IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Марандич, аз ти цитирам само писмо на великия бял баща Джуджака с пиленцата - кое е вярно и кое - не е, да си кажат там компетентните органи, аз не съм такъв
    Гуруйо,
    Чес ти каам, не моа те рАзбера бе чойек...
    Що се занимааш са таа ... хмм... материя.. ??? (третодивизьонна)..
    ... остай ги да умират в лайна и да пишат история срещу Германея, Варвара и сборния удбор на 71-ва обединена децка градина с. Струмяни...
    ...
    баси.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кой доведе в подуене шуменските пътищари, щрабаг и БТК, Иво Цонев ли? Въобще не споменавайте името на ББ в контекста на ЦСКА наглеци такива!!! Бил ни помагал той, ма разбира се, че ни помагаше много във В група....

Коментар

• Ми ... чорбата има кинти, ама защо да ги дава на НАП, като на Рязанград им се прави стадион с държавна помощ от 5 милки + плащане на сметките от общината.

На ФК Лесна се прави "чудото" без козирка за 11 милки + 5 милки дългове към НАП.

Ние да не сме по-фрости, бря? Е, сега Боко да мисли 40 хиляди дали могат да блокират Орлов мост или не могат, ако се направи на интестинг с двойните стандарти

Коментар

• Марандич, аз ти цитирам само писмо на великия бял баща Джуджака с пиленцата - кое е вярно и кое - не е, да си кажат там компетентните органи, аз не съм такъв
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• От Министерски съвет пред ТОПСПОРТ: Не е имало среща на премиера с ЦСКА!
            https://topsport.bg/bg-football/ot-m...a-s-tsska.html

Груец, на партенки ли го подкарахте вече?

П.П. Разбирам, че искате да отклоните вниманието от растящите ви дългове към НАП, НОИ и кредиторите, ама намерите си някаква друга джаджа за играчка.

Чорба спор е твърде голяма лъжица за скромното отборче от Подуене. Гледай сега на 20-и май кои звезди пристигат в България и шапки долу ( не идват по покана на Гонзю и Боко -> странно )

Коментар

• само да пусна и нещо от Бащицата на чорбата, написано като благодарнист към Бощицата на нацията:

Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата. Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло. Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно!

А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина… От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин! Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион „Българска армия“.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

С уважение, Гриша Ганчев

Мисля, че това казва и изчерпва всичко - да ви е жив и здрав Боце и Джуджака, другарЕ. Кой сега е държавен отбор - цецека е държавен отбор...
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                стига си го бъзикал, няма да те разбере Батката е готин пич, но на теми като фека чорба отказва да мисли разумно и повтаря мантри - от възрастта е, а уж не била порок
                Прав си ама ако се разровиш назад да видиш какви лакардии е разтягал за домати и свинско ще ти падне шапката.Та ще се окаже,че не само чорбарника.А пък за това колко е батко истината е като за доматите,свинското и чорбата.Хайде аз спирам отивам да нагледам доматите за прасетата няма да казвам ,че след малко може да се появи комсомолския на инвестора и да почне да трие истините за чорбата.
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• [QUOTE=2012;1059987030]я, питай майка ти да не се окаже, че трябва "татко" да ми викаш

Виж сега, баща ми го познавам, майка ми трудно мога да я питам, но така като гледам постовете ти ми е ясно, че си последното от 10 - е деца на фамилия червени прищълци в София.

Или това ти е от въздуха над кочината, там сигурно щото и кенефи нямате та се е образувал някакъв вид нов газ, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    Така още през 1914 докато по късно БКП създава отбора на прогресивните младежи..
                    Левски Спартак кой го създаде бе мушморок?И как така не сте милиционери ама МВР ви издържа и ви строи стадиони?

Коментар

Така още през 1914 докато по късно БКП създава отбора на прогресивните младежи..
                      стига си го бъзикал, няма да те разбере Батката е готин пич, но на теми като фека чорба отказва да мисли разумно и повтаря мантри - от възрастта е, а уж не била порок

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Долните комунистически сифилистични курви са създадени от МВР Подуене.Мръсни доносници и агенти на ДС
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Отговарям в твой стил.Гордееме се ,че не сме създадени като долни комунистически курви за да обслужваме власт имащите.Не забравяй все пак ,че с доносниците ги обединява любимата ти партия за да не ви се смее цял свят а самите доносници са създадени от вашата създателка
                          Долните комунистически сифилистични курви са създадени от МВР Подуене.Мръсни доносници и агенти на ДС

Коментар

Мировенския е голем.Класира ни четвърти в света.Направи отбор първо на ЦСКА а после на България.Вие кво направихте освен че сте отбора на гнусните доносници
                            Отговарям в твой стил.Гордееме се ,че не сме създадени като долни комунистически курви за да обслужваме власт имащите.Не забравяй все пак ,че с доносниците ги обединява любимата ти партия за да не ви се смее цял свят а самите доносници са създадени от вашата създателка

Коментар

Така е,да си свиня е гордост,за съжаление неразбираема от нормалните хора.Гордост е да си менте на ментето но всички хора в свинярника са гордост.Колкото до инджинера като вземе изпита при мировянския езиковед се надяваме да защити дисертация дофтура полиглот.
                              Мировенския е голем.Класира ни четвърти в света.Направи отбор първо на ЦСКА а после на България.Вие кво направихте освен че сте отбора на гнусните доносници

Коментар

Да си говедо е диагноза.И срам за Апостола на Българската свобода.Един свестен човек имахте и него изгонихте.А кат се има впредвид че инджинера в момента кара девети клас и е най образования левскар коментара е излишен
                                Така е,да си свиня е гордост,за съжаление неразбираема от нормалните хора.Гордост е да си менте на ментето но всички хора в свинярника са гордост.Колкото до инджинера като вземе изпита при мировянския езиковед се надяваме да защити дисертация при дофтура полиглот.

Коментар

Working...
                                X