Айде Миньончето да помага довечера да се класираме!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеКакво мислите ще стане с Кубрат?
Аз май не съм оптимист
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАре ся....
Чак па фашисти ...
Мани, бах ти селския мач... Че ми докарат имфарт тия хора на стари години...
Цяло полувреме - БЕЗОБРАЗНИ на Алианц арена...
И на края се клесирахме със съдийски аванти и късмет... (борихме се, разбира се, много нерви.. но мача не се реши от футболистите на Байерн..)
МАХАЙ СЕ, КОПЕЛЕ ИСПАНСКО... СЕГА И ВЕДНАГА...
Сега искам отмъщение! Меси * 2 / Суарез *2 + Неймар (и то само в единия мач)!!!
Коментар
-
аз заспах, но сутринта Колчо ме беше брифирал за развитието на мачаПринципно много се кефя на машината, ама как пък все главанаци си избират да ги водят, идея нямам
Сега и с татко Карло начело
Иначе малко ме е яд, че не пускам тото от 3 месеца (направо съм си на изчистване, даже не съм и на метадон, пък уж това си е тежка наркомания, хазарта имам из на в пред вид), защото бях убеден, че машината ше се класира при 0:2 на полувремето, ма ей-на, не искам да пускам все още тото, дано се опазя до Европейското чист, пък после пей, сърце
Надявам се на двойки:
Сити-Бавария - нещата са ясни, освен ако пепи не реши да се мазни на новите арабели, ама и без пепи Бавария са много отчетлив фаворит
Барса-Атлетико - много се надявам Чоло да ми го сложи
Реал-ПСЖ - ами така пък, за кеф, не знам за кой ще съм
Бенфика-Волфсбург - без значение кой от двата, за да има някой различен, малък, на полуфиналите
та така
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТия шибаняци Байерн ме върнаха с 50 евро назад!
Най-слабия им мач от последните 5-6 години!
Мамка им фашистичка - дано се паднат с Барса и да отнесат по 4-5 в двата мача!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТия шибаняци Байерн ме върнаха с 50 евро назад!
Най-слабия им мач от последните 5-6 години!
Мамка им фашистичка - дано се паднат с Барса и да отнесат по 4-5 в двата мача!
Чак па фашисти ...
Мани, бах ти селския мач... Че ми докарат имфарт тия хора на стари години...
Цяло полувреме - БЕЗОБРАЗНИ на Алианц арена...
И на края се клесирахме със съдийски аванти и късмет... (борихме се, разбира се, много нерви.. но мача не се реши от футболистите на Байерн..)
МАХАЙ СЕ, КОПЕЛЕ ИСПАНСКО... СЕГА И ВЕДНАГА...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...можем да споменем и Гришко, на когото му остана повече време за гушкане:
П.П. Тъжно ми е, че в момента се млатят българи срещу българи: Байерн - Ювентус ( баварците са доказани българи, също както и 30% от населението на Итали е такова ).
Бог Маранди е за южните сънародници, заради самоотвержената им игра в защита като колектив и как се подкрепят при дефенса
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение80-та минута
играят първия (лестър) срещу предпоследните свраки
1-0
слагам 10 евро за Х при коефицент 10
Коментар
Коментар