IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ибааааа, нашият бил - глей какви неща стават, националите бият портумангалия кат' гости, Гъргор ударил Мърльо, утре очаквам Боце да не се похвали за нешо поне един ден - накъде върви този свят. Ще взема да пусна едно тото, че май ми е време
    Не съм го гледал, но браво, дано не е уан оф ефект, в което съм почти сигурен, и да удари онзи примат Монфис. Иначе за Никол - само суперлативи, дай, Боже, всекиму подобни "баби" - класи е над Шарлопова на тема женственост, лично мнение, оф корс
    Требеше жиутното да свърши, за да почне нашият. Нервен мач, където първо Мърльо се срина психически и нашият му измъкна втория сет, после нашият клекна, но оня май физически се сдуха.

Гледах после и Монфис. Въобще не се напъна и игра на 65%. Лафихме си с франсетата из чата. Викат: Готин мач ще стане с Дими, ама 2 на 0 за франсето и май са прави.

Ако денси така, нашият няма шанс

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Аз мисля Австралийците да ги отиграя първи до 7 корнера че единицата 1.3 - лабаво!
      Успех
      Успех и на теб!
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Хубаво си мислех да пусна чиста двойка на шотландците, но ме упрекнаха в липса на самоуважение знаейки чудесно за уменията на българските "футболисти" (най-вече на масата в Син Сити и Плаза).
        Та днес започвам с азиатските квалификации:
        Австралия - Йордания 1
        Япония - Сирия -1,5
        Общо К 2,09
        Аз мисля Австралийците да ги отиграя първи до 7 корнера че единицата 1.3 - лабаво!
        Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          ...
          Днес съм пуснал:
          България19 - Шотландия19 Х2 ДШ
          Молдова - Андора 1
          Общото К е 1,70
          Хубаво си мислех да пусна чиста двойка на шотландците, но ме упрекнаха в липса на самоуважение знаейки чудесно за уменията на българските "футболисти" (най-вече на масата в Син Сити и Плаза).
          Та днес започвам с азиатските квалификации:
          Австралия - Йордания 1
          Япония - Сирия -1,5
          Общо К 2,09
          Only God Can Judge me...

Коментар

Не знам за кое животно говориш (аз т'ва определение освен за сестрите Вилямс за друг не бих ползвал) ама Гришко бил Мърко снощи - ИЗНЕНАДААА!
            Явно тая седмица Николчето е била "на участия" и не му е "изпила мъжката сила"!
            БРАВОС!
            Ибааааа, нашият бил - глей какви неща стават, националите бият портумангалия кат' гости, Гъргор ударил Мърльо, утре очаквам Боце да не се похвали за нешо поне един ден - накъде върви този свят. Ще взема да пусна едно тото, че май ми е време
            Не съм го гледал, но браво, дано не е уан оф ефект, в което съм почти сигурен, и да удари онзи примат Монфис. Иначе за Никол - само суперлативи, дай, Боже, всекиму подобни "баби" - класи е над Шарлопова на тема женственост, лично мнение, оф корс
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              http://topsport.ibox.bg/news/id_712578735
              С балет се е занимавала през това време Май наградата за победата ще е сладка
              Иска агнешко...ще трябва да се поддържа Николчето!

Коментар

.... ама Гришко бил Мърко снощи - ИЗНЕНАДААА!
                БРАВОС!
                http://topsport.ibox.bg/news/id_712578735
                С балет се е занимавала през това време Май наградата за победата ще е сладка
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Пада жиутноту, пада. Голям трътка е отпрала - закрива половината корт
                  Не знам за кое животно говориш (аз т'ва определение освен за сестрите Вилямс за друг не бих ползвал) ама Гришко бил Мърко снощи - ИЗНЕНАДААА!
                  БРАВОС!

Коментар

• Пада жиутноту, пада. Голям трътка е отпрала - закрива половината корт

Коментар

Муси, не искам да те притеснявам, но португалците си казаха, че ще "подценят" днешния мач, защото по-"важен" им е мача срещу Белгия във вторник
                      Както го подцениха, така и можеше да отиде на 5 гола разлика. Евала на Владо Стоянов (някъде из интернет четох, че трябва да пратят него да пази границата ни ), че изкара мача и тотално отказа целия португалски отбор, който вместо да рита сватбарската на празна врата можеше и да е малко по-съсредоточен.
                      Както и да е... дето вика Кобрата - провизирахме акаунта и гледаме напред
                      Днес съм пуснал:
                      България19 - Шотландия19 Х2 ДШ
                      Молдова - Андора 1
                      Общото К е 1,70
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Наш Гъргор голема мъка за първия сет. Ай, да се стяга малко, че играе като дропла

Ето линк, ако някой иска да киризи: http://www.sportingvideo.org/2016032...0-1295454.html

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Дано не си заложил много .....
                                нормално

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Не знам защо си спомних първия ти ник в тоя форум

нямам такъв ник за който си мислиш, че имам

Коментар

Working...
                                X