If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никой нищо не казва за мача на Гришо?
Ще последва ли Маша за да отидат заедно на почивка или не
Като гледам Рафа си е го е награбил и бързо ще го освободи от ангажимент към турнира
Играл съм го за 2:0 при 1,53
aз съм много доволен напоследък - играх нашичкия над 2,5 гейма и като проби втория го затворих с добра печалба Днес пак хванах тайбрека на Мангал, така че жик-так съм ди
Това е специално за съмняващите се в гения на Моу и Меси и тези, които смятат Специалния за арогантен глупак - казал си го е човекът 1:1, Меси е велик, останалото около него е пълнеж.
Никой нищо не казва за мача на Гришо?
Ще последва ли Маша за да отидат заедно на почивка или не
Като гледам Рафа си е го е награбил и бързо ще го освободи от ангажимент към турнира
Играл съм го за 2:0 при 1,53
ок - щом кристияна роналдова я смяташ за бразилка, то тогава ще ти посоча, че гарет бейл е по-добър на измисления мауриньовски герой
и не знам защо разделяш футболистите на европейци и всички останали щом като смяташ, че хазард е близко до МЕСИ който също не е европеец
Алекс САНЧЕС е поне два пъти по-добър от хазарта .................. тоя белгиец не може да влезне в топ 10 в света, а ти си измисляш някакви приказки, че бил близо до МЕСИ
пропагандата на циганския преводач явно се отразява на хората които не искат да си отворят очите
ко, не .................... бягай бързо за помощ .................... препоръка е...
кристияна роналдова е къде, къде по-добра от този измислен герой ..................... или мислиш, че португалеца не е европеец
Ми четох някъде, че корените му били бразилски
Иначе да, може би нямат място за сравнение, освен с физиката и в частност с ниско изместеният център на тежестта, което примесено с отлична техника, здрави крака и бързина ги прави почти неутрализируеми за противника, а и сключовите роли които играят за отборите си - единият от както се помни другият от както го закупиха...
Просто аз никога не съм краен в мненията и оценките и винаги гледам да се поставя и от другата страна, т.е. в случая какво ли би било да съм фен на Байерн, Челси и т.н., и да видя възможно най-положителното и открояващо се нещо в отборите им. Иначе всеки си има своята гледна точка, своите чувства, емоции и своите надежди и желания, били те и свързани с нещо което абсолютно не зависи от него или пък за което най-малко самият той би могъл да спомогне Но такава е човешката природа, и в това е и чарът на тая велика игра, превърнала се отдавна не само в спорт, а и в може би най-огромният бизнес на земята. Но нека който желае и съумява да печели от нея, но незабравимите моменти за всеки един от нас според мен ще са свързани винаги с истинските емоции, донесени ни от качеството, красотата и не на последно място трофеите на любимите ни отбори!
Та така: Go Gunners, дори и в "маргиналното" за някои "турнирче" ФА Къп, а според историците на футбола - най-старият и престижен футболен форум в света!
П.П. А и при съпоставката имах предвид футболисти които играят в Европейски първенства, а не самите им националности!
Ще се радвам туй треньорче след края на сезона баварците да го разкарат. Миналата година Реал на полуфинала и то в Германия им набута май повече от 4. Таз година същата история с Барса.
А в стила на "световната конспирация" може да се каже, че туй испанче ли е, каталунец ли е ... е дошъл в Мюнхен да разбие възродения немски футбол!
3 години събирахте отбор за да може след първата успешна година (трипъла на юп хайнкес) да зачеркнете целия труд и да вземете нов тренер .................... не разбирам бахрейнци
златно футболно правило е когато един отбор върви смени на треньорите да не се правят
отделно, че летвата бе много вдигната от онзи отбор и нямаше как нещата да се подобрят .................. оставаше като вариант само провал и логичното се случи...
но мюмюнци имат пари сега остава да продължат да купуват играчи на килограм...
Ами просто е бре пич, на Меси му се играе футбол и до колкото му позволяват го прави, за разлика от играчите на Челси, на които не че не им се играе или че не го умеят, ама пуста му и тактика... За справка последният ви мач, с който и станахте шампиони, ама как!? Ами с откровена симулация на най-добрият ви футболист, единственият в Европа който би могъл да се мери с Геният от Ноу Камп! А кому беше нужна!?? Убивате футбола и това е! ..
ко, не .................... бягай бързо за помощ .................... препоръка е...
кристияна роналдова е къде, къде по-добра от този измислен герой ..................... или мислиш, че португалеца не е европеец
Майните ви харесвам, ама ти си рядко кух да ми обясняваш какво става тук в момента от 180 км.
Широко-скроени сте и космополити. Млъкни малко, че ти в Горна си идвал сигурно преди 30 години - демек никога.
За Търново да не говорим. Гледал си го само на снимки. Иначе си голем "патриот" с кинтите на Василев, дето ще плащаме 16 млрд. левас за твоето чудо Ботяфф ....
Кой го плаща? Ти ли?
и няколко минути по-късно положението на пациента се влошава , но модератора успява донякъде да замаже влошеното му състояние като го модерира
Дадохме ви през това време Бончо Генчев, Ивайло Йорданов, Балъка, Трифон, Цанко и Кирячето.
--------------------------------------------------
Половината национален отбор за САЩ 94.
------------------
Ботяфф какво даде през това време?
П.П. Не ме обиждай на отбор и регион, щот' аз съм спал по хотелите ви там. А, ти дори не си идвал насам, че да обиждаш и не знаеш колко струва бира в лоби бара на Тримонцуим да кажем. ( среден клас хотел, държан от турче като инвеститор заради хазарт ).
все пак виждам, че има надежда в теб защото си се усетил, че головия хищник божинов няма нищо общо нито с доко_горна, нито с доко_долна
Ами просто е бре пич, на Меси му се играе футбол и до колкото му позволяват го прави, за разлика от играчите на Челси, на които не че не им се играе или че не го умеят, ама пуста му и тактика... За справка последният ви мач, с който и станахте шампиони, ама как!? Ами с откровена симулация на най-добрият ви футболист, единственият в Европа който би могъл да се мери с Геният от Ноу Камп! А кому беше нужна!?? Убивате футбола и това е! Не съм поздравил нито един от двамата ми най-добри приятели и "болни" фенове на Челсито с титлата, само защото и те самите откровено са изказвали мнението си "че не този футбол искат да виждат от любимците си!" Както и да е, дано тази година Барса спечели ШЛ, не че съм им голям фен, но поне са посланици и пример на младите за това що е то футбол, и как аджеба се играе тая игра...
Меси, Суарес и Неймар първо са "гениални" латински циганчета.
При първият гол който пречупи немците Суарес беше точно на пътя на топката и Ноер е видя малко късно. Незнам, пасивна засада няма ли вече. Също немците се разсеяха за миг и ... миг невнимание и цял живот страдание
Иначе до тогава ги бяха "хванали" хубаво. Така, че Меси & Co нямаше какво да направят до 77'.
Коментар