If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пари има бол ама са мръсни..В Левски положението е като в песента на Тодор Колев.Мъгла и след мъглата пак ...мъгла
и как има, като няма нито един трансфер за повече от 100К евро в Левски от 2 години Ще ми обясниш ли как има пари, ама те не се ползват? Пазим си ги ли, що ли? Чакаме да върнат чорбата в А група и тогава ще купуваме
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
несериозно изказване, е твоето!!! И поне докато аз ти давам аргументи всеки път ти си пишеш с по едно изречениййце някакви заучени фрази и пароли. Димитър Пенев също има днес интервю и го казва, Сашо Манов ти цитирам, Пламен Марков, Ицо Стоичков, Ицо Янев, Владо Манчев и още и още. Ей това е клуба и той е там където са и те, там е и историята и титлите и всичко, там ще сме и ние!!!! Щели да ми прекръстят, напротив, цитирам ти една фраза "Съединението прави силата" дано разбереш. Активите на литекс и активите на чавдар ще се обединят с акативите на ЦСКА.
няма наследство на титли и купи, нищо че играе на същия стадион и е приел всички играчи на предшественика си. не е директен наследник, няма и как да бъде, затова и си се води основан 2014 и толкова, а "наследодателя" Металургс Лиепая просто е престанл да съществува с все купите и отличията си. И си прав - история не се купува, тя просто безвъзвратно умира...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Левски не е точно в същата ситуация, но мътилката при нас също е сериозна и надявам се, ще се раздигне в близките дни. Спонсорите са отдавна вече предъвкана тема - повече от видно е, че апри с кофи в Левски няма, мантрата с подкрепата на Боко и Шиш също не издържа, с оглед на 7 фодини без титла и купа.
В Левски се върви кум проясняване - инджинеро подаде оставка, тоТонев уж също си тръгва от УС, онова смешното ухилено, като болно от имбецилизъм стоЮ също го разкараха - ще гледаме и ше видим - дано само НСПП да не се върне, защото тогава наситина ще има основание за вторите начини и т.н.
Ще видим, пък после и ще коментираме, ако вече не сме съвсем отчаяни от глупсотите у нас
Пари има бол ама са мръсни..В Левски положението е като в песента на Тодор Колев.Мъгла и след мъглата пак ...мъгла
Левски не е точно в същата ситуация, но мътилката при нас също е сериозна и надявам се, ще се раздигне в близките дни. Спонсорите са отдавна вече предъвкана тема - повече от видно е, че апри с кофи в Левски няма, мантрата с подкрепата на Боко и Шиш също не издържа, с оглед на 7 фодини без титла и купа.
В Левски се върви кум проясняване - инджинеро подаде оставка, тоТонев уж също си тръгва от УС, онова смешното ухилено, като болно от имбецилизъм стоЮ също го разкараха - ще гледаме и ше видим - дано само НСПП да не се върне, защото тогава наситина ще има основание за вторите начини и т.н.
Ще видим, пък после и ще коментираме, ако вече не сме съвсем отчаяни от глупсотите у нас
И това не е сериозно.Ако ти прекръстят кварталната Била на ЦСКА ще ходиш на мачове в магазина ли?
несериозно изказване, е твоето!!! И поне докато аз ти давам аргументи всеки път ти си пишеш с по едно изреченийце някакви заучени фрази и пароли. Димитър Пенев също има днес интервю и го казва, Сашо Манов ти цитирам, Пламен Марков, Ицо Стоичков, Ицо Янев, Владо Манчев и още и още. Ей това е клуба и той е там където са и те, там е и историята и титлите и всичко, там ще сме и ние!!!! Щели да ми прекръстят, напротив, цитирам ти една фраза "Съединението прави силата" дано разбереш. Активите на литекс и активите на чавдар ще се обединят с акативите на ЦСКА.
мога само да поздравя привържениците, членуващи в тези фракции, за заетата от тях позиция - ако моят Левски беше в подобно положение, мнението ми щеше да е същото. И без да искам да омаловажавам новината, погледнах подписалите декларацията от миналата година - тези в болда ги няма в тазгодишната декларация:
горе-долу 2/3 от подписалите я миналата година, като освен Офанзива, всички други големи като Анималс, Торсида Пловдив, Бригада Бургас май са големи фракции и вече не са чак толкова категорични срешу припознаването.
Твоя Левски е в същата ситуация....Просто му доведоха куп спонсори и пак не става.Ще минете през фалита и вие.За разлика от теб аз не съм душманин на Левски.Искам силен Левски като оня в Който Играеха Искренов Сираков...Искам и силен ЦСКА Ботев Черно море.Истам истински футбол и честна игра.И най добрия да победи
мога само да поздравя привържениците, членуващи в тези фракции, за заетата от тях позиция - ако моят Левски беше в подобно положение, мнението ми щеше да е същото. И без да искам да омаловажавам новината, погледнах подписалите декларацията от миналата година - тези в болда ги няма в тазгодишната декларация:
горе-долу 2/3 от подписалите я миналата година, като освен Офанзива, всички други големи като Анималс, Торсида Пловдив, Бригада Бургас май са големи фракции и вече не са чак толкова категорични срешу припознаването.
аз само веднъж ще ви вляза в диалога, защото съм културен (като за говедо) и не се меся в чужди неща - ще се Очудиш, Греъме, но огромното мнозинство от червените фенове са припознали отсега това, което е забъркал жужака. лиспата на декларации от дори и една от сериозните фракции на Армията е повече от показателно.
.....С тая разлика,че тук зависи от собственика ......
С тая разлика, че ако зависеше нещо от "собственика" щеше да уволни неговия служител Очко Бобочко а не да подава оставка. Освен ако Тонев не визираше като лицемери и т.н. Ангелов и Пеевски.
Един въпрос към колегите от Левски. Прави ми впечатление, че в няколко интервюта адв. Ангелов винаги казва, че Тонев "държи" акции в Левски а не , че ги притежава, че е собственик или нещо подобно. А той като адвокат знае много добре разликата между държане, владение и собственост.
"Собственик", който подава оставка заради "двуличие" на някакъв си член на УС. Просто покъртително
Един истински собственик без кавички щеше да смени бордовете до последния човек в рамките на един-два месеца, вместо да се вайка по медиите как някакви смешни създания "интригантствали" в Управителния съвет...
А в крайна сметка последната дума има адвоката, който представлява само себе си
Един въпрос към колегите от Левски. Прави ми впечатление, че в няколко интервюта адв. Ангелов винаги казва, че Тонев "държи" акции в Левски а не , че ги притежава, че е собственик или нещо подобно. А той като адвокат знае много добре разликата между държане, владение и собственост.
Ами нещо като собственик и нещо като благодетел.С тая разлика,че тук зависи от собственика а на другото място от благодетеля
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Какъв литекс софия те гони то литекс не остана, остана им само лиценза и школата. Освен това ако не си разбрал това е решние на високо ниво. Нали бяха при боко с перукан. Тъй че тази схема перукан я е предложил, до преди това се правеше на болен и спъваше всичко, затова и се регистрираха сумати дружества да се покриват всевъзможни варианти само и само на БФСто да се угоди... туй то.
Коментар