If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реално накрая ударихте и една греда за 4-0, но като се замислиш мноооооого ви върза в тоя мач!
3 удара във вратата - 3 гола ЗА ДВАДЕСЕТ МИНУТИ!
Верно че ни натискахте и не ни оставяхте да минем центъра, но спокойно можеше и някой от тия удари да се спаси от Де Хея, а не да попаднат в кьошетата! С това разбира се не поставям под съмнение кой беше по-добрия отбор на терена! Просто и на нас малко късмет можеше да ни дойде добре!
Гледам енгилизите абсолютно безпристрастно но в първите 30мин не знаехте на кой свят сте.Така,че при още малко късмет на Венгер и отивахте на трамвайчето за Княжево.Не е заяждане,Мангалчестер до някъде са ми симпатични с изключение на Гаал
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Ний па вчера шамаросахме Борусия...
Тегаво начало.
После, полека влязохме в мача и нещата си дойдоха на място.
Единия ни гол, беше от засада. Тъпо. Съдята, ТРЯБВА да ги вижда тия "тънки засади"... Алаба, като последен, можеше и да го изгонат.. факт.
Тъй ели иначе, бяхме подчертано по-силни(освен, по едно време през първото, когато Гюндоган минаваше през центъра, като па парат..) и заслужено си взехме мача.
Общо зето, почнахме с най-доброто, здраво, коет има. Виде се, че в центъра си требе по-чевръст рогач (Алонсо, вече не може да изкара цел такъв, мач) и Видал се поЯви.
Дежурните голмайстори.
Хубаво е, че Гьотце (средна оценка от мен), пак вкара.
Важното е, "най-добрия" треньор да продължава да го пуска.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Реално накрая ударихте и една греда за 4-0, но като се замислиш мноооооого ви върза в тоя мач!
Верно че ни натискахте и не ни оставяхте да минем центъра, но спокойно можеше и някой от тия удари да се спаси от Де Хея, а не да попаднат в кьошетата! С това разбира се не поставям под съмнение кой беше по-добрия отбор на терена! Просто и на нас малко късмет можеше да ни дойде добре!
The reason Manchester united lost yesterday was because their defenders were
Young, Small and Blind
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
П.П. Дано не съм подвел някого с онова 4 плюс гола за Арсенал като залог, но с оглед положенията в мача си мисля че съвсем не бях далеко от истината
П.П.П. В компанията в която съм в момента, фенове на 4 различни отбора от ПЛ вече тръгнаха залози За и Против Клоп за следващ мениджър на Червените
Лека вечер, само Дунав и Go Gunners!!!
Като се срещнем за купата, ще видим докъде сте я докарали, Груец.
П.П. Засега си говорете
Чул те Господ.Да се надявааме,че пак ще дадеш прогнози и виждания.Преди време слагах парички на антипрогнозите на другаря Батков и винаги се получаваше.Твойте няколко пъти ги изпускам но вече си ми сигурен барометър.Да си ми жив, здрав и на линия,че другаря Батков зачезна от спортния небосклон
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Хм,Белаид днес имаше ден,но когато изпадне в дупка става страшно,Минев винаги съм го харесвал защото е куче , вече изпуска парата.Напред съм съгласен,лошото е,че продължаваме да играеме с човек по малко,който застане на центъра все едно е на пейката.Юношите хубаво ги имаме ама я помисли в последните мачове освен задължителния друг играе ли?Дано за последното да не съм прав ама...
