IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    Не вярвам да предложи, но и да предложи, той трябва и да се приеме та и това не го вярвам, оздравителите са само на теория на практика зеро...
    Пак ти казвам, че всеки си има право на избор.Кой ще подкрепя Литекс (София) и кой ЦСКА. Аз Литекс (София) няма да подкрепям. Е ще им се кефя когато бият Левски ..... но дотам.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Или по-добрия въпрос. Ето ти едно казусче. ФК "Чавдар-Литекс" (Ловеч-Етрополе) под името ЦСКА 1948 ще играе на чисто в А група. Да кажеме, че Божков предложи оздравителен план на ПФК ЦСКА АД и то да кажем, че ще играе в Б група.Ти на кой клуб ще си фен?
      Не вярвам да предложи, но и да предложи, той трябва и да се приеме та и това не го вярвам, оздравителите са само на теория на практика зеро... Ще съм фен на този който е с музея с легендите с трофеите и с титлите, който играе на армията и се бори за 32ра титла. Ти на кой ще си фен на божковия ли. Дето още на 2рата година може да каже аз бях до тук и да ни остави във В или А оръжна без нищо?! без перспектива и никакъв шанс за оцеляване локо софия 2...

Груйчи, нямам какво повече да ти обяснявам, вече ти го казах няколко пъти по няколко различни начина, посочих интернет адреса на уефа за БотевЪ какво пише там, сега пуснах и линк с изказване на Сашо Манов за историята, сега вие левскарите си го тълкувайте както си искате не ми пречите, просто ще си го преместя...

cudicini, хаха много обичам, га се правят сметки на чужди пари...
      Last edited by pepe1234; 07.06.2016, 15:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        очакваме и българите да имаме такъв автобус

На нашия отбор му трябва катафалка а не рейс
        Life won't wait for you.

Коментар

• след последните игри на националния отбор

очакваме и българите да имаме такъв автобус

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
            Съгласен съм, но както виждаш няма никакво желание от реалните фактори и при това положение не могат да дойдат пари независимо от това кой какви топки има.

Синдикът изглежда като да играе с ВБ, кредиторите изглежда не са с ГГ, а пък отборът се държи еднолично от ГГ. Умишлено страните се докараха до патова ситуация, в която както изглежда само етрополско-ловешкия вариант ще позволи профи футбол тази година, нищо друго.

А паралелно с това войната в полето на несъстоятелността тепърва ще се разгаря. Хипотеза, в която ВБ овладява ПФК-то ще е прелюбопитна, особено ако успее да мотивира фракциите да го припознаят, за което има достатъчен ресурс и ноу-хау.

Честно казано, два армейски клуба ще ми дойдат в повече.

Е кое е трудното - плаща се половината на НАП, за другото се сключват съглашения за 10 г. разсрочено плащане, изчистваш задълженията към играчи, треньори и персонал и имаш лиценз. С другите кредитори може и да се съдиш и да им извиваш ръцете и т.н. Това са около 8 000 000 - 9 000 000 лева.
            Не вярвам ГГ - човек който многократно се изживява като фен на цура и желаещ отдавна да си "купи" фенове за отбора, да не може да ги извади. И тогава няма конспирации, монспирации, заговори и всякакви глупости.
            Та така - ГГ направи това което искаше от 10 години. Да си купи фенове.

Коментар

А паралелно с това войната в полето на несъстоятелността тепърва ще се разгаря. Хипотеза, в която ВБ овладява ПФК-то ще е прелюбопитна, особено ако успее да мотивира фракциите да го припознаят, за което има достатъчен ресурс и ноу-хау.Честно казано, два армейски клуба ще ми дойдат в повече.
              Отдавна се говор, че тече изкупуване на дългове, така че в един момент Божков може да се окаже най-големия кредитор след НАП.
              А два "армейски" клуба няма как да има Единия е ловешки мелез
              Life won't wait for you.

Коментар

Има начин и да не преглътне, но трябва желание, пари и топки.
                Съгласен съм, но както виждаш няма никакво желание от реалните фактори и при това положение не могат да дойдат пари независимо от това кой какви топки има.

Синдикът изглежда като да играе с ВБ, кредиторите изглежда не са с ГГ, а пък отборът се държи еднолично от ГГ. Умишлено страните се докараха до патова ситуация, в която както изглежда само етрополско-ловешкия вариант ще позволи профи футбол тази година, нищо друго.

А паралелно с това войната в полето на несъстоятелността тепърва ще се разгаря. Хипотеза, в която ВБ овладява ПФК-то ще е прелюбопитна, особено ако успее да мотивира фракциите да го припознаят, за което има достатъчен ресурс и ноу-хау.

Честно казано, два армейски клуба ще ми дойдат в повече.

