IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Пратиха Клопо срещу бившия му отбор... лош жребий за нас, ама какво да се прави
    напротив, жребият е супер за вас в стратегически план - отпадате, не се класирате за ШЛ догодина, защото това (през ЛЕ) ви е горе-долу единствения шанс за класиране за ШЛ, отебавате и евентуалната ЛЕ догодина и имате реално всички шансове да се борите за титлата, освен ако и Юнайтед не се класират за ШЛ и вземат Моу - тогава ще са отявлен фаворит за шипЪ

Иначе познах за Пърцилона и Атлетико (реално единственият отбор, който мжое да ги спре тази година), но очаквах малък тим на 1/2 финалите, ама знам ли, може пък и Бенфика да се класират или пък Волфсбург - там и двата гранда са с глинени крака (дано Колчо не ме псува много )

А какво ще кажете ПСЖ да вземе ШЛ - знам, че звучи много еретично (или пък еротично, въпрос на вкус), ама за толкова набита пара, все требе нещичко да се случи? Отделно, че вече си взеха титлата у френция, та нямат за какво друго да играят, а ако Барса отпадне (което очаквам да се случи), всичко би било възможно
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Пратиха Клопо срещу бившия му отбор... лош жребий за нас, ама какво да се прави
      След като в Лигата разминаха големите отбори бях сигурен, че тук ще натресат Пуул на Борусия

Коментар

• Пратиха Клопо срещу бившия му отбор... лош жребий за нас, ама какво да се прави
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Дето се вика - сега ще си премерим маркучите (дето помпат нефта):

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

ще видим....
              Волфсбург - Реал
              Байерн - Бенфика
              Барса - АТМ
              ПСЖ - Ман Сити

Реал, Байерн, Барса и ПСЖ на полуфинал.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Дано Ви се падне Волфсбург - да играете както в сряда и да се осерете кат' за довиждане на унуй каталунче-пидирашче!

ще видим....
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Неска, желая ПеСеЖе ели Сити .. !!!

НАПРЕТ МАШИНААААА МУАХАХАХАХАХАХАААА...
                  Дано Ви се падне Волфсбург - да играете както в сряда и да се осерете кат' за довиждане на унуй каталунче-пидирашче!

Коментар

• Неска, желая ПеСеЖе ели Сити .. !!!

НАПРЕТ МАШИНААААА МУАХАХАХАХАХАХАААА...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Чисора му е много удобен като стил, единствено сам може да се прецака, но според мен ще си вземе лесно мача по точки.
                      Ти що говориш в трето лице!?

Майтап, дано всичко да свърши добре!

Иначе за довечера в Лига Европа мисля да пробвам някаква стройна система от Х-ове, евентуално без Севиля - Базел, но ще видя по-късно де

Късмет на всички!

Коментар

• anthony joshua vs charles martin

лесни 12 процента при победа на AJ )

според повечето е 50/50 мача, според мен AJ ще победи американеца с превъзхождаща сила и класа.

Коментар

• ...защото само с нашите моментни възможности надали ще стане!

Коментар

• Айде Миньончето да помага довечера да се класираме!

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
                              Какво мислите ще стане с Кубрат?
                              Аз май не съм оптимист
                              Чисора му е много удобен като стил, единствено сам може да се прецака, но според мен ще си вземе лесно мача по точки.

Коментар

• Какво мислите ще стане с Кубрат?
                                Аз май не съм оптимист

Коментар

Working...
                                X