IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Айде да черпиш.Роджърс са го махнАли ...
    Вий, си си черпете, само Клопо не закачайте.
    Той е НАШ !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      The reason Manchester united lost yesterday was because their defenders were
      Young, Small and Blind
      Айде да черпиш.Роджърс са го махнАли ...
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Реално накрая ударихте и една греда за 4-0, но като се замислиш мноооооого ви върза в тоя мач!
        3 удара във вратата - 3 гола ЗА ДВАДЕСЕТ МИНУТИ!
        Верно че ни натискахте и не ни оставяхте да минем центъра, но спокойно можеше и някой от тия удари да се спаси от Де Хея, а не да попаднат в кьошетата! С това разбира се не поставям под съмнение кой беше по-добрия отбор на терена! Просто и на нас малко късмет можеше да ни дойде добре!
        Гледам енгилизите абсолютно безпристрастно но в първите 30мин не знаехте на кой свят сте.Така,че при още малко късмет на Венгер и отивахте на трамвайчето за Княжево.Не е заяждане,Мангалчестер до някъде са ми симпатични с изключение на Гаал
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ний па вчера шамаросахме Борусия...
          Тегаво начало.
          После, полека влязохме в мача и нещата си дойдоха на място.
          Единия ни гол, беше от засада. Тъпо. Съдята, ТРЯБВА да ги вижда тия "тънки засади"... Алаба, като последен, можеше и да го изгонат.. факт.
          Тъй ели иначе, бяхме подчертано по-силни(освен, по едно време през първото, когато Гюндоган минаваше през центъра, като па парат..) и заслужено си взехме мача.
          Общо зето, почнахме с най-доброто, здраво, коет има. Виде се, че в центъра си требе по-чевръст рогач (Алонсо, вече не може да изкара цел такъв, мач) и Видал се поЯви.
          Дежурните голмайстори.
          Хубаво е, че Гьотце (средна оценка от мен), пак вкара.
          Важното е, "най-добрия" треньор да продължава да го пуска.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Young, Small and Blind

Коментар

Реално накрая ударихте и една греда за 4-0, но като се замислиш мноооооого ви върза в тоя мач!
              Верно че ни натискахте и не ни оставяхте да минем центъра, но спокойно можеше и някой от тия удари да се спаси от Де Хея, а не да попаднат в кьошетата! С това разбира се не поставям под съмнение кой беше по-добрия отбор на терена! Просто и на нас малко късмет можеше да ни дойде добре!
              Young, Small and Blind
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                П.П. Дано не съм подвел някого с онова 4 плюс гола за Арсенал като залог, но с оглед положенията в мача си мисля че съвсем не бях далеко от истината

П.П.П. В компанията в която съм в момента, фенове на 4 различни отбора от ПЛ вече тръгнаха залози За и Против Клоп за следващ мениджър на Червените

Лека вечер, само Дунав и Go Gunners!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Като се срещнем за купата, ще видим докъде сте я докарали, Груец.

П.П. Засега си говорете
                  Чул те Господ.Да се надявааме,че пак ще дадеш прогнози и виждания.Преди време слагах парички на антипрогнозите на другаря Батков и винаги се получаваше.Твойте няколко пъти ги изпускам но вече си ми сигурен барометър.Да си ми жив, здрав и на линия,че другаря Батков зачезна от спортния небосклон
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Като се срещнем за купата, ще видим докъде сте я докарали, Груец.

