IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Карло Анчелоти обяви, че спира с футбола за година и разкри причината

Като чета тази новина по-склонен съм да вярвам, че Клоп ще го поеме (де)белия, от колкото Ливърпул, ама да видим!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Сега погледнах какви коефициенти дават Уилям Хил.

БР 1.40
        Клоп 4.50
        Куман 7.00

За съжаление си мисля, че Роджърс ще ни мъчи още един сезон или поне през част от него
        Дойде ли може да кръстят трибуната от The Kop на Тhe Klopp
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Според букмейкърите Клоп поема Ливърпул + ВИДЕО
          Коефициентите за назначаване на Юрген на стадион "Анфийлд" паднаха драстично

Прочети още на: http://www.gol.bg/borussiadortmund/2...poema-livarpul

Ако е верно ще ви видим другия сезон с "добър" треньор!
          Сега погледнах какви коефициенти дават Уилям Хил.

БР 1.40
          Клоп 4.50
          Куман 7.00

За съжаление си мисля, че Роджърс ще ни мъчи още един сезон или поне през част от него
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Според букмейкърите Клоп поема Ливърпул + ВИДЕО
            Коефициентите за назначаване на Юрген на стадион "Анфийлд" паднаха драстично

Прочети още на: http://www.gol.bg/borussiadortmund/2...poema-livarpul

Ако е верно ще ви видим другия сезон с "добър" треньор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              +1
              Верно, че рибата се вмирисва от към главата, но надали тренера е само виновен!
              В края на краищата се върнахте там дето ви е мястото - ЗАД голямата четворка! Миналият сезон ние бяхме в криза, вие имахте едно страхотно дуо "САС", почти взехте титлата....сега "back to normal"!

Шегата на страна - нещо има сбъркано във вашия "модел", но не е ясно какво е - пари харчите, не ги стискате, обаче не се получава.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Гледайки от позитивната страна добре, че моите паднаха снощи с цели 6 гола в мрежата. Дано американците се сетят, че основните пари се дават за хората в мениджмънта. Дано е петък най-късно ни зарадват, че поне Роджърс (дано и Айри) са АУТ!
                +1
                Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Гледайки от позитивната страна добре, че моите паднаха снощи с цели 6 гола в мрежата. Дано американците се сетят, че основните пари се дават за хората в мениджмънта. Дано е петък най-късно ни зарадват, че поне Роджърс (дано и Айри) са АУТ!
                  +1
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Гледайки от позитивната страна добре, че моите паднаха снощи с цели 6 гола в мрежата. Дано американците се сетят, че основните пари се дават за хората в мениджмънта. Дано е петък най-късно ни зарадват, че поне Роджърс (дано и Айри) са АУТ!

Коментар

• Когато пуснах мнението нещата бяха други

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Много ме кефи как Лудогорец напъва Литекс
                        4 на 2 за Литекс !

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Много ме кефи как Лудогорец напъва Литекс
                          Дано си кеширал - ако не на върха, то поне с някаква печалба

Коментар

• Много ме кефи как Лудогорец напъва Литекс

Коментар

• боже колко мъка има по земята!!!

"Офанзива": "Какви лицензи? Какви пет лева? Нашият ЦСКА е вечен и ще ни има винаги! ....."

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Радвайте се на мига. Без Цеца всичко ще ви е наред

П.П. Много ми е смешно оня Гелосания като литне още в първия мач от предварителните групи и как ще се сети, че срок за инвестиции към БМФ от 70 млн. левас е изтекло по давност и ще се направи на обиден, че повече няма да се занимава с футбол.

Само идиоти могат да си мислят, че на тоя му пука за спорта ( футбол ) в БГ. След него ще е потоп.
                                Марандич, бъзикаше ме ти за Спартак а какво стана? Каквото трябваше отдавна да е станало - ФАЛИТ!
                                Но проблемо - Фиорентина фалира и за 5-6 години стигна полуфинал на Лига Европа!

Коментар

Working...
                                X