Нещо щело да има довечера? Не забраниха ли на стадиона да нема никой? защо ще пускат и ритнитопковците! Това не е уважение към хората, искащи да гледат футбол....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАко аз бях треньор на националния -довечера щях да избера схемата 3-4-3 :
Илиев
. Попов К.Димитров В,Божиков
Г.Иванов .И.Попов Б.Краев Т.Неделев
К. Десподов Д.Илиев Вандерсон
Чорбджийски и Малинов(макар че съм от ЦСКА) и особенно Костадинов-трябва да получат забрана от мин 5г да не посещават стадиона
Пу
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Васил Илиев Разгледай мнениеБомба! Лечков поиска поста на Боби още сега и каза: Не съм се отказвал, има закони с Лечков никаква промяна няма да настъпи, а ще настъпят още по-лоши дни за българския футбол!
ако касабов организира изборите смятам, че има вероятност да се проведе НЕманипулиран конгрес на БФС в предвид факта, че самия касабов заяви, че няма да се кандидатира за президент
да видим дали на "плешивата мафия" (михайлов, лечков и т.н.) ще бъде отрязан достъпа до бг футбола ......... това е много важен конгрес за футбола ни!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
Цялата история изглеждаше нагласена, факт. Но и че Боби Михайлов трябваше да си ходи и това е факт. И щом по друг начин не можа да стане, по този. Дано сега настъпят по-добри дни за бг футбола, защото дъното вече е стигнато.
Бомба! Лечков поиска поста на Боби още сега и каза: Не съм се отказвал, има закони с Лечков никаква промяна няма да настъпи, а ще настъпят още по-лоши дни за българския футбол!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttps://www.dnevnik.bg/sport/2019/10...fuo1eihJ2oqHdI
Расизъм по поръчка - кой има интерес от акцията на мача България - Англия
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Военен човек не може да бъде тиква,него са го учили да не лъже,да не краде и като не му харесва нещо да си го каже.- Чавдарчето е весело дете – играе, пее, учи се, чете.
- Малките чавдарчета са добри другарчета.
- Чавдарчето е примерно в къщи и в клас, то помни: „Пионер ще стана аз!“.
- Чавдарчето учтиво поздравява, то възрастните хора уважава.
- Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притича.
- Чавдарчето родината свободна обича – като своя майка родна.
От километри се вижда ,че е различен.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ъхъ .... той е от другите тикви...
вижда ,че е различен.
Коментар
� -
Предизентът е опозиция и не е като тях.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
какъвто е президента, такива са и министерски съвет, такива са и депутатите, и т.н. надолу по стълбичката...
народ от тикви се сърди, че начело на държавата били две тикви и спорят коя била по-голямата тиква
мъка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнение
Аз бих казал, че какъвто е президента,такъв е и футбола.
народ от тикви се сърди, че начело на държавата били две тикви и спорят коя била по-голямата тиква
мъкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
�
Коментар