IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.dnevnik.bg/sport/2019/10...fuo1eihJ2oqHdI
    Расизъм по поръчка - кой има интерес от акцията на мача България - Англия

    Коментар


    • Когато си прав, прав си Груйче..

      Коментар


      • Тая хипотенуза, Кире, мисля, че не е особено вярна, освен в частта за активното мероприятие. Кандидатура на балканските страни за Мондиал 2030, че и да я одобрят, при алтернативи Великобритания, половин Далечен Изток (Китай и Япония с обща кандидатура) или Уругвай и Аржентина с обща - това е хипофантастика от най-чист вид. Още повече пък юбилейно световно, дето точно тогава се навършват 100 години от първото световно и ще е знаково Те на маляките, галениците на САЩ и ЕС не дадоха юбилейната олимпиада, дето Олимпиадата се е зародила като игри там, през 1996, като трибют за 100 години съвременни игри, не им я дадоха и за милениала 2000, а чак през 2004, ти очакваш да ни дадат, прошляците с 0 стадиони по стандартите, световно - буахахахаха

        Та на тоя хипотенузата издиша отвсякъде, затова и я подминавам с насмешка - а това за лекичкия удар спрямо Левски с разногледото момче го оставям настрана. Не го познвам въпросния списвач, но гаранция дядо му е комунист, а той е верен привърженик на едно ловешко тире - познах ли?

        Без да кажа и грам добра дума за Перуката (то няма и за какво) и без да имам и милимунда симпатия и съчувствие към него, според мен му се получи като косвена жертва. Вдигна се шум и затова Боце веднага се отърва от опашката си - той от дясната си ръка се отърва, та от един Мокет ли няма да се отърве? А че е активно мероприятие - активно е, то е ясно, ето ти го един от основните хубавци на стадиона -Геогри Валентинов, по-известен като бившето гадже на русата Златка, дето сега е на Джийзъса (то стана като турски сериал):
        и ето ти го пак същия със снимка от профила му (ако не се вижда хубаво на сайта), на която е с фланелка с лика на Тиквата и надпис - аз вярвам на този човек


        Та всчико ни е пунта мара, нормално, затова най-важното е герП да загубят поне София и Пловдив, а по-възможност и Варна, другото лека-полека ще се нареди!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

        Коментар


        • Една “лека хипотеза” за снощната случка на стадион Васил Левски От Росен Димитров.

          Предстои кандидатурата на България, заедно с Румъния, Сърбия и Гърция за домакинство на континентално първенство по футбол да стане факт, съвсем скоро. За разлика от съседите - ние читави стадиони нямаме и ще трябва да строим. За целта, заедно с необходимата инфраструктура - ще се “хвърлят” едни има-няма 150-200 милиона евро. Част от тях ще ни даде УЕФА, част - Европа, част от бюджета. Естествено - БФС управлява процесите по строителството - разбирай ще разпределя “пайовете”.
          “Перуката” се опъва по отношение на “разпределението” и трябва да бъде сменен.
          От месец се подгрява “манджата” - расизъм и всички очакват нещо да стане.
          И то се случва - deja vu на случката от преди двадесетина години, когато “едни ултраси”, водени от един, на който му казваха “Перника”, нахлуха в сградата на народното събрание и БСП сдаде властта ....

          Половин час преди мача, полицията ескортира 30 човека - ултраси на Левски, за да влязат охранявани на стадиона. 39 минути след началото на мача, след като мача вече е бил спрян два пъти, същите 30 човека напускат необезпокоявани стадиона, на който са “мучали”, “ревали” - с две думи свършили са си работата. Скандала е налице и е огромен - аз подобен не помня!
          На следващия ден излиза “тежката артилерия” - телевизионни студия, импровизирани пресконференции пред президентсвото, апели за оставка в “нашите медии”, ГДБОП, ДАНС....
          За да има и по-голям ефект - арестуват разни “комедианти” от БФС, които след една-две седмици ще освободят без нищо да се случи.
          А през това време очаквам в “неговите” медии да започнат да лансират “новият шеф на централата” - млад, способен, начетен.....
          Аз лично залягам на един, който неотдавна напусна ръководството и стана шеф на клубен отбор.
          Ще видим!



