If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нешо темата чак на трета страница е отлетяла, та да я побутна малко нагоре със снощния мач. Мда, трявба да призная, че Лебедарчето вече си е научило урока и знае единствения начин, по който тимче като Ливера (не се обиждайте, в момента сте тимче от нивото на стоук сити горе-долу, хайде да речем Нюкясъл) може да се бори с големите, хелел пък на техен терен. Отлична игра на Ливера, особено първото полувреме, и след като им поиздъхнаха силиците, второто си играха с 10 човека в тяхната половина (а често и с 11), от които поне 8 плътно пробрани в и около наказателното поле. Ако беше излязло Лебедарчето със същата тактика и напролет, сега край мръсния сайд щяха да си изтрезняват още след титлата, ама нищо - след 25 години може пак да се отвори такъв шанс, знае ли човек
Всъшност чукотките имаха огромен късмет, че имат в редиците си играч като Хазарчето - униклани неша правеше това момче с топката, направо наслада за окото, нещо не особено типично за дърводелския стил на Моу. Разпиляваше по 4-5 човека на куп, но излизаха нови 4-5 и човешкия бетон бе непровбиваем - почти като бъркочите на Моу в най-добрите години - това беше тактиката на Ливера. И почти успяха, като нямаше да е незаслужено да продължат, особено след като Мони филе миньонът направи мача на живота си. За съжаление в атака Ливера са тотална дупка - стърготината го няма, стерлингата реве за кинтаж, рики не става и за чеп за зеЙе, а балотели показва по-голям регрес и от валерката божинов Сега чета, че реал щели да продават бензема, за да вземат стерлингата - ами да им го дават, ако искат изобшо да се борят за топ 4 (апропо имам бас с Хаки, че няма да сте в топ 4 и засега май ще го спечеля).
Колкото до челси - ми не ми харесаха особено - в зашита бяха трагедия, всяка по-сериозна атака на ливера вещаеше опасност (добре, че второто спряха да атакуват и доиграваха мача на принципа, на който играят родните отбори - отпред за 0:0, а отзад - каквото стане /няма грешка в израза/), а напред бяха доста анемични в шутовете. Коща трябваше да го изгонят, но имаше и 100% дузпа на Шкъртел, Лукас и Хендерсоня също бяха за гонене. Съдията - нормално слаб като за бритиш хомосекшуъл, хеле пък с тази зализана косичка
Ми толкова от мен - аз поизкарах малко кинта на 2-та отбора да не вкарат гол и челси да продължи (даже мислех да ги усна, че продължат след продължения), ама Ливера с капитан онова пецкашото се с лебедаря наХендерсон, направо не ги виждам скоро в ШЛ, освен при груби издънки на топ 4 отбори в Ингилизия или рязка фатално-летална ситуация на собствениците на чукотия и шитистан
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мхм ... само напред
-----------------------------------
Иначе ясно се видя за какво шпрехах преди мач. Наш Григор е забравил как се прави къса топка. Колкото пъти се опита, толкова пъти не се получи.
Добре поне, че не е забравил игра на мрежа и беше доста по-разнообразен от обикновено.
Трябва да продължи да опитва докато си върне стария стил на игра, за да може още по-успешно да се наглася неудобно срещу всеки противник и като напипа къде е слаб да го мята там.
П.П. Като цяло има известно израстване спрямо миналата година, особено във физическо отношение. В тактическо малко по-стабилен и отстъпва засега във вариативност при атака.
А, без атака - няма как да има победа. Някои точки ги подготвя прекалено дълго и може да ги затваря по-бързо ( особено при собствен сервис ). Сервис също леко му изостава - не знам защо играе втория постоянно с кик, а не опитва да го сече странично примерно.
---------------------------------------------
Като го направи това ще отиде на върха, където винаги е само ЦСКА, ЦСКА ....
Сърца червени, сърца милиони на шампиони
само ЦСКА .....
Кембридж - Ман Юнайтед 0:0 иди-дойди, ще преиграват
Ман Сити - Мидълзбро 0:2!
Челси - Брадфорд 2:4 от 2:0 на полувреме!
Тотнъм - Лестър 1:2 от 1:0 на полувреме!
Сайънтс - Палас 2:3!
лузърите 0-0
Не съм смятал общия коефициент нито съм ги отиграл, но си мисля че... или ФА Къп вече не е същата, или парите превземат тотално всичко, дори и последното истинско и ценно до скоро мъжко съревнование
просто толкова могат .................. няма смисъл да се търси винаги под вола теле
всички играха с титулярите
виж при чукчите как преводача се усети какво го чака и при резултат 2-1 пусна в игра секс, вилян и хазарта след което получиха 3 гола в последните 15 минути
за всички изброени отбори единствения реален шанс за купа беше именно този турнир, но...
Кембридж - Ман Юнайтед 0:0 иди-дойди, ще преиграват
Ман Сити - Мидълзбро 0:2!
Челси - Брадфорд 2:4 от 2:0 на полувреме!
Тотнъм - Лестър 1:2 от 1:0 на полувреме!
Сайънтс - Палас 2:3!
Не съм смятал общия коефициент нито съм ги отиграл, но си мисля че... или ФА Къп вече не е същата, или парите превземат тотално всичко, дори и последното истинско и ценно до скоро мъжко съревнование
С надеждата утре срещу Брайтън да не стане поредния цирк си казвам едно единствено нещо:
Оная шматка Шарапица явно и тя му мъти главата с кухи напътствия, все е едно е жена и може да се надвиква на корта с отсрещния в стил кой по-силно може да крещи.
По-рано в атака беше много креативен и вариативен, с което подлудяваше противник.
Сега денси с 3 пикливи удара само ( форхенд, бекхенд и слайс/бекхенд ). Сервис му изостана също.
Другата голяма простотия е, че все иска да се надиграва и да цъка безсмислени удари, след като може да играе много по-просто и да завършва точка с комбинация от 2-3 удара.
Той вместо да се концентрира там, хукнал да блъска кой първи ще сбърка серия безсмислени удари.
При този тренер това му беше максимум според мИня. Топ 10 и дотам.
Помогна му за физ. кондиция и вече не прави тъпите крампи и сие да се отказва, ама стана скучен и предвидим играч. Той вече една къса не може да вкара, както преди го правеше, а скоро ще започне да му куца и играта с волета на мрежата и смачовете.
гледах го, затова и мисля, че няма особен шанс срещу мърльо, гледах го и предния турнир срещу педерерчо, когато също игра като ученичка (ученичка, но от топ 10). Мач с мач не си приличат, както казва клишето, така че ни остава да стискаме палци и да се надяваме - григата има потенциала, така че не е невъзможно - хеле пък ако и маша го надъха или пък бушарчето може също да помогне за подобряване на формата
Нашият е хубаво малко по-малко да си отваря устата, че с тия изхвърляния взе да става смешен.
Предния път като го каза това и батко му Фед му го начука експресно преди няколко седмици.
Сега се изплеска същото за Мърльо.
Дано не гледам пак на корта някакво неориентирано момче, което не знае за какво е там и да не може да върже две топки една след друга.
----------------------------------
Тоя Рашид много му промени стила и от атрактивен нападателен стил, сега си късам нервите да гледам дефанзивен стил, белким другия сбърка.
Коментар