принципно си прав, но заздравихме защитата и най-вече - горе долу постоянен дефанс имаме, т.е. сработване, което е важно. А единствения ни юноша не е формален и не го вадим в 20-тата минута като някои отбори. Има подем, но нека не се прехласваме като някои преди година, които и сега пак си се прехласват във В на невероятните резултати - все така да се кефят Сега е важно да направим една хубава годишнина (макар за мен този мач да е леко безсмислен като организация и да дава сериозен повод за бъзик тип, че единствените евроотбори, с които играем в последните 3 години са все приятелски срещи), за да се преброим и пълен стадион с Лудоглавци - резултатът там не е от съществено значение, важното е да няма болни амбиции.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
много съм далече от свинските полюции за дпс и тиквоний, макар да не трябва да си закрива очите ид а се лъжем - има интереси и на едните, и на другите в Левски, доколко реално са представени е съвсем отделен, макар и немаловажен въпрос. Да махнем тази тема - просто този Левски е една идея по-малко слаб от Латекса (аз лично изкарах малко лев). Ако трябва да съм максимално обективен, този Левски е подобрено копие на чорбата от миналата година или на Берое - сравнително стегната зашита, а напред, с малко късмет, каквото стане. Затова и бием "грандовете" Берое, Славия и Латекса, а падаме от Локо П и едва не бяхме бити от Пирин в София - окопната тактика не действа срещу малките отбори. И все пак има малък светъл лъч надежда - имаме много юноши в състава, което е чудесно и дано продължава.
Само Левски!!!
Хм,Белаид днес имаше ден,но когато изпадне в дупка става страшно,Минев винаги съм го харесвал защото е куче , вече изпуска парата.Напред съм съгласен,лошото е,че продължаваме да играеме с човек по малко,който застане на центъра все едно е на пейката.Юношите хубаво ги имаме ама я помисли в последните мачове освен задължителния друг играе ли?Дано за последното да не съм прав ама...
Kak не е изненада бе Груичи,не е нормално отбор създаден от играчи сбирщина , които никой не иска да е на първо място.Естествено ако не започнеш да изповядваш свинските полюции за намеса на бройко и решения на майка им бкп и неофициалния им собственик дпс.След тоя цирк започвам вече да очаквам и Андора да ни бие
много съм далече от свинските полюции за дпс и тиквоний, макар да не трябва да си закрива очите ид а се лъжем - има интереси и на едните, и на другите в Левски, доколко реално са представени е съвсем отделен, макар и немаловажен въпрос. Да махнем тази тема - просто този Левски е една идея по-малко слаб от Латекса (аз лично изкарах малко лев). Ако трябва да съм максимално обективен, този Левски е подобрено копие на чорбата от миналата година или на Берое - сравнително стегната зашита, а напред, с малко късмет, каквото стане. Затова и бием "грандовете" Берое, Славия и Латекса, а падаме от Локо П и едва не бяхме бити от Пирин в София - окопната тактика не действа срещу малките отбори. И все пак има малък светъл лъч надежда - имаме много юноши в състава, което е чудесно и дано продължава.
Само Левски!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Честита победа на феновете на Арсенал.
Изиграха най-добрите си 20 минути от 10на години насам - вкараха си 3те удара във вратата и мача свърши.
Ние почнахме да играем някъде към 40тата минута, но това не стигна даже за гол
Дадада Вие колко положения имахте освен Мартиал в края на първото полувреме?
Kak не е изненада бе Груичи,не е нормално отбор създаден от играчи сбирщина , които никой не иска да е на първо място.Естествено ако не започнеш да изповядваш свинските полюции за намеса на бройко и решения на майка им бкп и неофициалния им собственик дпс.След тоя цирк започвам вече да очаквам и Андора да ни бие
Първото и третото не са никаква изненада ,за другите не се знае
първото е тотална изненада, с оглед малоумието на ръководството и феновете на Ливера в частност, и изобщо на ингилизите - там, ако един тренер не падне с 88:0, и то поне 3 поредни мача, не се води за провал и винаги се дава примера със сър дъФка, който бил пред изпадане първия сезон, сити го разбили, ама после станало вери густо. А третото е тотална изненада не като игра или единици на двата отбора, а като резултати на мосюто в последните години с манчо - виж им статтистиката. Реално най-малката изненада (за мен) беше победата на Левски - и то не зашото сме добри, просто нивото на А група е отчайващо слабо. Ама така е, като я няма комуноидната креатура
Коментар