Добър жребий за Юнайтед на прага на шампоанската лига...да видим можем ли да се ос*рем или ще спестим резила, точно в началото на сезона!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
междувременно - ЦСКАту трябва да се ориентира в текущото си положение и да прави като конкуренцията:
Премиите при съперника на ЦСКА: 350 кила картофи и 100 лева на ръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекогати си прав, прав си, нищо, че понякога си крив
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...
П.П. После лафчетата, че ние сме били комунисти - па не се виждате, че БГ футбол умря от такива "разбирачи" кат' Перуката, Гелосаното и Емфието.
....
Перуката им е подчинен - който плаща - той поръчва музиката!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ да де!!!Той си гледа кравата,ама ти не го слушаш и губиш!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене се смей, аз съм българин, мога да си го псувам колкото си искам, че и бая кинта позагубих покрай него в последната година, а педерер да си гледа кравата милка
Коментар
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеНеподготвен е, защото:
1. В цял свят, когато има мачове от водещата група на шампионата /А-група или Премиер лийг или каквото и да е/ има тв затъмнение - демек мачове от други групи не се играят.
2. За да ги дават директно трябва да са по друго време - петък, понеделник или по - рано през уикенда.
3. За да дават запис - требе и с нещо да се снима - нале?
Даже може да забраните Панорама, Новините, Риалити форматите, филмите и кот' се сетите, белким някой види мега-дербито на галактиките.
П.П. После лафчетата, че ние сме били комунисти - па не се виждате, че БГ футбол умря от такива "разбирачи" кат' Перуката, Гелосаното и Емфието.
Както и да си въртите дупарите - 'орицата искат да гледат чорбата и затова ся ще ги забранят, за да не се види, че на мач събират повече публика от цялата А груп взета заедно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУф, наистина ми писна от наш Дришльо - то бива да те бият като тъпан на циганска сваДба, ама това вече на нищо не прилича - поредните 100 евро заминали на вятъраУж бил контузен - кога пък се контузи, като ни жена, ни турнира има да си играе с тях напоследък. Спирам да го следя това момче, жалко, поредният Валери Божинов, а имаше толкова много талант...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЗащо да е неподготвен?!?
Точната причина да не се излъчи мача на живо е, че по същото време играят в А група.
А това последното пък е толкова тъпо, че чак не знам кой гений го е измислил. В Англия мачовете във ВЛ от 15:00 ч. с събота не са ефирни, защото по тове време играят в долната дивизия, а у нас е точно обратното.Някой сигурно го е страх, че В група е по-интересна от А?
1. В цял свят, когато има мачове от водещата група на шампионата /А-група или Премиер лийг или каквото и да е/ има тв затъмнение - демек мачове от други групи не се играят.
2. За да ги дават директно трябва да са по друго време - петък, понеделник или по - рано през уикенда.
3. За да дават запис - требе и с нещо да се снима - нале?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУф, наистина ми писна от наш Дришльо - то бива да те бият като тъпан на циганска сваДба, ама това вече на нищо не прилича - поредните 100 евро заминали на вятъраУж бил контузен - кога пък се контузи, като ни жена, ни турнира има да си играе с тях напоследък. Спирам да го следя това момче, жалко, поредният Валери Божинов, а имаше толкова много талант...
Ма що се "занимавш" бе ???
Когато за един спортист (без значение кой е спорта) е по-важно, какви са му чорапите, и дале има батерия за селфита, той НЕ СТАВА !!!
НЕ СТА ВА за ГОЛЯМ ИГРАЧ...!!! Не че е постигнал малко... Но пък мисля, че така е още по-тъпо - да сгънеш в подножието на върха... Лично мнение..
Разбира се, че му пожелавам, да спечели мноо турнири и да стане най-добрия. Немаше да е лошо да имаме и ний една машинка на корта ( те така, за цвят), ама успехите на Григора, са по-скоро случайни.. и докат ПО-ВАЖНО е ВСИЧКО ДРУГО(с кого е ял, с кви гащи е и кой спи в съседната стая на хотелот), а пречка да се представи по-добре е ВСИЧКО ДРУГО, но не и той самия (ракетата, треньоро, жена му, бившата, настоящата, комшията, кака Гинка) - ТАКА ЩЕ Е ...
Ще спечели още некой турнир, но ще загуби десет ... та така...
Язък...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Коментар
-
Уф, наистина ми писна от наш Дришльо - то бива да те бият като тъпан на циганска сваДба, ама това вече на нищо не прилича - поредните 100 евро заминали на вятъраУж бил контузен - кога пък се контузи, като ни жена, ни турнира има да си играе с тях напоследък. Спирам да го следя това момче, жалко, поредният Валери Божинов, а имаше толкова много талант...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
http://www.sportal.bg/news.php?news=560590
Това е не само пасквил, ами не знам, какво си! Не знам как може да се нарече. Не намирам думи. В Канал 3, дали въобще знаят за това изказване от някой си? Ако, знаят - много лошо им се чини. Ганчев няма да ги допусне на стадиона, но те "милите" в 22.00 часа, верни на това да осведомяват почитателите на футбола, щели да пуснат пълен запис. Е, от къде, ще го вземат този запис тия мърди?!!! - след като Ганчев не ги допуска на стадиона?!! Сигурно, ще го купят от Eurosport или ВВС, които може би държат правата над мача и по всяка вероятност, ще го предават пряко?!!! Това написаното е пълен идиотизъм в действие с единствена цел да се очерни някой. Този идиот, който го е написал това, най-малкото, което заслужава е да бъде скопен. То бива-бива простотия, ама хайде - стига вече!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеE що пак неподготвени се изказвате:
http://www.sportal.bg/news.php?news=560590
Точната причина да не се излъчи мача на живо е, че по същото време играят в А група.
А това последното пък е толкова тъпо, че чак не знам кой гений го е измислил. В Англия мачовете във ВЛ от 15:00 ч. с събота не са ефирни, защото по тове време играят в долната дивизия, а у нас е точно обратното.Някой сигурно го е страх, че В група е по-интересна от А?
Коментар
Коментар