If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ултра тъпи и скучни мачове снощи, че даже и позагубих 40 еврарки, но здраве да е - компенсирах с джеймисън Тениса също не ми излезе, та днес май няма да играя нищо, няма и за какво, макар че мога да се позамисля за ЛЕ - опции?
Знаех, че мача на Реал е с картоните, но нямаше как да ги пусна в колонка с победата
Те пък Монако и Юве егати миролюбието дето спретнаха
За днес не съм пускал, но си мисля за:
Фиорентина - Динамо К 1
Зенит СП - Севлия 1Х ДШ
общото К е 2,39
Изкушава ме и Наполи - Волсбург Х2 ДШ при К 1,60
Ебаси!
Спорт-а на втора страница при положение, че има ШЛ
За довечера съм пуснал залог:
Реал - Атлетико 1
Монако - Юве над 5,5 картона
с коефициент 2.00 всяко
ултра тъпи и скучни мачове снощи, че даже и позагубих 40 еврарки, но здраве да е - компенсирах с джеймисън Тениса също не ми излезе, та днес май няма да играя нищо, няма и за какво, макар че мога да се позамисля за ЛЕ - опции?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Връзва им ,връзва им!!!И Шивана путра и той си има отборче!!!
В България публика има само на селските мачове!!!Щот има екшън!!!
Сега и там вече няма де!!!
Всичко е културно!!!
София, Варна, Велико Търново, Пловдив нали се бореха за куптурна столица на Европа-та
няма как да не сме културни .................... на повечето футболни срещи обстановката наподобява на представление на камерна музикална вечер...
аз пък знам, че първо футбола в България е дошъл по река Дунав .................... Силистра, Русе, Свищов
и какво от това?
все едно е къде се е играело първо футбол ..................... те уж в Англия са измислили играта, но от 1966 нещо не им връзва, а и през 1966 домакинския фактор е изиграл решаващо значение, май
Връзва им ,връзва им!!!И Шивана путра и той си има отборче!!!
В България публика има само на селските мачове!!!Щот има екшън!!!
Сега и там вече няма де!!!Всичко е културно!!!
Голямо пишкомерене,голямо нещо!Аз пък съм варненец и като такъв трябва ли да съм горд,че за първи път в БГ футбол се е играл във Варна?Много преди да се създаде Ботев Пд!Още през 1893 година.Айде лекичка.
ами добре
аз пък знам, че първо футбола в България е дошъл по река Дунав .................... Силистра, Русе, Свищов
и какво от това?
все едно е къде се е играело първо футбол ..................... те уж в Англия са измислили играта, но от 1966 нещо не им връзва, а и през 1966 домакинския фактор е изиграл решаващо значение, май
Е трябва да направим родилно отделение на Емиратс, че да признаеш че може да сме създали някого като Футболист ли!? Не са ли юношеските години и всичко свързано с тях най-важни за това горното!?
да вземеш един футболист на 15-16 години защото се е откроявал сред връсниците си и да кажеш, че е твой юноша е смешно
АРСЕНАЛ и по-специално ВЕНГЕР умеят да налагат млади момчета в първия състав, но да кажеш, че налагат наши юноши (които сме купували когато сме ги прирличали) си е много жалко твърдение
разликата между АРСЕНАЛ и ЦСКА е, че тима от Лондон си купува състезателите, а клуба от София дълги години взимаше футболисти по решение на ЦК на БКП и "в името на народа"
Голямо пишкомерене,голямо нещо!Аз пък съм варненец и като такъв трябва ли да съм горд,че за първи път в БГ футбол се е играл във Варна?Много преди да се създаде Ботев Пд!Още през 1893 година.Айде лекичка.
Коментар