Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Наско Сираков ще търси помощ от премиера Бойко Борисов за модернизирането на стадион "Георги Аспарухов". Това беше едно от първите неща, които той сподели на първат....
segabg.com
Сираков е готов да приеме помощ от Борисов и Пеевски
Наско Сираков ще търси помощ от премиера Бойко Борисов за…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛевски с още един собственик, Наско Сираков съобщи новината
Новият главен акционер на Левски Наско Сираков сложи край на спекулациите каква длъжност ще заема Тити Папазов в управлението на клуба. Баскетболният специалист става вторият акционер на „сините“ с 35% от ценните книжа.
ЧЕСТИТО ГРУЙЧЕ..КАКВО МИСЛИШ..
СОБСТВЕНИЦИ С ПОДАРЕНИ АКЦИИ..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Левски с още един собственик, Наско Сираков съобщи новината
Новият главен акционер на Левски Наско Сираков сложи край на спекулациите каква длъжност ще заема Тити Папазов в управлението на клуба. Баскетболният специалист става вторият акционер на „сините“ с 35% от ценните книжа.
ЧЕСТИТО ГРУЙЧЕ..КАКВО МИСЛИШ..
СОБСТВЕНИЦИ С ПОДАРЕНИ АКЦИИ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Каква вина има Лудогорец за съдбата на Уевски?Уевски играе за 0:0 и е късмет ,че Лудогорец им вкара само 1 гол.
Дори и Родопа Смолян или Хебър пазарджик да бяха играли срещу лудогорец, пак щях да съм за тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМного ми се искаше левски да лъхне лудогорските бекове, нещо като скок от нулата, давид да бутне голиат, но уви и май се оказа пожелателно мислене."Искам, да вярвам", както пишело в кабинета на фокс мълдър. А и не харесвам домусчиевия и ми се искаше да му натрият носа на терена, ако може и да лъсне някаква истина, че част от причините за избушеното първенство се дължи и на неговите схеми...
засега жалко 0:1
Коментар
-
Много ми се искаше левски да лъхне лудогорските бекове, нещо като скок от нулата, давид да бутне голиат, но уви и май се оказа пожелателно мислене."Искам, да вярвам", както пишело в кабинета на фокс мълдър. А и не харесвам домусчиевия и ми се искаше да му натрият носа на терена, ако може и да лъсне някаква истина, че част от причините за избушеното първенство се дължи и на неговите схеми...
засега жалко 0:1
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДано Сираков успее да запази Уевски в А РФГ, че догодина се пишат 8-10 дербита Уефски - СеСека (с тире, с число...както дойде)...
поне феновете ще има къде да се видят да се сбият!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДано Сираков успее да запази Уевски в А РФГ, че догодина се пишат 8-10 дербита Уефски - СеСека (с тире, с число...както дойде)...
поне феновете ще има къде да се видят да се сбият!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Когато фактите говорят редно е да млъкнеш.И се научи да приемаш спокойно истината въпреки че не ти харесва.Истината е ясна фактите са си факти...И не обсъждай ЦСКА и феновете му.Нямате нито интелекта нито успехите на ЦСКА...Създадени сте като мушмороци петните името на Левски чалма му сложихте накрая айде поне малко срам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеНивото на повечето участници във форума е толкова ниско, че даже е Тъжно. Вдлъбнато! За съжаление това е нашата "национална мощ"?! И никой да не се обижда, че това е материалъТ. Жалко, много жалко! Никой няма да ни оправи, дори и Свети Петър да слезе от небето....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеНивото НИ на повечето участници във форумае толкова ниско, че даже е Тъжно. Вдлъбнато! За съжаление това е нашата "национална мощ"?! И никой да не се обижда, че това е материалъТ. Жалко, много жалко! Никой няма да ни оправи, дори и Свети Петър да слезе от небето....И това ще мине ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Майор Аспарухов - Гунди е бил ченге от ДС, който комунистите много са желаели да направят голмайстор на Националния отбор и са работели за целта тайно и подло: 1. Назначават треньора на Левски Витлачил за треньор и на Националния отбор; 2. Витлачил определя Аспарухов и Якимов да спят в една стая на лагер-сборовете; 3. Гунди се подмазва на Якимов: "Мита, знам че много хора ни сравняват и се опитват да изкарат мен по-добър от теб. Да знаеш, че аз те уважавам безкрайно и съм се учил от теб." И така стават семейни приятели; 4. Целта на майор Гунди, е в Националния отбор Якимов да му подава голови пасове, за да може Гунди да си подобри ефективността пред гола, защото е била много-слаба. А Якимов е бил плеймейкър, който е подавал голови пасове на Жеков в ЦСКА, а както знаем Жеков е носител на златна, сребърна и бронзова обувки в ЦСКА - голмайстор на Европа; 5. Подлостите на Гунди продължават в едно интервю за националната телевизия, което Гунди казва гадно, че не се разбира с Жеков, а се разбира с Котков. Комунистите веднага открадват Котков от Локомотив-София и го пращат в Левски при Гунди; 6. Въпреки всички подлости на комунистическото ченге Аспарухов, в крайна сметка Гунди си остава един посредствен нападател със слаба ефективност пред гола, въпреки че комунистите му дават най-много мачове в Националния отбор: - Жеков. = 44 мача, 25 гола с ефективност 0.5682 гола за мач; - Котков = 26 мача, 12 гола с ефективност 0.4615 гола за мач; - Гунди... = 50 мача, 19 гола с ефективност 0.3800 гола за мач;
- 1 like
Коментар
Коментар