Дидак, ха сега сравни позицията си за Малякия с позицията си за чорбата и пак да говорим, щото в случая почва да замирисва на шизофрения. Говориш точно като Ципрата, едно към едно си с него - приемаме за даденост, кредиторите пият студена вода, ние сме фека чорба и т.н. Странно, направо необяснимо ми е как един човек може да псува Ципурата и да му заявява, че бил наглец и да има абсолютни идентични цигански номерца и претенции като него, когато става въпрос за любимия му отбор...
П.С. Удивен съм колко малко пари иска НАП за емблемата - аз лично бих й искал минимум 10 милиона, но все пак говорим за цецека, а там всичко е възможно. Всъщност след КТБ вече нищо не ми се струва невъзможно в страната на неограниочените възможности наречена България

П.С. Удивен съм колко малко пари иска НАП за емблемата - аз лично бих й искал минимум 10 милиона, но все пак говорим за цецека, а там всичко е възможно. Всъщност след КТБ вече нищо не ми се струва невъзможно в страната на неограниочените възможности наречена България

Коментар