IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• голяма работа е кеймбридж --- за университета става на въпрос

дано някой не си е помислил, че имам на предвид футболния отбор който е много зле...

ето една статия която потвърждава думите ми:

Мениджърът на Кеймбридж Ричард Мъни предупреди своите футболисти, че те трябва да компенсират стойността на фланелките, които възнамеряват да дадат в замяна на фланелките на играчите на Манчестър Юнайтед. Стойността на глобата е 40 паунда.

"Ние не сме толкова богати, че да губим фланелки. Имаме само два комплекта екипи и ако нашите момчета си разменят фланелките, те ще трябва да ги заплатят. Имам впечатлението, че във Висшата лига се разменят фланелки след всеки мач, а понякога и на почивката. Не разбирам, защо играч от топ класа трябва да получи фланелката на друг играч от топ класа още на почивката. Но нашите момчета няма да го направят, защото няма с какво да излязат да играят през второто полувреме", заяви Мъни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      гледах го, затова и мисля, че няма особен шанс срещу мърльо, гледах го и предния турнир срещу педерерчо, когато също игра като ученичка (ученичка, но от топ 10). Мач с мач не си приличат, както казва клишето, така че ни остава да стискаме палци и да се надяваме - григата има потенциала, така че не е невъзможно - хеле пък ако и маша го надъха или пък бушарчето може също да помогне за подобряване на формата
      За бушарчето е рано да го надъхва, ама маша трябва, че много изостават.
      Федерер им поведе с две двойки
      Last edited by vikhunter; 23.01.2015, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        Ама ти мача гледа ли го?
        Че той Григор игра като спънат. Сигурно са му объркали химията ама въобще не беше в час. Не може да върне сервис със 150км/ч от центъра на полето.
        Пожелавам му успех.
        Залагам на Мъри за шампион на турнира.
        гледах го, затова и мисля, че няма особен шанс срещу мърльо, гледах го и предния турнир срещу педерерчо, когато също игра като ученичка (ученичка, но от топ 10). Мач с мач не си приличат, както казва клишето, така че ни остава да стискаме палци и да се надяваме - григата има потенциала, така че не е невъзможно - хеле пък ако и маша го надъха или пък бушарчето може също да помогне за подобряване на формата
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Чудесни новини от даун ъндър - наш глигорча с много зор продължава напред, но продължава, докато педерерът логично отпадна, при това от сепи, което, ако удари Мърльо, му гарантира почти параден ход до финала с джуката от шумадийско. Да не слагаме тигана преди да сме хванали рибата, дори съм почти сигурен, че мърльо ще го бие, най-верочтно в 5 сета, но пък наистина се отваря чудесна възможнсот за нашето момче, която е длъжен да използва, ако иска да се развива - не са чак толкова много подобните ситуации.

Успех, Гриша, ще заложа срещу теб и ше стискам всички палци да загубя този залог
          Ама ти мача гледа ли го?
          Че той Григор игра като спънат. Сигурно са му объркали химията ама въобще не беше в час. Не може да върне сервис със 150км/ч от центъра на полето.
          Пожелавам му успех.
          Залагам на Мъри за шампион на турнира.
          Last edited by vikhunter; 23.01.2015, 10:56.

Коментар

• Чудесни новини от даун ъндър - наш глигорча с много зор продължава напред, но продължава, докато педерерът логично отпадна, при това от сепи, което, ако удари Мърльо, му гарантира почти параден ход до финала с джуката от шумадийско. Да не слагаме тигана преди да сме хванали рибата, дори съм почти сигурен, че мърльо ще го бие, най-верочтно в 5 сета, но пък наистина се отваря чудесна възможнсот за нашето момче, която е длъжен да използва, ако иска да се развива - не са чак толкова много подобните ситуации.

Успех, Гриша, ще заложа срещу теб и ше стискам всички палци да загубя този залог
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• БРАВО ЦВЕТИ, БРАВО ПИРОНКОВА

Цвети Пиронкова отнесе Хедър Уотсън с 6-4, 6-0 на старта на Australian Open

ПП Аз за разлика от Груйче печеля на неин гръб! Верно писах, само да вземе сет път тя взела 2! Бравос!

Коментар

• bilet

Някой,
                може ли да ми каже как мога да си купя билет за мач на Олд трафорд. Нали почти всичко било с абонаментни карти? Колко струва приблизително? Мисля да заведа синковеца. Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Polki, Gooner For Life!!!
                  преди сезона ти така се кефеше и на трансферите които направихме, но аз ти писах, че без покупката на централен защитник и дефанзивен полузащитник сме отново само в борбата за топ 4

за следващия сезон не се ли купят двама централни защитника и двама дефанзивни полузащитника няма да имаме сили за нещо повече от това което постигаме последните 10 години

цялото шити се крепи на един ЯЯ, но будалите не го уважават и това си е...

