Не е повикан за тези два мача -но ако продължава да вкарва често голове със сигурност ще го лапнат големите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Васил Илиев Разгледай мнениеБомба! Лечков поиска поста на Боби още сега и каза: Не съм се отказвал, има закони с Лечков никаква промяна няма да настъпи, а ще настъпят още по-лоши дни за българския футбол!
ако касабов организира изборите смятам, че има вероятност да се проведе НЕманипулиран конгрес на БФС в предвид факта, че самия касабов заяви, че няма да се кандидатира за президент
да видим дали на "плешивата мафия" (михайлов, лечков и т.н.) ще бъде отрязан достъпа до бг футбола ......... това е много важен конгрес за футбола ни!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
Цялата история изглеждаше нагласена, факт. Но и че Боби Михайлов трябваше да си ходи и това е факт. И щом по друг начин не можа да стане, по този. Дано сега настъпят по-добри дни за бг футбола, защото дъното вече е стигнато.
Бомба! Лечков поиска поста на Боби още сега и каза: Не съм се отказвал, има закони с Лечков никаква промяна няма да настъпи, а ще настъпят още по-лоши дни за българския футбол!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttps://www.dnevnik.bg/sport/2019/10...fuo1eihJ2oqHdI
Расизъм по поръчка - кой има интерес от акцията на мача България - Англия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Военен човек не може да бъде тиква,него са го учили да не лъже,да не краде и като не му харесва нещо да си го каже.- Чавдарчето е весело дете – играе, пее, учи се, чете.
- Малките чавдарчета са добри другарчета.
- Чавдарчето е примерно в къщи и в клас, то помни: „Пионер ще стана аз!“.
- Чавдарчето учтиво поздравява, то възрастните хора уважава.
- Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притича.
- Чавдарчето родината свободна обича – като своя майка родна.
От километри се вижда ,че е различен.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ъхъ .... той е от другите тикви...
вижда ,че е различен.
Коментар
-
Предизентът е опозиция и не е като тях.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
какъвто е президента, такива са и министерски съвет, такива са и депутатите, и т.н. надолу по стълбичката...
народ от тикви се сърди, че начело на държавата били две тикви и спорят коя била по-голямата тиква
мъка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнение
Аз бих казал, че какъвто е президента,такъв е и футбола.
народ от тикви се сърди, че начело на държавата били две тикви и спорят коя била по-голямата тиква
мъкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
хайде и аз да се ъъъъъъъъъ разпиша в темата
първо да подчертая, че аз съм последния който ще защитава перуката, но още в началото ще обявя, че ББ няма право да му иска оставката!!!
всички знаем, че БФС е независима спортна организация която си има устав и всеки може да прочете как се избира или освобождава неговия шеф!!!
не е работа на шефа-слънце да казва какво да се прави в БФБ и кой да е шеф ....... разбирам, че иска да огрее навсякъде, разбирам, че държавата ще построи няколко стадиона и лапачката ще е голяма, разбирам, че шефа-слънце не може да се разбере с перуката кой ще лапа от тези строежи ....... но ББ можеше много по-елегантно да отстрани мокета от БФС
според мен тази вчерашната ситуация е подготвена от преди лятото когато се привикаха големите шефове на клубове заедно с шефа на БФС за да няма договорка около съдиите и мачовете ..... самото слънце казва това и се гордее, че ги е предупредил....... не виждам смисъл да ги предупреждава, а просто държавата трябва да следи ситуацията във футбола ни и когато има достатъчно доказателства за корупция да внесе обвинения в съда ..... това е нормалната практика ......... кви са тези предупреждения лятото??? кви са тези обяснения сега???
извършили са договаряне на мачове, нагласяли са съдии, правили са схеми от БФС има и други нарушения ...... ами ОК ....... доказват, че перуката е организатора или лапа от далаверата ....... ами ОК ...... осъждат се виновните в съда и след присъдата мокета няма право да заема поста шеф на БФС по устав (както стана смяната на властта в БНТ с присъдата на коко каменаров) ........ много е просто, но явно краля-слънце няма време да чака ....... трябва му бързо нов удобен шеф на БФС ....... говори се за Кралев, но всичко ще се види съвсем скоро...
и понеже "съд и присъди" е един бавен процес с непредизвестен край ....... решават да ескалира един ксенофобски скандал след който веднага се иска оставката на мокета ........ а за този скандал се знаеше от доста време и обществеността бе подготвена за него!!!
сега мокета дава оставка за нещо което не зависи от него ....... нито е изпратил той тази групичка от 30 фена да реват като маймуни ........ нито има някаква власт с която да спре влизането им в стадиона ....... напротив това е работа на изпълнителната власт (МВР) която пак не си е свършила работата и на неговия шеф на МВР за този пропуск ......... разбира се, че всеки знае кой назначава министъра на вътрешните работи и всеки знае кой носи отговорност за това назначение
от много години пиша срещу мокета, а сега някой като ме прочете ще остане с разбирането, че го защитавам ......... това не е така ........ напротив ........ подкрепям оставката на мокета и се радвам, че се маха, но не смятам, че с незаконния натиск за тази оставка ще се реши проблема във футбола ни и проблема с феновете по стадионите
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар