Бог да го прости Йохан Кройф! Уникален беше! Не харесвам тоталния футбол, но навремето си беше голяма атракция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДнес има доста приятелски срещи, та пуснах едно комбо :
Естония - Норвегия Брой голове над 1.5
Турция - Швеция Брой голове над 1.5
Италия - Испания Брой голове над 1.5
Уелс - Северна Ирландия Брой голове над 1.5
Общия К е 4,88
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Хубава победа вчера за червените дяволи! Върна ни в борбата за 4тото място, въпреки че не съм сигурен че можем да устискаме!
Апропо, колко е коеф ПСж да го отстрани в ШЛ, че от доста време не съм залагал, та ме сърбят ръцете
П.С. Коригирам се, имат и една велика победа над Астън ВилаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеходил съм с 5 лева в джоба, за да...
Първоначално изпратено от mussiЕй Богу...
ей Богу...
утре този владко ще ги учи да залагат на точен резултат за предстоящия мач в който играят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПринципно, си праф.
Сичко е възможно. ФуДбол е. Топката е кръгла. Гледаме напрет. Момчетата плачат в съблекалнята...
Не твърдА, че немат ченс, но просто мисля, че сме по силния отбор. И като отбор и като индивидОалности и като НАЙДОБРИЯТРЕНѝОР разбира са...
Тоа път, май първия мач е в Мюнхен... Би било добре, ако земем да не губим с 2-0 на полувремето...
Желая ВСИЧКИ футбалери на двата тима да са на линия и да се захапем от самото начало.. Па кво сабя покаже ...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНе виждам никаква интрига в шампионската лига, особено пък при Баварците. Евентуално по някакво чудо Чоло ако забърка качествен железобетон срещу Барса му давам 5-10% шанс.Та затова битон и хасфалт му е майката, плюс яко ритане.
А интригата е в мача на шейховете и меренето на маркучите, както го написа Манчо, останалот е на поне 90% ясно, но винаги има поне по 1 изненада, та да видимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЕй Богу...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение.... Топката е кръгла. Гледаме напрет. Момчетата плачат в съблекалнята ...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПа знам лиБенфика бяха първи в групата си до последно (биха Атлетико като гости), отстраниха Зенит, които не са никак лощ отбор, първи са в Португалия, та що да нямат шансове, особено ако играете пак като срещу Юве първото полувреме. Реално шансове нямат, но винаги има нещо на хартия, което в случая май не е само на хартия
Сичко е възможно. ФуДбол е. Топката е кръгла. Гледаме напрет. Момчетата плачат в съблекалнята...
Не твърдА, че немат ченс, но просто мисля, че сме по силния отбор. И като отбор и като индивидОалности и като НАЙДОБРИЯТРЕНѝОР разбира са...
Тоа път, май първия мач е в Мюнхен... Би било добре, ако земем да не губим с 2-0 на полувремето...
Желая ВСИЧКИ футбалери на двата тима да са на линия и да се захапем от самото начало.. Па кво сабя покаже ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПа знам лиБенфика бяха първи в групата си до последно (биха Атлетико като гости), отстраниха Зенит, които не са никак лощ отбор, първи са в Португалия, та що да нямат шансове, особено ако играете пак като срещу Юве първото полувреме. Реално шансове нямат, но винаги има нещо на хартия, което в случая май не е само на хартия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДопускаш, че Бенфика може да ни изфърли в два мача ?
... Хммм... не ща да звуча фенски, ама много силно не ми се верва... Не казвам че е невъзможно... ама..
От каков матрял са ни краките, ще разберем.. Ас се надяаам, просто тва безумие от мача в Мюнхен да не се повтори повече...Бенфика бяха първи в групата си до последно (биха Атлетико като гости), отстраниха Зенит, които не са никак лощ отбор, първи са в Португалия, та що да нямат шансове, особено ако играете пак като срещу Юве първото полувреме. Реално шансове нямат, но винаги има нещо на хартия, което в случая май не е само на хартия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенапротив, жребият е супер за вас в стратегически план - отпадате, не се класирате за ШЛ догодина, защото това (през ЛЕ) ви е горе-долу единствения шанс за класиране за ШЛ, отебавате и евентуалната ЛЕ догодина и имате реално всички шансове да се борите за титлата, освен ако и Юнайтед не се класират за ШЛ и вземат Моу - тогава ще са отявлен фаворит за шипЪ
Иначе познах за Пърцилона и Атлетико (реално единственият отбор, който мжое да ги спре тази година), но очаквах малък тим на 1/2 финалите, ама знам ли, може пък и Бенфика да се класират или пък Волфсбург - там и двата гранда са с глинени крака(дано Колчо не ме псува много
)
А какво ще кажете ПСЖ да вземе ШЛ - знам, че звучи много еретично (или пък еротично, въпрос на вкус), ама за толкова набита пара, все требе нещичко да се случи? Отделно, че вече си взеха титлата у френция, та нямат за какво друго да играят, а ако Барса отпадне (което очаквам да се случи), всичко би било възможно
... Хммм... не ща да звуча фенски, ама много силно не ми се верва... Не казвам че е невъзможно... ама..
От каков матрял са ни краките, ще разберем.. Ас се надяаам, просто тва безумие от мача в Мюнхен да не се повтори повече...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар