If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва да побързаш.Като спонсор на отбора в наше село имам право на десет места в ложите.Тъй като вече имам доста приятелчета чорбарчета 8 вече са заети.Побързай защото за следващата година се очертава голям интерес за мачовете с Чико и цска.Все пак имаи предвид,че стадионите ни в А селска са с ограничен капацитет
Много ми е яко сам да си пиша в темата, но поне сам се разбирам (май шизофрения му викат)
След новия WIN всичко отива на all-in:
Люксембург - Босна и Херцеговина 2
Португалия - България -1,5
Общ К 2,73
Българи-Юнаци!!!
Муси, не искам да те притеснявам, но португалците си казаха, че ще "подценят" днешния мач, защото по-"важен" им е мача срещу Белгия във вторник
Нагласихте ли сектор А за април? Може да дойда, ако не ме домързи да погледам как ще падате пак
Трябва да побързаш.Като спонсор на отбора в наше село имам право на десет места в ложите.Тъй като вече имам доста приятелчета чорбарчета 8 вече са заети.Побързай защото за следващата година се очертава голям интерес за мачовете с Чико и цска.Все пак имаи предвид,че стадионите ни в А селска са с ограничен капацитет
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Много ми е яко сам да си пиша в темата, но поне сам се разбирам (май шизофрения му викат)
Общ К 2,73
Българи-Юнаци!!!
Е има и по мек вариант,самоуважение
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
След очертаващия се WIN печалбата се реинвестира в:
Израел19 - Италия19 2
Армения - Беларус 1Х ДШ
Общо К 2,03
Общ К 2,73
Българи-Юнаци!!!
Коментар