Стачка на клубовете спира първенството по футбол в Испания - http://www.investor.bg/novini/346/a/...paniia-194283/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Пролет е. Птички пеят и цвятя се разлистват.
Любо Супен кротко е сбръчкал чело докато гледа младите момци, които отказват да вкарат гол.
- Не можем
- Добре, още три часа маршировка и си сложете по една каска на главатаLast edited by marandi; 07.05.2015, 13:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеБу ха ха, изсмял се графа на развален френски
Ами просто е бре пич, на Меси му се играе футбол и до колкото му позволяват го прави, за разлика от играчите на Челси, на които не че не им се играе или че не го умеят, ама пуста му и тактика... За справка последният ви мач, с който и станахте шампиони, ама как!? Ами с откровена симулация на най-добрият ви футболист, единственият в Европа който би могъл да се мери с Геният от Ноу Камп! А кому беше нужна!?? Убивате футбола и това е! Не съм поздравил нито един от двамата ми най-добри приятели и "болни" фенове на Челсито с титлата, само защото и те самите откровено са изказвали мнението си "че не този футбол искат да виждат от любимците си!" Както и да е, дано тази година Барса спечели ШЛ, не че съм им голям фен, но поне са посланици и пример на младите за това що е то футбол, и как аджеба се играе тая игра...
Коментар
-
Меси, Суарес и Неймар първо са "гениални" латински циганчета.
При първият гол който пречупи немците Суарес беше точно на пътя на топката и Ноер е видя малко късно. Незнам, пасивна засада няма ли вече. Също немците се разсеяха за миг и ... миг невнимание и цял живот страдание
Иначе до тогава ги бяха "хванали" хубаво. Така, че Меси & Co нямаше какво да направят до 77'.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз не съм доволен - играх на б365 20 кинта преди мача на над 2.5 баварски картони и нюхах какво да сложа "на живо"...мислех за Барса над 1.5 гола, но заалчнях....Но понякога късметът си те бие през ръцете, само дето ти не можеш да го хванеш - горе-долу като риболов на ръце (като деца много се разхождахме така по реките) - понякога можеш и да хванеш нещо много голямо, понякога се хвашаш за големия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение....
Снощи беше добра бетинг вечер, а ако онзи манго Монфис не се беше осрал така, щеше дори да е перфектна - даже Гришо ми върза със залога, което не се беше случвало от доста време
PP Мисълта ми беше, че не беше скучен мача - даже в началото Байерн имаха 2-3 контри, които изглеждаха опасни...периода между 25тата и 65тата минута малко по-тегав беше, но пък тогава Алвес изскочи само срещу Нойер - само страхотното спасяване на последния запази резултата 0-0!Last edited by man_united; 07.05.2015, 10:41.
Коментар
-
Ами всеки си има мнение, Ман-еАко Меси не беше забил онзи наистина дошъл от нищото гол в 77 минута, то мачът си отиваше на 0:0. Буквално от нищото им го заби. Вторият пък беше подигравка, а третият - само въпрос на време. Понякога един положение/гениалност на играч решава всичко. И не се смея много на Пепи - той толкова си може и за малко да го добута до 0:0. Странното е, че Байерн по никакъв начин не се противпостави на Барса - отбори като Кордоба примерно (редовно гледам Примера) им оказват повече съпротива при подобни резултати
А тук говорим за баварската машина все пак. Жалко, че единият полуфинал се обезсмисли, а най ме е яд, че не забих малко кинта на финал Барса-Юве, но това си е моя грешка.
Снощи беше добра бетинг вечер, а ако онзи манго Монфис не се беше осрал така, щеше дори да е перфектна - даже Гришо ми върза със залога, което не се беше случвало от доста времеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедоста тъп мач, решен, както обикновено, от гения на Меси. 80 минути тотално скука, дори мачовете на Левски са по-интересни, след това 10 минути и 3 гола.
Иначе съм доволен, захлебих стабилно покрай меско и няколко пъти играх тъчове, така че няма от какво да се оплача
П.С. Трагичен Байерн, дори и не пожелаха да атакуват. Или пък не можехаЖалко, един от симпатичните ми отбори принципно.
До 15тата минута Барса трябваше да води 2,3 на 0 и само гения на Нойер спаси баварците...разбира се причина за това има и тотално сбърканата тактика на Пеп, който почна с нещо като 3-2-3-1-1! Разбира се бързо го разкриха и се наложи да сменя тактиката в движение!
Байерн просто мноооого слаб снощи - от към тикане-такане го докара (бяха 51% владение по едно време второто полувреме), но имаха едно положение (на Левандовски) и 0 удара във вратата цял мач! Жалко че поне единия от Рибери/Робен не игра - щеше малко от малко да даде някаква искра в играта на гостите!
Все пак можем да квалифицираме мача като късметлийски - Нойер спаси каквото можа - 76 минути 0-0 и таман баварците потриваха доволно ръце и следващите 18 минути буквално бяха изхвърлени от турнира! Поне знаем че по-добрия ще продължи - не вярвам Байерн да повторят първото полувреме срещу Порто на реванша!
Коментар
-
Ще се радвам туй треньорче след края на сезона баварците да го разкарат. Миналата година Реал на полуфинала и то в Германия им набута май повече от 4. Таз година същата история с Барса.
А в стила на "световната конспирация" може да се каже, че туй испанче ли е, каталунец ли е ... е дошъл в Мюнхен да разбие възродения немски футбол!
Коментар
-
Щом са чужденци може и през бившата резиденция на бай Тошо, дет' пазят трупа на Илия Павлов. Има готина гледка, с хеликоптерна площадка и трябва да ги ошашкаме, че тук е било мястото на комунистически лидер и дрън-дрън ....
То, това е лесно и ще се впечатлят, само да съм свободен. Маршрути са къси, както ти ги казвам, ама внимавайте с абитириентите, защото всичко е фул точно тогава и ходят-крякат да ги видят всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениев края на месеца евентуално ще идвам към търново с едни приятели на жената (хамериканоси). Искали да разглеждат София за една седмица - едвам ги убедих, че тук няма повече от 2 дни за разглеждане, та може и да скокна до търново, или пък ше забием в южна посока, ще видим. :Лека от мен
Царевец и Трапезица са ясни, ама не знам дали ще има светлинно шоу, но тогава ще са абитуриентите и има.
------------------
Аз ще ви разведа без проблем, само да съм свовобен точно тогава. Нямаш грижи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОбади се, ако минаваш насам да пием по нещо.
Не ми се коментира как скапват младите момчета и няма да ги гледам.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Абе някой замислял ли се е да ходи на мачовете на европейското до 17 години? Играят в Стара Загора, Сливен, Бургас и Созопол или Несебър беше? Мисля да се засиля до зарата за уикенда или после за елиминациите
Не ми се коментира как скапват младите момчета и няма да ги гледам.
Коментар
Коментар