IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Днес е някакъв ненормален, осемнайсеторно критичен ден и невероятен ден:
    - Ливера уволниха Лебедаря
    - Левски оглави класирането
    - Арсето биха Манчо
    - аз печеля на бетингите
    - във фентъзито имам трицифрен резултат
    баааасииии
    Първото и третото не са никаква изненада ,за другите не се знае
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Днес е някакъв ненормален, осемнайсеторно критичен ден и невероятен ден:
      - Ливера уволниха Лебедаря
      - Левски оглави класирането
      - Арсето биха Манчо
      - аз печеля на бетингите
      - във фентъзито имам трицифрен резултат
      баааасииии
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
        Eми аз като гледам единственото решение днес е яко свирки и надупване на Перуканчо.Ако не е така ,покажи къде прочете друго.Виж за второто си на път за първи път да познаеш.Макар,че като прочетох мнението ти и знам колко ги разбираш нещата ,започвам да си мисля дали пък няма да стане чудо
        Както казах единствения шанс за победа на Левски е поредната точна прогноза на череното гуру
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Новината вече е навсякъде, така че е факт!

Иначе благодаря на Манчо за поздравлението, но истината е че първите 20 минути предопределиха и останалата част от мача, поне що се отнася до нашата игра - все пак и Венгер след толкова много срещи и несполуки срещу Моуриньо, поне е прихванал нещо от него поне що се отнася до тактическо провеждане на мачовете И нищо че по-едно време лично аз се чудех кой е по-подходящ за мен ъф дъ мач - Алексис или Чех, накрая осъзнавайки по-горното относно тактиката ни, логиката надделя в полза на нападателя, макар че като цяло и двамата а и не само бяха много добри! Както и да е, гледаме напред и живи и здрави!

П.П. Дано не съм подвел някого с онова 4 плюс гола за Арсенал като залог, но с оглед положенията в мача си мисля че съвсем не бях далеко от истината

П.П.П. В компанията в която съм в момента, фенове на 4 различни отбора от ПЛ вече тръгнаха залози За и Против Клоп за следващ мениджър на Червените

Лека вечер, само Дунав и Go Gunners!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            БР е уволнен. Няма как да постна линк в момента, но новината е на официалната страница на Ливърпул във ФБ
            още е рано за първи април, но ви пожелавам да е вярно
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• БР е уволнен. Няма как да постна линк в момента, но новината е на официалната страница на Ливърпул във ФБ
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Честита победа на феновете на Арсенал.
                Изиграха най-добрите си 20 минути от 10на години насам - вкараха си 3те удара във вратата и мача свърши.
                Ние почнахме да играем някъде към 40тата минута, но това не стигна даже за гол

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Излага се чорбицата днес, само 7 на 0
                  Няма се плашиш,радостите предстоят.Догодина в баш селските ще има и по 17-0 ако пък пиги даде заплати по високи и от тези в Лудокурец може и 27-0.Важното е да има седмица ,всичко останало са подробности

Коментар

• Излага се чорбицата днес, само 7 на 0

Коментар

Нема такива индикации за вземане лиценз на друг отбор, не гледаш ли какво се реши днес на сбирката?

Телюгите трудна работа да бият Латекса, най-много някой героичен Х да врътнат.
                      Eми аз като гледам единственото решение днес е яко свирки и надупване на Перуканчо.Ако не е така ,покажи къде прочете друго.Виж за второто си на път за първи път да познаеш.Макар,че като прочетох мнението ти и знам колко ги разбираш нещата ,започвам да си мисля дали пък няма да стане чудо

Коментар

бе те и маляките уж избраха кирлиза, за да не подписват нищо с кредиторите, пък те, "по волята на народа", го подписаха и после същият този народ ги преизбра С чорбата е същото - и на маляките, и на чорбата ще им опросят някога задълженията, въпрос на време е, докато те се правят на горди и независими, обяснявайки едните как са наследници на гордите елини, а другите - на ас-23.... Смех.
                        Къде отиде па ти с гръчолята, бря?

Чорбетата имаха готов отбор, оценен на около 10-11 милки, на който НАП отказа да разсрочи задълженията и съответно актив ( футболистите ), литнаха в кофата от акъла на НАП.

Ха, сега да вземат дедовия от фалирало дружество, за което "мъдро" помогнаха да стане такова по незнайни критерии.

Коментар

Нема такива индикации за вземане лиценз на друг отбор, не гледаш ли какво се реши днес на сбирката?

бе те и маляките уж избраха кирлиза, за да не подписват нищо с кредиторите, пък те, "по волята на народа", го подписаха и после същият този народ ги преизбра С чорбата е същото - и на маляките, и на чорбата ще им опросят някога задълженията, въпрос на време е, докато те се правят на горди и независими, обяснявайки едните как са наследници на гордите елини, а другите - на ас-23.... Смех.

Коментар

При чорбата нещата са ясни - обединение с Латекса и припознаване. Смешното е, че този ултра трагичен Левски има шанс да излезе на първо място в класирането, ако победи довечера в Ловеч Това е горе-долу като първото място на Юнайтед в Англия

Коментар

• При чорбата нещата са ясни - обединение с Латекса и припознаване. Смешното е, че този ултра трагичен Левски има шанс да излезе на първо място в класирането, ако победи довечера в Ловеч Това е горе-долу като първото място на Юнайтед в Англия

Коментар

• Прасенца,какво ще изберете сега.Сватбения марш или погребалния,тоя джуджето излезна голям мръсник а?

Коментар

Working...
                                X