IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Аз пък не съм съгласен с предният ти пост Груйче! Не виждам кой трябваше да е на игрището ОТ ЗДРАВИТЕ играчи, че да бием!
    Руснаците МОЖЕМ да ги бием - само че трябва да ги надблъскаме!
    Вчера не се получи поради простия факт, че ги няма нашите блъскачи!

Опитаха сервиз силен да бият - видя се 7 сбъркани първия гейм! На руснаците доста им влизаше сервиса, а пък ние бяхме без "титулярния" си посрещач в момента!
    Общо взето в двете най-важни неща се провалихме - нормално да паднем на 0!
    ами казах си го - трябваше да викне други Бидона, ама на, не ще, има си лична омраза към някои играчи. Споменах вече другия близнак, да кажа и за Жани Желязков като диагонал - още е лапе, ама игра силно в Баку, обаче той пък е син на Ники Желязков, та и там може да има лична омраза, знам ли? Да, не сме в титулярен състав, ама пък рашките бяха без Мусерски, който им е половината отбор. И все пак можеше и по-добре, но не и с Бидона, казах вече, че трябвапе да пазим Плачи, а не да назначаваме анономници в треньорския бизнес...
    С втората част от мнението ти съм съгласен, но я ми припомни кога за последно бихме казаците в мач със значение, че аз наистина не помня подобно нещо в последните 30 години
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ...ПП С пидирашчета като Франсета, Жабари и Мангалята играем мноооого по-трудно, защото нашите не могат да играят повече от 2-3 атаки в разиграване, а ония като извадят няколко топки в защита и ни бият като тъпан на сватба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Че сме слаби, слаби сме, две мнения по този въпрос няма, но точно този доста слаб отбор би 2 пъти дойчовете, вярно, пред родна публика, и едва не удари отбор номер 1 в света към момента - Франция. Просто трябваше да викне оше някой освен Градинаров, а явно и Тошко Шкембака, колкото и да го псуваме, все пак си е от значение за отбора... И все пак можеше повече - поне малко да се потрудят казаците, пък то...
        Аз пък не съм съгласен с предният ти пост Груйче! Не виждам кой трябваше да е на игрището ОТ ЗДРАВИТЕ играчи, че да бием!
        Руснаците МОЖЕМ да ги бием - само че трябва да ги надблъскаме!
        Вчера не се получи поради простия факт, че ги няма нашите блъскачи!

Опитаха сервиз силен да бият - видя се 7 сбъркани първия гейм! На руснаците доста им влизаше сервиса, а пък ние бяхме без "титулярния" си посрещач в момента!
        Общо взето в двете най-важни неща се провалихме - нормално да паднем на 0!

Коментар

• Че сме слаби, слаби сме, две мнения по този въпрос няма, но точно този доста слаб отбор би 2 пъти дойчовете, вярно, пред родна публика, и едва не удари отбор номер 1 в света към момента - Франция. Просто трябваше да викне оше някой освен Градинаров, а явно и Тошко Шкембака, колкото и да го псуваме, все пак си е от значение за отбора... И все пак можеше повече - поне малко да се потрудят казаците, пък то...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

паднахме, стандартно, има някаква прокоба като играем с казаците - аз лично не помня да сме ги били някога във важен мач в последните 30 години А уж комунизмът падна и вече не си нареждат да падаме отгоре - просто не става, стилът им на игра ни е много крив... 2-3 победи в мачове без никакво значение от 30+ за последните 30 години и това е
            И все си мисля, че Бидона, а.к.а. Пламен ГлавътЪ можеше да избере и по-добър състав, както и че не трябваше да се сменя Плачи, но и това е друга тема.
            Упсех на глигориан утре, макар и за там резултатът да е предизвестен, въпреки че педерер вече е пенсия и все повече се гаврят с него знайни и незнайни
            Българите въобще не мислеха за тоя мач!!!Те много добре знаеха,че много трудно ще се доберат до тройката,да не говорим за единичката!!!
            А ,забравих за твоя любимец-Педерерчо!!!Тоя да не е сръбски Педер бре!!!
            Last edited by kefala; 07.01.2016, 21:25.

