Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАко включиме тия от акциите и бирата с кебапчетата отиват към 7-8.Много бързо забрави за кура дето ви извъртя кюрда или пък за редателя барбуков
Жалко, че се знаеше 6 месеца по-рано кой ще я вземе. Ама, вие сте комплексарчета кат' Разград и сега трупате тенекии, белким се пръкне някой Стоичков, Пенев, Костадинов, Петровец и т.н. че не мога да ги изброя.
А, до тогава си носете 6 поредни пирона в задника от чорбата с няколко тройки
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩе ги бият в пиене на биричка:
в друг спорт в момента не виждам как ще стане "биенето и в Барса и в Мюних"!
ПП
Иначе излезе снимка, която разкрива какво стана снощи:
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениереспект към Любо Пенев, че ще отдели месец безплатен труд в родния му клуб, но аз си оставам на мнението, че в момента най-добре в ситуацията ще се справи чичо Пенчо от Мировяне
Супен ще им изкара червата от тренировки и ще търчат кат' японски багерчета до 2 седмици.
-------------------------
Тенкю съм, че си от малкото фенове, които имат представа от визитката на Супен. За сравнение цялата селекция на ФК Лесна в цялата си хистори няма толкоз голове в чужбина, колкото той само в Испания.
Там бие Кюрда с малко, но срещу Реал с много. Едни хетрици, едни 10 парцала и т.н. Колко футбалерас в света могат да кажат, че Реал им абонат, кат' Супен? Ърмм ..?
Даже Барбукуф няма такава визитка кат' Едномъдия.
Ще ги попилее сега чорбенцата - само гледай до 2 седмици какво става. Па, онова португалче Силва няма да знае на кой свят се намираLast edited by marandi; 29.04.2015, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАко включиме тия от акциите и бирата с кебапчетата отиват към 7-8.Много бързо забрави за кура дето ви извъртя кюрда или пък за редателя барбуков
Може би 2-мата честни хора, които като видяха сметките и веднага прецениха, че няма да могат да се справят.
Барбук си следи Цеца от близо - не го мисли него, но и той няма толкоз кинти да поеме.
----------------------
Ние дзвИзди имаме и с кинти и без кинти, ами вие ко прайте?
Щот' Чочев за 1 седмица в серия А наблъска повече голас от ваш'та Гонзолина у Франсету
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ в Мюних и в Барса ще ти биете!!!
в друг спорт в момента не виждам как ще стане "биенето и в Барса и в Мюних"!
ПП
Иначе излезе снимка, която разкрива какво стана снощи:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКакто казах и преди - да видим, с какво, като играчи ще разполага Байерн на Гергьовден. Тогава може да се разсъждава, дали ще можем да направим нещо срещу Барса.
Ама как е тръгнало ...
Коментар
-
http://www.gol.bg/bayern/2015-04-29/...ona?comments=2
Пу да му се невиди...
Нямам представа, защо на Швайни му се размина (някое "твърдо" влизане за спорна топка)...
Момчетата на Клоп, заслужават по билет и бира на Камп Ноу на шести ...
Дееееееа и месарите дееееа ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБраос. Респект, ако е така.
ОстанАл съм с вЧепатление, че си фен на Арсенал...(не че това пречи да си фен и на Борусия.. И на Интер, Бока Хуниорс, Светкавица, Терек, Арка Гдиня и Терминатор Долно Уйно)
фен съм на БАРСА от 1981 година и следя резултатите им всяка седмица до сега
фен съм на МИЛАН от около 1987 година и следя резултатите им всяка седмица до сега
фен на съм на АРСЕНАЛ от около 1988 насам и следя резултатите им всяка седмица до сега ...................... ако тогава бях наблюдавал играта им никога нямаше да им стана фен, но добре, че в онези години цялата информация която идваше в България беше от в-к "Старт" и от вестничето "спорт-тото"
фен съм на ДОРТМУНД от 1993 година и следя резултатите им всяка седмица до сегаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетрябва да погледна от коя година ми е шала на Дортмунд ...................... сигурно е на поне 20 години вече...
ОстанАл съм с вЧепатление, че си фен на Арсенал...(не че това пречи да си фен и на Борусия.. И на Интер, Бока Хуниорс, Светкавица, Терек, Арка Гдиня и Терминатор Долно Уйно)
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениевълците още не са се класирали на финалаХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи и на Борусия ли си привърженик вече ?
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМога само да им пожелая успех срещу вълците на финала.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеЖЪЛТОТО ТИМЧЕ снощи опъна бахрейнския колос
Така е - Борусия взе мача.
Няма на разсъждавам, КАК се получи това.
Мога само да им пожелая успех срещу вълците на финала.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи батковците, не ги мисли...
Сподели, ЖАЛКОТО ТИМЧЕ, чийто привъженик си, къде играе и за какво се "бори" в момента.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...само повторете играта си между 75 и 90та минута в сблъсъците с Барса и ще им дадете възможност да си върнат за онези 0-3 0-4!
Ама как е тръгнало ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекви дузпи, бе, момче???
след мача другата седмица бахрейнци няма да излезнат на реванша в мюмюн...
Сподели, ЖАЛКОТО ТИМЧЕ, чийто привъженик си, къде играе и за какво се "бори" в момента.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар