знам на кой свят живееш, но и не ме интересува...

              искрено ти казвам, че ми е мъчно за тебе

              Коментар


              • Polki, Gooner For Life!!!

                Коментар


                • Груев,

                  давам ти щафетата да обуздаваш нещата по казуса с базите, че на мен ми писна да пиша едно и също нещо от месеци наред и рогатките да се правят все на неразбрали, мятайки линк-чета с простотиите на поредната калинка, сложена на пост министър на спорта в БГ.

                  П.П. Май ще ви правят ФК Подуене сателит на Шалварград. Сделката по оста Паткуф-Домус ага води към тия мисли.

                  Ама, поне ще спасите 6-тото място сега, което е важно. Успех!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
                    Розовки, коментирайте!
                    Какво стана със световната конспирация срещу харизмата?
                    http://www.blitz.bg/sport/article/259601
                    Какво да коментираме неграмотни министри? В БГ новина ще бъде, ако се появи поне един грамотен министър някога.

                    Относно "концесията":
                    ------------------------------------------------------

                    Как гледате на проблема с базите на ЦСКА? Министър Кралев твърди, че те и сега са си на клуба... Доколко е решим този казус?

                    - Четох какво е казал министър Кралев. Във връзка с неговите думи правя следното уточнение:

                    Първо - базите са публична държавна собственост и са на държавата, а не на ЦСКА.

                    Второ - ЦСКА ползва базите на основание чл. 506 от Закона за физическото възпитание и спорта за период от 20 години. Това е нещо малко по-различно от концесията.

                    Трето - ЦСКА трябва да изпълнява тежка инвестиционна програма за срока на ползването. Тоест да поддържа и подобрява обекта, който ползва - без да е негов собственик.

                    Четвърто - към момента клубът няма право да предприема никакви самоволни инициативи дори по строителството на нов стадион или по модернизация на сегашния, без те да са част от инвестиционната програма или изрично да е разрешено от министерството на спорта.

                    Пето - решението на този проблем е свързано със законодателна промяна, която да предостави стадиона безвъзмездно на ЦСКА. Тогава ще се намери кой да строи нов стадион или да реновира сегашния.

                    http://topsport.ibox.bg/interview/id_1160628545

                    Коментар


                    • Днес Валерката Божинов е вкарал цели 2 гола за неговото втородивизионно тимче в контрола с третодивизионно! Евала, Валерка! Хайде сега и в официалните мачове!

                      Коментар


                      • гвоздейката падна - жалко, а бях заложил за нейна загуба, с идеята да е на късмет, като вчера И все пак 1/2 финал си е повече от отлично постижение за нея и възможностите й - забелязва се интересна тенденция при нея (доколкото 2 турнира са тенденция, че за пвоече не се сещам на прима виста) - след като избухне в някой турнир, на следващата година пак избухва, макр и не със същият интензитет и след това утихва. Така беше с 1/2 финала на Уимбълдън (после направи 1/4 финал), така стана и сега след титлата в Сидни. Кривото е, че и в другите турнири в много постоянна - със загубите в първи кръг, които редува за поредна година Все пак - браво, гвоздейче, дано имаш късмет и сили и за Оупъна, а и добър жребий, тъй като ще си доста непоставена
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Розовки, коментирайте!
                          Какво стана със световната конспирация срещу харизмата?
                          http://www.blitz.bg/sport/article/259601

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            уф, маранди, язък ти за труда, който полагаш с писането на онзи комикс. Язък, увредеността ти на тема ефци чурбъ те сваля на нивото на най-неграмотните и пристрастни индивиди във форума, което е повече от жалко Успех на Локото в борбата за А група, макар наистина да не виждам реално работещо предприятие в града, освен бдж, които яко орязаха всичко през ГО за последните 25 години (а помня какъв транпортен хъб, както е модерно да се казва, беше тази гара през 80-те години - слизал съм не веднъж на онези 12 коловоза ли бяха, че не съм сигурен, за да си купя нещо от лафките, които бяха на перона), и Захарни заводи, които се надявам да са ок. Но успех, това е футболен град, макар и не на нивото на Търново или Плевен.
                            Комикс е готов - скъсах си задника по Коледа и Н.Година - докато празнувате. Ама, финансиране е пълна греда засега.

                            П.П. Бе, не е БДЖ или Захарни доколкото разбрах. Има индустрия, бря - ама не ми се говори, че ще изляза кат' селска двиздъ. Има, ама къпят за износ само и затова не сте ги чували.

                            Ха, наздраве!

                            Браус на Цветана - чак да се ненадяваш да'е ...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Много голяма мистерия е този турнир в Сидни, сравнен с всичко останало, което прави през годината... това и е 14-та поредна победа там, ако са ми верни сметките
                              Никаква мистерия не е и няма и как да е - турнирите в началото на година са за цървулите, които са си форсирали подготовката. Всички големи или не играят, или са запили от новата година, съответно се контузват, или са още на празнична вълна, или се пазят за аустрелиъна, който е точно след седмица, дълъг е, а и жегите в южното полукълбо са жестоки, особено сравнени със студа в северното, откъдето са основната част от тенисистите. Това е, успех на гвоздейката и по-нататък - аз позагубих малко кинта на нейна загуба, все така да ме радва, не ми е проблем
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Пирончето взело, че обухало Захлавова барбар "с триците" днес - БРАВОС ЦВЕТИ!
                                Много голяма мистерия е този турнир в Сидни, сравнен с всичко останало, което прави през годината... това и е 14-та поредна победа там, ако са ми верни сметките
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

                                Коментар

                                Working...
                                X