IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Аре ся....
    Чак па фашисти ...

Мани, бах ти селския мач... Че ми докарат имфарт тия хора на стари години...
    Цяло полувреме - БЕЗОБРАЗНИ на Алианц арена...
    И на края се клесирахме със съдийски аванти и късмет... (борихме се, разбира се, много нерви.. но мача не се реши от футболистите на Байерн..)

МАХАЙ СЕ, КОПЕЛЕ ИСПАНСКО... СЕГА И ВЕДНАГА...
    Не истина колко зле играхте! Аз имах залог за 6 корнера за Байерн - Юве ви смачкаха направо - не 1 полувреме - някъде към 65 минути ви направиха смешни - Мората трябваше на два-три пъти да вкара за 3-0! Рибери, Коста и Видал бяха толкова зле, че не знам дали не беше по-добре да пусне момчетата от Б-отбора! Добре че Лева и Мюлер са си класни дори и в този посредствен мач ви изкараха!
    Сега искам отмъщение! Меси * 2 / Суарез *2 + Неймар (и то само в единия мач)!!!

Коментар

• аз заспах, но сутринта Колчо ме беше брифирал за развитието на мача Принципно много се кефя на машината, ама как пък все главанаци си избират да ги водят, идея нямам Сега и с татко Карло начело
      Иначе малко ме е яд, че не пускам тото от 3 месеца (направо съм си на изчистване, даже не съм и на метадон, пък уж това си е тежка наркомания, хазарта имам из на в пред вид ), защото бях убеден, че машината ше се класира при 0:2 на полувремето, ма ей-на, не искам да пускам все още тото, дано се опазя до Европейското чист, пък после пей, сърце
      Надявам се на двойки:
      Сити-Бавария - нещата са ясни, освен ако пепи не реши да се мазни на новите арабели, ама и без пепи Бавария са много отчетлив фаворит
      Барса-Атлетико - много се надявам Чоло да ми го сложи
      Реал-ПСЖ - ами така пък, за кеф, не знам за кой ще съм
      Бенфика-Волфсбург - без значение кой от двата, за да има някой различен, малък, на полуфиналите

та така
      Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Тия шибаняци Байерн ме върнаха с 50 евро назад!
      Най-слабия им мач от последните 5-6 години!
      Мамка им фашистичка - дано се паднат с Барса и да отнесат по 4-5 в двата мача!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Тия шибаняци Байерн ме върнаха с 50 евро назад!
        Аре ся....
        Чак па фашисти ...

Мани, бах ти селския мач... Че ми докарат имфарт тия хора на стари години...
        Цяло полувреме - БЕЗОБРАЗНИ на Алианц арена...
        И на края се клесирахме със съдийски аванти и късмет... (борихме се, разбира се, много нерви.. но мача не се реши от футболистите на Байерн..)

МАХАЙ СЕ, КОПЕЛЕ ИСПАНСКО... СЕГА И ВЕДНАГА...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тия шибаняци Байерн ме върнаха с 50 евро назад!

Коментар

...можем да споменем и Гришко, на когото му остана повече време за гушкане:

Когато еВе Гъргор - еВе цял народ. Когато пада, пада някакъв 'аскофски ром ...

П.П. Тъжно ми е, че в момента се млатят българи срещу българи: Байерн - Ювентус ( баварците са доказани българи, също както и 30% от населението на Итали е такова ).

Бог Маранди е за южните сънародници, заради самоотвержената им игра в защита като колектив и как се подкрепят при дефенса

Коментар

• http://video.eurosport.co.uk/footbal...shtml#uk-tw-po

Коментар

• И аз го очаквам - сложил съм някой лев на Барса и Байерн да вкарат над 1.5 обаче се чудя дали да не добавя и Барса над 2.5 като сингъл /сега Меси като отпуши Чех очаквам само той да вкара 2, + един от Суарез/

Коментар

• Тая вечер с нетърпение очаквам сблъсъка Байерн или Юве

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    80-та минута

играят първия (лестър) срещу предпоследните свраки

1-0

слагам 10 евро за Х при коефицент 10
                    греда...

Коментар

• 80-та минута

играят първия (лестър) срещу предпоследните свраки

1-0

слагам 10 евро за Х при коефицент 10

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• ...можем да споменем и Гришко, на когото му остана повече време за гушкане:

Коментар

• иначе - във ФА купата - голям резил за залязващите "грандове" - у дома единия отпадна, другия едва стигна до преиграване, което вероятно ще загуби, а пък настоящия шампион си стегна багажчето в Събота!...
                            Last edited by man_united; 14.03.2016, 12:51.

Коментар

За днес съм играл домакински победи за РБ Лайпциг и Фиорентина.

Коеф 1.81

Може да се добави и Интер Баку за да стане над 2.

Иначе за вечерта имам сингъл над 2.5 + ГГ на НЙ Сити - Торонто за 1.66
                              Хамериканците излязоха, ама как да псуваш тия мишоци Фиорентина? Да получат гол 4 минути преди края?!!?!

Коментар

• За днес съм играл домакински победи за РБ Лайпциг и Фиорентина.

Коеф 1.81

Може да се добави и Интер Баку за да стане над 2.

Иначе за вечерта имам сингъл над 2.5 + ГГ на НЙ Сити - Торонто за 1.66

Коментар

Working...
                                X