Коментар

Кои купи спечелихте бе, полкич - като чорбата, дето "печелеха" едно време купата плейстейшън ли Има само 2 купи за големите отбори - титлата в ШЛ и титлата в местното първенство, за всичко друго те играят основно с резервите си (изключвам ман сити едно време). Вие също играете с резервите си за тези купи, което е похвално, значи сте голям отбор или поне се мислите за такъв, проблемът е, че не можеет да вземете ръка в големите, истинските турнири вече повече от 10 години, т.е. от времето когато влязоха пари в шиТ-чето.

П.С. Истински се радвам обаче, че си успял, след близо 800 дни, да стигнеш до мнението ми от 28.11.2012 за безумното управление на реднека в клуба ви, което гордо наричахте "фискална стабилност", че дори и се гордеехте с нея, а сега малко друга песничка пееш - копвам го, тъй като е във вече заключена тема, към която давам все пак и линк, за да не съм голослвен - http://www.investor.bg/forum/showthr...12622&page=351

- венгер можеше да направи едно нещо и не го направи, а именно, да каже на дебелите псевдоджентълменски кратуни, дето се водят шефчета, че му трябват кинти, та да бъдат така добри да продадат отбора на казака, а не на реднека. ма не, на венгер така му е добре - няма кинти, няма изисквания за титли и купи, а само за градене на таланти, които да продават другаде - н отричам, перфектната схема за крьонке и за венгер, а за феновете? Те имат ли думата, като плащат най-скъпите билети и ядат най-големия к.р?

Интересни неща се намират из старите теми, там някои хора наричат Уолкът продажник и заявяват, че не им е нужен, предричат провал в кариерата на Перси и Насри (пък взеха титли, нешо, което никога не бяха правили с арсето) и искат арсенчо да купи мега надеждата Заха, други обричат Челси на провал, трети вярват, че рафаел е най-добрият бек в англия и т.н. Весело е, ако имаш време да се поровиш - усмивки от старите ленти, както се казва
                    много си зле, момче ................. не те знам на кой свят живееш, но и не ме интересува...

искрено ти казвам, че ми е мъчно за тебе

Коментар

• Polki, Gooner For Life!!!

Коментар

• Груев,

давам ти щафетата да обуздаваш нещата по казуса с базите, че на мен ми писна да пиша едно и също нещо от месеци наред и рогатките да се правят все на неразбрали, мятайки линк-чета с простотиите на поредната калинка, сложена на пост министър на спорта в БГ.

П.П. Май ще ви правят ФК Подуене сателит на Шалварград. Сделката по оста Паткуф-Домус ага води към тия мисли.

Ама, поне ще спасите 6-тото място сега, което е важно. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
                          Розовки, коментирайте!
                          Какво стана със световната конспирация срещу харизмата?
                          http://www.blitz.bg/sport/article/259601
                          Какво да коментираме неграмотни министри? В БГ новина ще бъде, ако се появи поне един грамотен министър някога.

Относно "концесията":
                          ------------------------------------------------------

Как гледате на проблема с базите на ЦСКА? Министър Кралев твърди, че те и сега са си на клуба... Доколко е решим този казус?

- Четох какво е казал министър Кралев. Във връзка с неговите думи правя следното уточнение:

Първо - базите са публична държавна собственост и са на държавата, а не на ЦСКА.

Второ - ЦСКА ползва базите на основание чл. 506 от Закона за физическото възпитание и спорта за период от 20 години. Това е нещо малко по-различно от концесията.

Трето - ЦСКА трябва да изпълнява тежка инвестиционна програма за срока на ползването. Тоест да поддържа и подобрява обекта, който ползва - без да е негов собственик.

Четвърто - към момента клубът няма право да предприема никакви самоволни инициативи дори по строителството на нов стадион или по модернизация на сегашния, без те да са част от инвестиционната програма или изрично да е разрешено от министерството на спорта.

Пето - решението на този проблем е свързано със законодателна промяна, която да предостави стадиона безвъзмездно на ЦСКА. Тогава ще се намери кой да строи нов стадион или да реновира сегашния.

http://topsport.ibox.bg/interview/id_1160628545

Коментар

• Днес Валерката Божинов е вкарал цели 2 гола за неговото втородивизионно тимче в контрола с третодивизионно! Евала, Валерка! Хайде сега и в официалните мачове!

Коментар

• гвоздейката падна - жалко, а бях заложил за нейна загуба, с идеята да е на късмет, като вчера И все пак 1/2 финал си е повече от отлично постижение за нея и възможностите й - забелязва се интересна тенденция при нея (доколкото 2 турнира са тенденция, че за пвоече не се сещам на прима виста) - след като избухне в някой турнир, на следващата година пак избухва, макр и не със същият интензитет и след това утихва. Така беше с 1/2 финала на Уимбълдън (после направи 1/4 финал), така стана и сега след титлата в Сидни. Кривото е, че и в другите турнири в много постоянна - със загубите в първи кръг, които редува за поредна година Все пак - браво, гвоздейче, дано имаш късмет и сили и за Оупъна, а и добър жребий, тъй като ще си доста непоставена

Коментар

• Розовки, коментирайте!
                                Какво стана със световната конспирация срещу харизмата?
                                http://www.blitz.bg/sport/article/259601

Коментар

Working...
                                X