Коментар

.... Вероятно и НАП ще трябва да преглътне някои "неща", ......
                  Има начин и да не преглътне, но трябва желание, пари и топки.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    - стартирата като Етропле (ако стане врътката на 4.4.16.16) и като такива имате 0 титли и 0 купи.
                    Поправка.Стартира с Литекс и титлите са 4 или колкото там са.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Колеги армейци, мисля, че трябва да изчакаме да получим повече информация, преди да заемаме крайни позиции от типа "ловешкото ЦСКА не е наш'то ЦСКА и пр.".
                      Очевидно е, че се търсят схеми още от този сезон червения клуб да играе профи футбол. Аз лично съм за това, по принцип. Още една-две години по селата ще са пагубни за клуба, енергията не е вечна и рано или късно ще се загуби безвъзвратно.

От друга страна ПФК-то е нагазено от тежки душмани и не може да бъде изтеглено от калта за ден или два. Да, при стабилна държавна подкрепа изходът "Рейнджърс" би бил бърз и честен за привържениците, но очевидно "директивата" засега не допуска такъв вариант с ГГ начело. Да не говорим, че стотици кредитори ще плачат при такъв развой на нещата, но това е част от играта. Вероятно и НАП ще трябва да преглътне някои "неща", което ще накара подуенци да вият към Луната с години...

Сега, аз си мисля, че ако не се намесват фактори тип ВБ, ГГ ще може да дотътрузи каруцата до правоприемство след една-две години и да запуши устата на недоброжелателите. Мисля, че това им се върти в главата. Не смея да кажа дали е добре или зле, но със сигурност има и много по-лоши варианти. Ще поживееем и ще видим.

Коментар

• Или по-добрия въпрос. Ето ти едно казусче. ФК "Чавдар-Литекс" (Ловеч-Етрополе) под името ЦСКА 1948 ще играе на чисто в А група. Да кажеме, че Божков предложи оздравителен план на ПФК ЦСКА АД и то да кажем, че ще играе в Б група.Ти на кой клуб ще си фен?
                        Life won't wait for you.

Коментар

Нищо подобно, нито ще е първото, нито последното преобразуване, вливане сливане преквъстване или каквото там. Я виж в линка на викито дето съм пуснал по долу какво пише за Септември при ЦДВ 47-48 година. Моля ти се глупости приказваш... Пак ще си играем на Армията нашите легенди ще са си с нас от Ицо до Бай Добри и Сашо Манов. Само ще влезнат при нас свеж лиценз и две добри футболни ДЮШа. Какво по хубаво от това.
                          отново се извинявам, че се намесвам в дискусията, но само ще припомня едно нещо, което селдва да отговаря на всички въпроси в случая - ако, както твърдят повечето фенове на Цска, сте наследници на АС-23, като сте се слели, влели и т.н. с още една торба клубове, защо тогава за начало на съшествуването на Цска се води 1948 година (има го дори в запорираната емблема), а титлата на АС-23 не е добавена към вашия актив? Същото се случва и сега - стартирата като Етропле (ако стане врътката на 4.4.16.16) и като такива имате 0 титли и 0 купи.
                          П.С. Апропо, същото (с купите и титлите) се случва и с Левски, след ожединението му със Спартак през 1969 - купата на Спартак от 1968 не се води и никога не се е водила към актива на Левски
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Абе ти у ред ли си, тъговското право за търгашите - "Бизнесмените". За нас феновете мачовете, титлите, трофеите, спорта, легендите, историята... дреме ми на патката как ще се казва АДто, аз не съм фен на АДто. Аз съм фен на спортния/футболния клуб. Тъговския закон е за тези дето правят бизнес и се изхожда от презумцията за регистриране на дружество с цел реализирането на печалба. Ние феновете печалби не дирим тъй че абсолютно не ме вълнува...
                            Затова всеки има свободна воля да действа според нея.Ако утре Летец (Божурище) стане ЦСКА 2016 ще им станеш ли фен?
                            Life won't wait for you.

Коментар

Абе уикито не е фактор. Има лекции и учебници по търговско право. Те са по добрия източник.
                              Абе ти у ред ли си, тъговското право за търгашите - "Бизнесмените". За нас феновете мачовете, титлите, трофеите, спорта, легендите, историята... дреме ми на патката как ще се казва АДто, аз не съм фен на АДто. Аз съм фен на спортния/футболния клуб. Тъговския закон е за тези дето правят бизнес и се изхожда от презумцията за регистриране на дружество с цел реализирането на печалба. Ние феновете печалби не дирим тъй че абсолютно не ме вълнува...
                              Last edited by pepe1234; 07.06.2016, 13:04.

Коментар

Нищо подобно нито ще е първото нито последното преобразуване. Я виж в линка на викито дето съм пуснал по долу какво пише за Септември при ЦДВ 47-48 година. Моля ти се глупости приказваш...
                                Абе уикито не е фактор. Има лекции и учебници по търговско право. Те са по добрия източник.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X