Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНие сме в сферата на майтапа ти пак филми снимаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемечтите са безплатни...
-----------------------------
иначе хубаво изпращане направихте на набедената ви легенда .................. десетина гола получени в последните 2 мача за goodbye
------------------------
има ли оповестена информация колко милки са приготвили американците за покупки през това лято? ................ че някак си не ми се вярва Клоп да се съгласи да работи с брендън-роджърсовите покупки за 220 мнл.лириLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДойде ли може да кръстят трибуната от The Kop на Тhe Klopp
-----------------------------
иначе хубаво изпращане направихте на набедената ви легенда .................. десетина гола получени в последните 2 мача за goodbye
------------------------
има ли оповестена информация колко милки са приготвили американците за покупки през това лято? ................ че някак си не ми се вярва Клоп да се съгласи да работи с брендън-роджърсовите покупки за 220 мнл.лири
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениетва на Амптфилт ле е бре ???Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНема, баце...
Клоп е треньор, койт желай да поработи с отбора си поне 3-4 години...
В рИал, нема кой да го чака толко.
А и едва ли би се навил, да води селекцията на президенто, а не своята ... У рИал треньоро, е последния, койт има прао на глас, за играчите...
Ако го подлъжат с парИ... Иначе не вервам..
Като се замислиш, колко са ГОЛЕМИТЕ отбори, в които да отиде?
Байерн - не сега, след 3-4 години
Реал - сега
Ман Сити - сега
В Ливърпул ще има бая работа преди да се усети резултат, а пък сега конюнктурата е такава, че по-горе от 4то място надали ще могат да стигнат до 2-3 години...и аз да съм - и аз бих избрал Реал, заради парата и славата...после може да се съсредоточи върху някой по-дългосрочен проект!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНема, баце...
В рИал, нема кой да го чака толко.....Макар, че вече е 13,30 ...... а Роджърс още не е подал оставка....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо-вероятно да.Макар, че някъде беше казал, че предпочита да води отбор в държава, на която знае езика.Но на Реал не се отказва.Ако изобщо му предложат де.
В рИал, нема кой да го чака толко.
А и едва ли би се навил, да води селекцията на президенто, а не своята ... У рИал треньоро, е последния, койт има прао на глас, за играчите...
Ако го подлъжат с парИ... Иначе не вервам..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКарло Анчелоти обяви, че спира с футбола за година и разкри причината
Като чета тази новина по-склонен съм да вярвам, че Клоп ще го поеме (де)белия, от колкото Ливърпул, ама да видим!Life won't wait for you.
Коментар
-
Карло Анчелоти обяви, че спира с футбола за година и разкри причината
Като чета тази новина по-склонен съм да вярвам, че Клоп ще го поеме (де)белия, от колкото Ливърпул, ама да видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеСега погледнах какви коефициенти дават Уилям Хил.
БР 1.40
Клоп 4.50
Куман 7.00
За съжаление си мисля, че Роджърс ще ни мъчи още един сезон или поне през част от негоLife won't wait for you.
Коментар
Коментар