П.П. Засега си говорете

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      Хм,Белаид днес имаше ден,но когато изпадне в дупка става страшно,Минев винаги съм го харесвал защото е куче , вече изпуска парата.Напред съм съгласен,лошото е,че продължаваме да играеме с човек по малко,който застане на центъра все едно е на пейката.Юношите хубаво ги имаме ама я помисли в последните мачове освен задължителния друг играе ли?Дано за последното да не съм прав ама...
                      принципно си прав, но заздравихме защитата и най-вече - горе долу постоянен дефанс имаме, т.е. сработване, което е важно. А единствения ни юноша не е формален и не го вадим в 20-тата минута като някои отбори. Има подем, но нека не се прехласваме като някои преди година, които и сега пак си се прехласват във В на невероятните резултати - все така да се кефят Сега е важно да направим една хубава годишнина (макар за мен този мач да е леко безсмислен като организация и да дава сериозен повод за бъзик тип, че единствените евроотбори, с които играем в последните 3 години са все приятелски срещи), за да се преброим и пълен стадион с Лудоглавци - резултатът там не е от съществено значение, важното е да няма болни амбиции.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        много съм далече от свинските полюции за дпс и тиквоний, макар да не трябва да си закрива очите ид а се лъжем - има интереси и на едните, и на другите в Левски, доколко реално са представени е съвсем отделен, макар и немаловажен въпрос. Да махнем тази тема - просто този Левски е една идея по-малко слаб от Латекса (аз лично изкарах малко лев). Ако трябва да съм максимално обективен, този Левски е подобрено копие на чорбата от миналата година или на Берое - сравнително стегната зашита, а напред, с малко късмет, каквото стане. Затова и бием "грандовете" Берое, Славия и Латекса, а падаме от Локо П и едва не бяхме бити от Пирин в София - окопната тактика не действа срещу малките отбори. И все пак има малък светъл лъч надежда - имаме много юноши в състава, което е чудесно и дано продължава.
                        Само Левски!!!
                        Хм,Белаид днес имаше ден,но когато изпадне в дупка става страшно,Минев винаги съм го харесвал защото е куче , вече изпуска парата.Напред съм съгласен,лошото е,че продължаваме да играеме с човек по малко,който застане на центъра все едно е на пейката.Юношите хубаво ги имаме ама я помисли в последните мачове освен задължителния друг играе ли?Дано за последното да не съм прав ама...

Коментар

Kak не е изненада бе Груичи,не е нормално отбор създаден от играчи сбирщина , които никой не иска да е на първо място.Естествено ако не започнеш да изповядваш свинските полюции за намеса на бройко и решения на майка им бкп и неофициалния им собственик дпс.След тоя цирк започвам вече да очаквам и Андора да ни бие
                          много съм далече от свинските полюции за дпс и тиквоний, макар да не трябва да си закрива очите ид а се лъжем - има интереси и на едните, и на другите в Левски, доколко реално са представени е съвсем отделен, макар и немаловажен въпрос. Да махнем тази тема - просто този Левски е една идея по-малко слаб от Латекса (аз лично изкарах малко лев). Ако трябва да съм максимално обективен, този Левски е подобрено копие на чорбата от миналата година или на Берое - сравнително стегната зашита, а напред, с малко късмет, каквото стане. Затова и бием "грандовете" Берое, Славия и Латекса, а падаме от Локо П и едва не бяхме бити от Пирин в София - окопната тактика не действа срещу малките отбори. И все пак има малък светъл лъч надежда - имаме много юноши в състава, което е чудесно и дано продължава.
                          Само Левски!!!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Честита победа на феновете на Арсенал.
                            Изиграха най-добрите си 20 минути от 10на години насам - вкараха си 3те удара във вратата и мача свърши.
                            Ние почнахме да играем някъде към 40тата минута, но това не стигна даже за гол
                            Дадада Вие колко положения имахте освен Мартиал в края на първото полувреме?

Коментар

• Kak не е изненада бе Груичи,не е нормално отбор създаден от играчи сбирщина , които никой не иска да е на първо място.Естествено ако не започнеш да изповядваш свинските полюции за намеса на бройко и решения на майка им бкп и неофициалния им собственик дпс.След тоя цирк започвам вече да очаквам и Андора да ни бие

Коментар

Първото и третото не са никаква изненада ,за другите не се знае
                                първото е тотална изненада, с оглед малоумието на ръководството и феновете на Ливера в частност, и изобщо на ингилизите - там, ако един тренер не падне с 88:0, и то поне 3 поредни мача, не се води за провал и винаги се дава примера със сър дъФка, който бил пред изпадане първия сезон, сити го разбили, ама после станало вери густо. А третото е тотална изненада не като игра или единици на двата отбора, а като резултати на мосюто в последните години с манчо - виж им статтистиката. Реално най-малката изненада (за мен) беше победата на Левски - и то не зашото сме добри, просто нивото на А група е отчайващо слабо. Ама така е, като я няма комуноидната креатура

Коментар

Working...
                                X