          Коментар


          • Бобка, да не си луд да подаваш оставка?! Поснижи се малко до изборите има-няма две седмици, търпи се. После пак продължавате по старому. То и без това не ставаме за колективни спортове. Балкански характери сме били, малко народ сме били. Много ясно и нормално, че не се класираме на финали. То Хърватия да не би да е малка държава?! Уругвай?! Сърбия?! Това са държави с къде-къде по-многобройно население от нас! За територии да не говорим, 5-6 пъти по-големи от България. Всичко е нормално, няма да се плашите.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Груйче как мислиш ще можем ли да бием Андора, Гибралтар и Сан Марино
              Не знам, Кире, миналата седмица бях в Сан Марино - тези имат повече стадиончета на една педя място от Пловдив, да речем. Мани-бегай, срам и ужасТ, не смятам повече да коментирам тези бездарници. Да си цъкат там на плейстейшъна и да не ни занимават с позора си. Пълен бойкот!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Груйче как мислиш ще можем ли да бием Андора, Гибралтар и Сан Марино

                Коментар


                • Вижте сега, пичове, ще кажа нещо, което не ми е в стила на нациоанлист, обичащ родината си въпреки всичко - вие тая трупа с кафяво отзад на гащите наистина ли я гледате? Бях заложил комбо от Англия -3,5 гола и Франция-Турция 1 - ми второто не излезе, иначе първото си беше 100%!

                  Тези говнарници на Ала-бала Мъков са срам и позор не само за България, те са срам и позор за футбола. И не, не е защото са паднали с 6:0 - и преди 20-на години паднахме с 6:0 от Чехия, а преди това златното ни поколение отнесе 6:1 от Испания, но тогава играехме, имаше агресия, имаше стръв, атаки и т.н. Снощи гледахме примабалерини, които не смееха да влязат твърдо на който и да е от брекзитърите, а страхът беше не просто голям, страхът беше огромен! Дори не коментирам защо се викат играчи от трета немска, разни космонавти и т.н. - това е решил Ала-бала Мъков, това е направил, ма подай си оставката бе, Балък, бъди мъж, ясно е и за кокошките в Поликраише, че колкото бе велик като играч, толкова си бездарен като треньор - навсякъде се доказа като бездарник!!!!

                  Та щом в такъв мач, в който падаш с 6:0, нямаш дори жълт картон и си направил по-малко нарушения от противника, а вратарят ти е играч на отбора в мача, още има някой, който да ги гледа тези бездраници - ми не знам, според мен трябва да ходи да се лекува!!!

                  твърд бойкот от мен, започнал още от онова унижение с 1:4 като гости на Кипър - няма да им стъпя никога, докато не бият голям отбор като гост! Твърд бойкот и на всякакви Диеми и прочие гелски порнографии - ще ходя само на Герена и толкова. И то само защото не могат да изкоренят левскарското в мен, дори и след 10 години подигравки с отбора ми. Но да не намесвам фен фактора.

                  Ала-бала Мъков, ти си срам за треньорската професия. Всички, дето ритахте вчера, т.е. разхождахте фланелките - дарете по 10 000 евро за благотворителност и се извинете на българския народ! Перука, подай оставка, сволоч мръсна!

                  П.С. Дано УЕФА ни накаже - поздравления за тези с расистките звуци, само това е пътят - наказания, наказания и наказания, докато разкараме перуките и производните им. Какво като ни накажат? Ние и без това сме на нивото на Гибралтар и Сан Марино. Дано санкцията е много голяма и с много високо финансово изражение. Дано!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Жалко че тия "фенове" не почнаха да дразнят англичаните по-рано - още на загрявката!
                    Така можеха да прекратят мача и да ни сложат служебно 0-3, което щеше да е много по-добре от това, което се случи в последствие!

                    Коментар


                    • Тия както са тръгнали май ще ни натикат 10 гола до края,май по-добре беше съдията да прекрати мача за расизъм щото до края ще е много
                      голям срам.

                      Коментар


                      • Понеже все сме хейтъри по един или друг въпрос - няколко добри думи искам да кажа. За Ивет Лалова. Това момиче доказа, че когато искаш нещо - можеш, а останалото са оправдания. Браво за силата, за духа, за характера и разбира се за огромните възможности, които има. И жалко, че е толкова, толкова единствена.

                        Коментар


                        • https://corner.dir.bg/futbol/v-angli...-se-izpotiha
                          "Те бяха като старо и уморено магаре", безпощаден е бившият национал Крис Сътън, който анализира мача за BBC.
                          Той отбелязва, че
                          "българите имаха някакъв план, но той рухна след първия гол", ХАХАХА!
                          Last edited by pavlin; 08.09.2019, 20:26. Причина: добавяне на текст
                          Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

                          Коментар


                          • Са гледах по новината Федерер.Приема загубата с усмивка и с огромно уважение към съперника.Ето затова е голям и има уважението ми

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                              Проклел съм го - тази година му убих сексуалния живот - отказа се от дясната си ръка ще има и още - ще загуби и София, и Пловдив, а вероятно и Варна, и ще остане само с бургаското джендърче. Какво повече да искаш, но да не развалям темата за гринго - успех с бляда!
                              Гринго кат запре курвите става непобедим.Дано спечели турнира.

                              Коментар


                              • Браво Груйче...

                                Коментар

                                Working...
                                X