Коментар

• Гледах колко безпомощни бяха руснаците с французите и много се надявах, че имаме шанс днес...
              Жалко, липсваше дори духът, който имахме срещу финладците.

Коментар

Българи - Юнаци
                паднахме, стандартно, има някаква прокоба като играем с казаците - аз лично не помня да сме ги били някога във важен мач в последните 30 години А уж комунизмът падна и вече не си нареждат да падаме отгоре - просто не става, стилът им на игра ни е много крив... 2-3 победи в мачове без никакво значение от 30+ за последните 30 години и това е
                И все си мисля, че Бидона, а.к.а. Пламен ГлавътЪ можеше да избере и по-добър състав, както и че не трябваше да се сменя Плачи, но и това е друга тема.
                Упсех на глигориан утре, макар и за там резултатът да е предизвестен, въпреки че педерер вече е пенсия и все повече се гаврят с него знайни и незнайни

Коментар

Българи - Юнаци
                  Играли сме добро ама сме немали шансу!

Жалко - пропускаме олимпиадата

Коментар

• Българи - Юнаци

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Не гледате ли Гъргор, бре?

Вчера Николчето го е сцепила от кекс и първия гейм едва се мъкнеше по корта. Сега включи автопилота, па и оня поумаля малко
                      Доста ще го поумори тази ми се струва. Ще виждаме

Коментар

Брей, бях го отписал тоя мач и се пцувах за какво не си легнах, ами висях кат' бухал да го чакам

Груец, отървал си майните, които раздаде на два-три пъти Гъргор на съдиите, щото го ощетиха. Сефте го чух да реве по корта и по едно време вторият гейм започна да ги пародира.

Не викат аут на оня и нашият пада на колене и се захлюпва като за молитва и стои така. После викнаха аут и нашият вдигна ръцете нагоре като за Алелуя и публиката взе да се хили.

Както и да е. Бравас, време е думнем оная пенция Педерер да'ва ...
                        Не съм убеден,че двамата братя на едно място няма да развалят атмосферата в отбора и за пореден път да си тръгне треньора.Мисля че това е причината Пл.Константинов да не го вика.А що се отнася до Боян Йорданов ,той от 2-3 години я кара на стара слава заради хронична контузия в рамото.Доколкото знам има някоко операции и точно заради рамото отпадна от Европейското.А в момента няма и отбор,защото избяга от Румъния заради намалена заплата.

Коментар

.... Аз за гъргоря имам особено мнение...
                          Attached Files
                          Only God Can Judge me...

Коментар

Брей, бях го отписал тоя мач и се пцувах за какво не си легнах, ами висях кат' бухал да го чакам

Груец, отървал си майните, които раздаде на два-три пъти Гъргор на съдиите, щото го ощетиха. Сефте го чух да реве по корта и по едно време вторият гейм започна да ги пародира.

Не викат аут на оня и нашият пада на колене и се захлюпва като за молитва и стои така. После викнаха аут и нашият вдигна ръцете нагоре като за Алелуя и публиката взе да се хили.

е, това е весело, пропуснал съм го Аз за гъргоря имам особено мнение, но е факт (както и за барбуков), че е най-славещият ни българин по света за хубаво или за лошо. Желая му успех - и без това педерер ми е доста противен, удивен съм на колко народ е любимец, а той просто уцели период, в който реално нямаше конкуренция (там Кафелников, Марат Сафин, Хюит и т.н. не се броят), но това е друга тема...

Коментар

• Брей, бях го отписал тоя мач и се пцувах за какво не си легнах, ами висях кат' бухал да го чакам

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                                e, точно така, "отказа" се, след като толкова пъти главЪтЪ не го викна. Имаше и един друг талант - Боян Йорданов, ама и той май ще се "откаже". За разлика от тях правим свирки на оня михлюз Интересчийски да се върнел, същата история като барбукоглу, но да не се отплесвам.

Гледам Гъргор, ето и линк - http://live.3pmstream.com/static/fre...729395950.html Ако не на тенис, поне ни слави с жените, с които ходи, но пусто и той си има тресчици за дялане... Успех на Гришо и на нашите довечера

Коментар

Working...
                                X